Komentari

vistica3.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • fazan

    nemoj im dat televiziju, a nemoj ni petarde, najbolje da ih zatvoriš u 4 zida i ponudiš kompjuter, vidi se da nisi proša "školu ulice". Triba trenirat, ali i ŽIVIT.

    avatar

    03.01.2009. (21:03)    -   -   -   -  

  • Smisao Života

    .... sretna nova godina.....

    avatar

    03.01.2009. (22:30)    -   -   -   -  

  • 4watt

    da, ljudska povijest generalno je povijest ratovanja i nasilja, ali komentar da ako se to zanemari ostatak povijesti se može jednostavno „stisnuti“ na jedan list A4 formata je ipak malo pre cinična izjava .... pogotovo za osobu tvoje dobi

    avatar

    03.01.2009. (22:43)    -   -   -   -  

  • andrej

    U zadnje vrijeme se pojavilo dosta onih koji su zabrinuti za mene, pa ću morati u nekom od idućih tekstova obrazložiti svoje životne odluke prije nego mi netko pokuca na vrata i odvede me u nekakvu komunu koja će me izbaviti iz pakla treninga i vratiti me na jedini ispravni životni put.

    Poštovani g. fazan,

    Prvo bi se htio ispričati svim djelatnicima TV kuća ukoliko je neki od 20 čitatelja ovog bloga, potaknut mojim tekstom, odlučio smanjiti gledanje TV i na taj način vama nanio nepopravljivu štetu. Za pokoru se odričem gledanja svih reality show-ova. Znam da je pokora teška, ali jedino takva pokora mi može olakšati breme savjesti. Nadam se da će mi Bog i Hloverka oprostiti. Živila televizija!

    Potaknut vašim komentarom odlučio sam izbrisati sve tekstove u kojima veličam zatvaranje u 4 zida uz kompjuter. Hvala vam što ste mi otvorili oči.

    Slažem se s vama da trening nije sve u životu. Jedan mudri triatlonac je još u prošlom tisućljeću, nakon dugog razmišljanja, spoznao smisao života i obrazložio ga u sljedećoj rečenici: "Eat, sleep, train, repeat". Dakle, istina je da trening nije sve u životu.

    avatar

    04.01.2009. (07:39)    -   -   -   -  

  • andrej

    @4watt

    Primjeti da nisam napisao da se ljudska povijest može stisnuti na list papira, nego tekstovi iz udžbenika povijesti. Ljudska povijest je jako bogata, samo što se u opisu iste fokusiramo na krive stvari. Barem ja tako mislim.

    avatar

    04.01.2009. (07:43)    -   -   -   -  

  • 4watt

    Zapravo je pohvalno vidjeti da mladi imaju svoje stavove (koje prenose ne nasilno). Danas sva historijska "učenja" dostupna za opću javnost dolaze od interpretacija koje nisu imuna od odgovarajuće ideološke kolorizacije, uostalom kažu da je oko 70 posto ljudske povijesti netragom zaboravljeno (neki se povjesničari ni oko tog postotka ne mogu dogovoriti). O ratu, dominaciji i izvoru konflikata na široko i dugačko su već diskutirali svi od filozofa, povjesničara, politologa, sociologa, političara pa čak i finih misica na izborima za ljepotu, a i pokojeg djedice na televiziji kad ga uhvate pitati nešto što baš i ne razumije. Iz mojeg iskustva od velikih riječi ne dolaze velika rješenja i nadam se da te život neće gurnuti u tom pravcu da o ovakvim temama moraš dnevno razglabati, a posrednik si između dvije strane koje šprehaju istim jezikom ali se uopće ne razumiju (kakva biblijska ironija).
    U tom duhu da te više ne zamaram sa opsežnim enciklopedijskim rečenicama (što ti sigurno u ovom trenutku prolazi kroz glavu dok čitaš riječi jednog ishlapjelog djedice), želim ti sretnu i uspješnu 2009. , a kad se plasiraš za taj Ironman da pokažeš svoju pravu snagu! Pozdrav

    avatar

    04.01.2009. (14:01)    -   -   -   -  

  • Ivan Prskalo

    Slučajno nabasah na ovaj tvoj blog...
    Moje je mišljenje da si u pravu, u većini svojih izjava (bar onih koje sam ja pročitao), ali jedno hoću reći: ne odlučujem ja ili ti što je ispravno a što ne, nego svatko po svojoj savjesti. Činjenica da nikome ne namećeš (silom) svoje mišljenje jest argument koji ide tebi u prilog.
    Nijansa cinizma jest dobro plasirana s obzirom na vandalizam na koji se osvrćeš.
    Baš mi je žao što se češće ne srećemo da izmijenimo prikupljene dojmove o životu upoće, ali evo našao sam način da popratim tvoje :-)
    Keep up the good work...
    I puno sreće, zdravlja i uspjeha u 2009.!

    avatar

    06.01.2009. (13:16)    -   -   -   -  

  • RemSi

    Sretna Nova godina. Ej jeli se to meni pokvario komp ili si to uspio okrenuti brojčanik na svom blogu ;-)

    avatar

    08.01.2009. (12:15)    -   -   -   -  

  • Lovro

    Ej kolega, jesi živ? Kako ide zacijeljivanje?

    avatar

    10.01.2009. (13:17)    -   -   -   -  

  • andrej

    Sve sam življi, premda to zacjeljivanje traje duže nego što sam očekivao. Ovaj tjedan sam počeo s plivanjem, svaki dan je sve bolje premda se i dalje okrećem "šleper stilom"

    avatar

    10.01.2009. (21:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...