Komentari

hidas.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Ezra

    Odlicno odlicno, jos malo pa ces biti bijesan i ogorcen poput nas...usmjerio si bijes na one prave, no usmjeri i na ostale i zivjet ces lakse. Ljepse. Ponosnije. Sve oko nas je samo nakupina smeća. Nitko nije i ne smije biti vrijedan tvoje paznje i sazaljenja. Sve je to zlo, samo upakirano u simpaticnu masku koja te mami. Jos malo pa kraj svijeta...jedva cekam.

    avatar

    31.12.2008. (15:08)    -   -   -   -  

  • Matti

    neću Ezra, draža mi je ljubav Ezekielova nego tvoj vječan bijes. ja nemam razloga mrziti one koje ti mrziš, one su samo žrtve kao svi mi onih koje ja mrzim.
    no ne mrzim ni njih, ovo je samo simbolični ispušni ventil, znak solidarnosti sa svim žrtvama države, crkve i kapitalizma, neka gamad zna da postupno saznajemo za njihove igrice i da uskoro mogu očekivati da će se njihovo carstvo srušiti kao kula od karata..
    a sada kad sam rekao što ih spada zaboravimo gamad i provedimo ugodnu večer zaštićeni krilima..

    avatar

    31.12.2008. (15:52)    -   -   -   -  

  • Ezra

    Hmmh...no dobro...povuci cu se. Zasada. Al znaj da sam vjecno tu, i necu nikad otici. I ja saznajem postupno za sve igrice i unistit cu sve lijepo na ovome svijetu, pocevsi od onih koji su ti najblizi, tebi ili nekome drugome, a zatim na kraju, grand finale - i svog brata....makar to ubilo i mene...jer za mene ionako nema povratka.

    Just you wait...mržnja je vrlo jaka energija koja na svojoj razini briše sve ostale. Najmudrije bi bilo ukloniti se, a kad se to ne može onda jedini odgovor na mržnju može biti mržnja, jer s tako snažnom emocijom nema dijaloga…mrznja je jaca sila od ljubavi. Filmovi i knjige vas krivo uce...vi pateticni ljudi. Vase emocije su nestabilne i nejake. Nikad ne znate sto osjecate. Uvijek mislite promijenit cemo se, a ne necete. Zivio sam i dovoljno medju vama da se uvjerim da je to nemoguce. Uvijek cete ostati bas ta ista gamad.

    Pozdravljam, Shadowlorde. Bit ces i vise nego dostojan protivnik, kad dodje Taj Dan. Veselim se nasem susretu.

    avatar

    31.12.2008. (16:56)    -   -   -   -  

  • demigodess

    fuck them all.

    bokte, sranje zbog posla no nema zaljenja, nadam se i vjerujem da bus nasao drugi pet put bolji :)

    sto jos reci, sretna Nova i uzivaj u proslavi ako slavis :)

    avatar

    31.12.2008. (18:18)    -   -   -   -  

  • Matti

    ne slavim nove godine ni ostale mainstream datume ali hvala na prijenosu pozitivne energije :)

