Komentari

svid.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • stariroker

    Nažalost, otišla je još jedna od punk-legendi i to upravo ona izvorna iz doba kada punk kao pokret je bio u takorekuć pelenama. Vrlo precizno piše u gornjem tekstu (za koji imam same pohvale) povijest i razloge zašto je današnja rock and roll glazba upravo takva kakva jest jer mnogo toga je u nju ugradio preminuli g.R.Asheton (wah-wah metode, distorzija gitare, žestina itd.itd.).
    Pokušat ću bit što kraći.Naime, prisjećam se vremena od prije tridesetak godina i više kada sam kao mali klinac držao "vinilku" Stoogesa u rukama koja je kojekakvim kanalima došla u tada praktično selo staru Trešnjevku i pri slušanju onog upravo fantastičnog osjećaja uzbuđenosti i eksplozivnosti koji me i danas tu i tamo "drma". U roku od dva-tri dana poslušali su je svi klinci u mome kvartu i svi su dijelili taj osjećaj! Nismo imali novaca, ali smo imali srce koje je itekako dobro kucalo od čega su "ugodno stradale" cure iz našeg kvarta.
    Neobično sam radostan što sam vidio izvorne Stoogese (pa tako i sa Ronom) u ljeto 2007 na Jarunu. Hvala ti, Rone, bio si jedan od idola mojih mladosti (a i kasnijeg vremena). Gimme danger, little stranger!

    avatar

    09.01.2009. (00:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...