Komentari

justthepine.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • bastet

    Čuj, prijatelju, kad se sve zbroji i oduzme (inventure, prištevi, Fort Apache, pothlađivanje za vrijeme šetnje do Samobora...), nemre ti bit ni'š gore neg' tvom frendu! Vidiš da se čovjek više nikom ne javlja. Ne stigne od posla. Tko njega pita jel' mu se da ili ne da. Ak' sam ne zaradi, drugi mu nitko neće. A i ovako, vjerujem, da jedva skupi za burek i jogurt. Tebi u firmi, fakat, nemre bit tolko grdo! Ili?

    avatar

    05.01.2009. (21:53)    -   -   -   -  

  • Andrejevna

    Ma, preodgoj definitivno...:)))

    avatar

    06.01.2009. (10:14)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    @bastet... Nije da se čovjek nikom ne javlja. Ne javlja se samo dvojici najboljih prijatelja. Majstor zaspi i spava po 16h i dulje. Obećao nam je neke poslove napraviti pa se boji da ćemo se ljuditi na njega jer kasni. U biti je djetinjast i neozbiljan. Kad smo kod zarade... Neće ni meni nitko zaraditi moju plaću ako si je sam ne zaradim. U istom smo sosu. Samo što on radi za sebe, a ja za drugoga. Burek i jogurt njemu nisu neko jelo. Problem je kaj je lik prekinuo s curom pa se distancirao od svih nas umjesto da nas nazove kad mu treba društvo. On radije ode u bertiju i napije se. E to je problem. Zato će mu trebati preodgoj. Meni u firmi nije dosadno ni grdo. Za sada. Grdo zna biti zbog količine posla, ali dosadno nije baš nikad. Molim Boga da mi pošalje neki ponedjeljak koji će biti dosadan. Bilo koji dan da mi bude dosadno. To se neće desiti...

    @Andrejevna... Da da...preodgoj. Sunce mu kalaisano :-)

    avatar

    07.01.2009. (10:53)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Ne volim inventure, popise robe, zatečena stanja...to mi dođe kao vrh birokratske sante leda, a ja u svemu tome izgledam poput Titanica. I još ona famozna tročlana komisija, uvijek negi vrag fali s popisa: "Pa gdje vam je koš za smeće, etu tu piše komada dva, a ovdje je samo jedan"? Onda pola sata tražim koš za smeće pred tročlanim žirijem, horor.
    A inventura lica, e tu sam u plusu...svake godine više bora.
    Kada bi se bar mogle proknjižiti pod otpis sitnog inventara.

    avatar

    07.01.2009. (21:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...