    avatar

    31.12.2008. (18:42)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    Dragi druže Suden Joiku, pročitao sam tvoj post i zgražam se majke mi. Mogu ti samo reči da prema svima koje si naveo osječam samo prijezir i mržnju, toliku da bi ih sve dao potamaniti da sam Staljin. Žao mi je što češ ostati bez posla, ali mogu ti reči da sam prije 13 godina na vlastitoj koži osjetio isto. Tad sam bio mulac, a moja je mama tad radila također u jednoj od Gucičevih firmi. (ne V. nego Josip Gucič ali isti kurac, isti banditi, nečak i stric). Ostala je bez posla, kao i mnoge od njih. Moj stari tada je bio dugo bez posla, bez kojeg je ostao nakon što je došao sa ratišta. Ja sam tad imao 13 godina, ali dobro se sječam, sječam ih se majku im jebem, jer odonda sam ih sve zapamtio. Odonda im ništa ne opraštam, jer su moji starci oduvijek pošteno radili i pošteno se mučili a zauzvrat su dobili kurčinu. A ono prokleto klerofašističko govno zvano kačunko samo izvrče činjenice. Ti ga pitaš konkretno, on izmišlja. Jebo ja njemu majku, njemu i crkvi pička mu božja materina. Jer ta prokleta fašistička organizacija koja podupire krupnokapitalističku gamad zvana katolička crkva nikad, ali baš nikad u niti jednom momentu nije stala u korist i na sttranu radnika i digla svoj glas, protiv bezobzirne privatizacijske pljačke onda, niti ove sada. Uvijek je gledala svoje interese, štitila lopove i pedofile. I ova govnara osimpleljubica je jedno najobičnije fašističko đubre, glupa krava jebo joj ja mater. Samo seru, njima je veliko zlo kad Let3 izbacuje čepove iz guzica, ali ovošto si ti, i tisuće ovakvih kao ti, brutalno popljuvani i izjebani i na kraju ostali bez posla, to im nije nikakvo zlo i za to ne seru ništa. A država nam je sva u banani, gledaj koje su stotine milijuna eura spičkali bogu pred istinu na nepotrebne i skupe rukometne arene, dok za radnike i zdravstvo nemaju, a ako nisi vidio, največu i najskuplju, onu zagrebačku, blagoslovio je katolički svečenik! također bi dodao da je neki dan održana misa zadušnica za dušu ustaškog krvnika antu pavelića u jednoj crkvi u zagrebu a održao ju je profašistički pop vjekoslav lasić! mislim da su tu sve maske pale, a crkva je pokazala svoje pravo lice, koga zapravo cijeni i štuje i do koga drži, a do koga ne.
    Još jednom im se poserem na sve što im je sveto jebo ja njima mrtvu na križu razapetu mrtvu krvavu mater i isusa krista.
    Druže Suden, suosječam s tobom, jer znam kako ti je.
    ŽIVIO JEDINI PRAVI HRVAT, VOLJENI MARŠAL, DRUG JOSIP BROZ TITO!!!

    avatar

    01.01.2009. (13:39)    -   -   -   -  

  • Matti

    ossimpleljubica hvala na dobrim željama. Nekoć sam bio vjernik kao i ti pa shvaćam tvoj način razmišljanja, no sada sam se nasreću oslobodio zla kojeg provode šovinistički pohlepni katolički biskupi, pape, popovi i sl.

    druže Koba hvala na potpori, ne zamjeri mi jedino što bih se ja ipak ogradio od tvoje zadnje rečenice, i one treće od dolje. Neću ti to obrisati no samo da se zna da ja ne bih koristio spomenute psovke, a u Tita se ne bih dirao iz jednostavnog razloga što ga nisam poznavao i ne gledam toliko prošlost koliko sadašnjost s pogledom na budućnost.

    avatar

    01.01.2009. (22:27)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    Druže Suden, odmah da ti nešto kažem - slobodno možeš brisati mje komentare, ja to neču niti zamjeriti niti se naljutiti. Poštovat ću tvoje odluke jer si ti ipak autor ovog bloga. Nadalje, zašto psujem. Ljudi misle da sam neodgojeni mulac. To nije istina, neodgojen svakako nisa, mulac svakako nisam, odrastao sam čovjek sa jasno izgrađenim stavovima i završenim fakultetom. Iz uljuđene obitelji sam koja se ne bavi kriminalom ni lopovlukom i gdje je kultura ophođenja među ljudima na visokoj cijeni. Međutim, ja sam toliko ogorčen i zgrožen ovom državom, toliko u sebi imam bijesa, ljutnje i mržnje da moram psovati kao pas jer mislim da bi na psihijatriji završio. HDZ, Sanader, crkva i ostali lopovi i tajkuni su po meni najviše odgovorni za sva nedjela. Jer majku ja njima svima jebem prokletničku fašističku i lopovsku, toliko su nanijeli zla ovoj državi, a nitko ne odgovara! pa toga nema nigdje! jebem im majku njima i njihovom prokletom bogu kojeg mrzim kao i njih! neka se gone u 3 pičke materine, jer ja nikako nemogu nači posao, svi idu preko veze, ko zna političare i popove taj se zapošljava, ja ču se majke mi odseliti u Ljubljanu, i nitko mi neče moči reči da su slovenci govna, jer nitko ne može biti govna kao što smo mi sami! A ova prokleta đubrad crkvena i fašistička, osimpleljubica kačunko i njima slični nek pocrkvaju več više jer oni su se dobro nakrali i boli ih kurac za ovakve kao što su ti i ja i što mi ostajemo bez poslobžva! oni su svoju egzistenciju riješili kradući nas jebo im ja prokletu krvavu razapetu mater! nas poštene ionako nitko ništa ne pita, jer kad bi mene netko pitao ja bi ubijao majke mi, kao staljin! zato ga i držim u avataru, da njih zgrozim jer jedino staljinistički kaznenopravni sustav može ovoj državi donijeti reda! jer ja ne mogu shvatiti državu u kojoj se dešavaju tolike pljačke a nitko ne odgovara! idi malo na srdele za vrijeme krivolova, ili probaj ubiti rijetku životinju, znaš šta če ti se desiti? možeš završiti na robiji od par godina! s druge strane nedužan dečko i nadasve jedan divan čovjek u zagrebu je ubijen zbog ljudske obijesti i zloće samo zato jer nije imao cigaretu i 2 kune! onaj ko ga je ubio dobit če samo opomenu i odgojnu mjeru u kaznnenopopravnoj ustanovi za maloljetnike umjesto da mu se sudi kao odraslome kao u texasu i pošalje ga se u plinsku komoru zajedno sa roditeljima koji su ga učili da udara i ubija slabijeg od sebe! pa kako neču biti lud jebo te dragi bog isus?!?!
    glavno da je onom smradu i đubretu kačunku let3 mrtvorođenče rocka i vrijeđa mene, MENE RIJEČANINA, MENI RIJEČANINU JEDAN PROKLETI POPOVSKI GAD DAJE SAUČEŠČE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA SAM PONOSAN ŠTO JE MOJA RIJEKA CRVENA I ŠTO JE LET3 MOJ ZAŠTITNI ZNAK, A ON MENI JEDE GOVNA I VRIJEĐA ME JER JE RIJEKA NAPREDNA I U NJOJ ONAJ PROKLETI GOVNARSKI LOPOVSKI HDZ NEMA BAŠ NIKAKVIH ŠANSI ZA POBJEDU!

