Komentari

onakojakoraca.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Julijana

    draga Marta, na mail sam ti poslala molitvice koje će ti pomoći u ostvarenju željenih ciljeva. Neka Bog blagoslovi i tebe i sve mlade koji još traže sebe i put u životu! Samo polako idi za Kristom i On će te voditi uvijek pravim putem. I ne brini puno za budućnost. Radi i moli danas, sada, a sutra ćeš za sutra. Život i ide korak po korak, dan po dan. Tako je i najbolje. Sretno!

    avatar

    30.12.2008. (17:51)    -   -   -   -  

  • detalj

    Slijedila sam ono najiskonskije i '' najtraženije '' u sebi. kasnije sam otkrila da sam za to i od njega obdarena brojnim darovima. Bilo bi lijepo kada bismo znali jedni drugima izricati istinite komplimente na nešto što osoba zna dobro raditi i što ju čini sretnom. Možda bi ( mladi ) tada jasnije ( kroz nas ljude ) prepoznala Božju jasnoću. On je zapravo blizak i govori ti.Cijenim tvoje traženje . ne boj se!!! Lijepo ti vrijeme slavlja i radosti!

    avatar

    30.12.2008. (19:41)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Najjprije,
    jako si me obradovala svojim dolaskom
    /brinula sam jedno vrijeme što je sa tobom,
    ...
    tako draga i nadarena cura !/,
    a onda,
    čestit ti i blagoslovljen Božić !!!
    ... A o izboru fakulteta i budućega zanimanja ?
    Moji su, istina, znali točno što žele i samo su to polagali, uspjeli i sretni završili, ...
    da bi i posao koji danas rade, baš ono što su željeli i završili, koliko god bila teška zanimanja /a što je uopće teško kada nešto voliš???/ uspješno i sa ljubavlju izvršavali ...
    Tko sretniji od mene, od mame .... Gospodin im dao snagu da ustraju u humanom i nesebičnom davanju na poslu, u pomaganju i liječenju !!! Neka im je sa srećom !
    ... Želim samo reći da ni to nije došlo bez velike ljubavi, truda i muke i ustrajnosti u želji i radu ... , kao i pomoći okoline u krizama i sumnjama koje uvijek čekaju priliku kada si slab da te napadnu i ometaju u rastu i napredovanju.
    ...
    Teško je kada ne znaš točno što želiš ! A moraš odabrati !!!
    Mislim da to najprije može doći od puno talenata koje posjeduješ, i želja više vrsta.
    Molitva, svakako može razbistriti i pomoći da se odlučiš ! Ali ...
    Bilo što odlučila i bilo što studirala ili danas sutra radila, gledaj da to radiš sa ljubavlju, jer svaki fakultet, svaki rad i zanimanje imaju svoju svrhu i svoj cilj, a pogotovu kada danas - sutra budeš radila da prehraniš svoju obitelj, svoju djecu, a u isto vrijeme svaki posao je vazan i traži odnos čovjeka sa čovjekom te time daje širok prostor uzajamnom druženju i pomaganju, uzajamnom rastu kao osoba i kao stručnjaka u svojem, bilo kakvom zanimanju, Prvenstveno je ipak to važno, biti uvijek čovjek, i nalazeći zadovoljstvo u obitelji nalaziti zadovoljstvo u svome radu da bi to zadovoljstvo i ljubav pronosila svima.
    Vjeruj mi, u svakom zanimanju se to može ! /pronaći ljepotu posla i ljudi/
    ...
    Iako još uvijek imaš vremena pronaći u sebi ono što baš želiš da te to poslije ne muči i ne opterećuje ! I i ma još vremena da se to i dogodi /mirno i bez panike!/
    ...
    Ne znam koliko sam bila jasna, teško je to ovako pisajući u komentaru, ali da znaš da pišem iskreno i sa ljubavlju i da sam na tvojoj strani ...
    / kada ovo pročitam, nađem li da je jako nejasno, neće mi biti teško u budućim javljanjima razjasniti što sam htjela reći, ukoliko to budeš željela i ukoliko budeš još voljna primati ovakova iskustva 'starih ljudi' , ha, ha, ha ... , jer su ona ipak samo osobna - a svako ima svoja - i samo pokušaji savjeta, jer svako sam odlučuje iz svega što vidi, čuje pa onda i sam osjeća ..., jer poslije i sam to snosi i nosi/
    Ljubav se u svemu može naći !!!
    I biti zadovoljan sa sobom i sa drugima !!!
    Voljeti ......................................................................

    BTB !!!

    Lijep pozdrav ...

    avatar

    30.12.2008. (21:21)    -   -   -   -  

  • EuM

    Nova godina je došla,
    stara iz sjećanju blijedi,
    zato ti od srca želim
    da imaš sve što vrijedi.
    U godini ovoj, Novoj,
    neka te zdravlje služi,
    sreća nek darove nosi,
    da nema mjesta tuzi.
    Po daru mira i ljubavi,
    neka te blagoslov prati,
    osmjehom obraduj bližnje,
    jer život nemože stati!

    avatar

    31.12.2008. (15:12)    -   -   -   -  

  • domoa

    Hej, evo nije ni mene duže vremena bilo na tvom blogu,pa eto da malo skoknem.
    Ma za veterinarku ajde. Malo krave pregledavaš,guraš ruke ništa strašno-he,he.
    Znam kako ti je. U takvoj sam ja dilemi bio cijelo drugo polugodište i tek sam u petom mjesecu odlučio da ću na elektrotehniku tu u Rijeci. Pomalo poćni razmišljati i odaberi ono što ti neće biti preteško.

    BTB!

    avatar

    05.01.2009. (16:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...