    ŽIVJELI TITO I PARTJA!!!

    avatar

    02.01.2009. (00:11)    -   -   -   -  

  • Nikita (FTWFTN)

    Zdravo kompa...evo ko prvo žao mi je što si dobio otkaz. Posao je bio u kurcu ali jebiga posao ko posao nadam se da ćeš naći nešto puno bolje od ovoga. Nego da se javim da čestitam sve najbolje(koliko toliko) i da nisam mogo pisat jer sam bio zauzet pa sam zaposlio nekog da piše malo dok mene nema. Nego post je fenomenalan, zanimljivo je kako crkva zajedno sa Bozanićem navlači ljude na više molitve i darivanja i monade sranja i kako nas Sanader tješi da smo izbjegli krizu a očito oni nebi znali jer njih nije opalila po đepu..., pogledaj uskoro bi o tome trebao post napraviti. Nego ajde uživaj ti...

    avatar

    04.01.2009. (01:50)    -   -   -   -  

  • yoruichi

    Živjela Grčka revolucija,dabogda nas sve zahvatila...doduše lijeni mi,kurac nama sve to...
    ma šta da kažem,žao mije radi otkaza naći ćeš ti neki bolji posao,bar ti držim fige ako ništa
    drugo...no kako god,propadamo...rekoh ja i piše na blogu...Sloboda ima svoju cijenu,a
    neznanje se već plaća...
    Ugl. da ja sam,Poet...nisam u Splitu kod oca sam...na pauzi od sveopćih katastrofa,problema,
    ratova i vanjskih i unutarnjih...nema me do početka šk. čisto se javljam,ne da mi se log in
    radit...pa evo ko anonimac...ugl. šaljem pozdrav iz ove ledare -.- , ne se živcirat oko posla
    sredit ćeš već nešto ajd do slijedećeg puta ;)

    avatar

    04.01.2009. (20:28)    -   -   -   -  

  • Nikita (FTWFTN)

    evo ja sma novi ovdje jednako ogorčen kao i vi ovdje..... isključivši one klaune ustaše (a snjima se lijepo nasmijem). čuj jebo posao kao rob iako stvarno neznam.... IMA LI UOPĆE POSLA GDJE NISI ROB?????????? pa se tako vraćamo na moju tezu da su beskućnici najsretniji..... ša se tiče posta probaj manje uspoređivat ove sanadere sa kretenima i inim koji su se brižni taki rodili i neznaju za dugo

    avatar

    05.01.2009. (20:35)    -   -   -   -  

  • Nikita (FTWFTN)

    Prijatelju imam novi post...

    avatar

    05.01.2009. (21:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...