Komentari

justthepine.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • bastet

    Vi'š, legendo, da se nisi upustio u onu luđačku avanturu s onim knjižurinama, ne bi ti sad vijci ispadali iz ruku i ne bi se toliko nabrijao na onog lika na koncertu!! Sad samo čekam tvoj idući post pa da se uvjerim da nemaš kakvih drugih oštećenja u svom lokomotornom (i ne daj Bože, još kojem drugom) sustavu. Ajd' sad lijepo upali televiziju i više ne fantaziraj o nekakvom odvikavanju, vidiš i sam kud te to dovelo! :-))))

    avatar

    29.12.2008. (15:51)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    češnjovke?? hahaha...
    meni ne treba pomoć ja sam uber cool cura, ja sam ga sama složila bez zajebancije i to 2 puta..bivšim cimericama za rođendan i onda još doma mami...

    avatar

    29.12.2008. (18:35)    -   -   -   -  

  • Smijeh je tražila...

    ja ništa ne znam složit sama. Čak ni one stvari koje nije potrebno slagati...:))))

    avatar

    29.12.2008. (19:23)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    @karakter... Na TV-u više ništa ne gledam osim pokojeg dobrog filma i sporta. Čak ni to više ne gledam kao nekada. Previše mi uzme vremena. A ove knjige... Makar mi oči popucale, ali moram priznati da su mi dobre. Odličan SF. Barem meni. Što se oštečenja tiće, mogu reći kako se odlično saniraju. Neću potonut ko Titanic :-D

    @mala crna knjižica... Nego kaj nego češnjofke. Neću valjda ljudima zadnju kunu otimat iz džepa. Ovako se uz češnjofke i pire još i nasmijemo ;-) A da si uber...bome jesi :-D

    @smijeh je tražila... Onda kupi češnjofke i zovi kad zaškripi :-)))

    avatar

    29.12.2008. (19:54)    -   -   -   -  

  • Andrejevna

    :))))) sretna ti nova godina....nasmijao si me s onim daščicama na dlanovima, ahhaha, odlična fora!

    avatar

    29.12.2008. (20:04)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Ha,ha,ha...ovo sa prešupljom glavom je genijalno, hoću i ja takvu. A knjige? E, pa kultura boli. Ali dobro si prošao, sjeti se samo slikara koji su umirali od sušice kao muhe nekada. Ozdravi čim prije.

    avatar

    29.12.2008. (21:13)    -   -   -   -  

  • bastet

    Pametno od tebe! I sama sam već davno odustala od buljenja u telkać jer su me ubijali filmovi dana koji počinju u 1.00 iza ponoći, reprize repriza, PP koje traju taman toliko da izgubimo volju da se vratimo na film, neinventivne programske sheme, itd, itd... Zato sam 100% za knjige!!! Btw, upravo se planiram baciti na knjigu intrigantnog naslova "Samoubojstvo zapada" koja polemizira o kršćanstvu, znanosti, temeljnim vrijednostima zapada, optimizmu... Kažu prosvjetljujuće štivo... We'll see!

    avatar

    29.12.2008. (22:52)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    @Andrejevna... Hvala, hvala... Sretna Nova i tebi. I nek potraje u dobrom duhu u kojem ova i završava :-)

    @živjeti svoj život... Hvala na željama. Ionako predugo traje šmrcanje i kašljanje. Zbilja bi bio red da prestane. Kultura boli? Nebi nikad rekao da nisam probao :-))))

    @karakter... Za sada sam se bacio na čitanje SF-a, ratnih romana i fantasya. Ovo ostalo mi je preteško. Dobio sam za Božić knjigu od Tomca, al iskreno...ne znam kada ću je se prihvatiti.

    avatar

    30.12.2008. (08:46)    -   -   -   -  

  • tičerica

    čestit božić, sretna nova!
    ti si imao zanimljive blagdane... i tvoj mobitel. :D mom starom je jednom davno plivao mob u wc-školjci, ali to je bila ona analogna 099 nokia s multipraktik antenom od 15 cm (mogla je služiti za samoobranu, ako trebaš dohvatiti nešto što je palo ispod ormara, ili za ražnjiće :D) - i mob je preživjeo! isfenirao ga je, odnio na servis, zamijenili su mu pokojni zaslon, i mob je još godinama bio u funkciji sestrični umjesto stabilnog telefona. :D
    nego, reci, što to čitaš u zadnje vrijeme? sf i fantasy nisu dovoljno uske odrednice, a ja sam u potrazi za nečim novim i zanimljivim u tim okvirima... usput, ako ti trebaju književne preporuke, samo se javi. vjerojatno ti mogu preporučiti nešto jako slično onome što si čitao, ili nešto totalno različito...

    avatar

    30.12.2008. (11:45)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Tvoja postbožićna događanja baš su bogata, sviša mi se ona rokaona u Saxu, valjda preferiramo sličan način zabave. :) A sviđa mi se i ono slaganje jaslica, atipično za jednog muškog, a ipak tako nekako s dušom. ;)

    avatar

    31.12.2008. (10:54)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    Ideš!!! Deset komentara. Skup s mojima...al koga briga :-D

    @tičerica... Hvala na čestitkama. Bome je onakva antena bila multipraktik. Zaboravila si napisati da je dobra i za počohat leđa :-))) O tome kaj čitam ćemo drugom prilikom.

    @kinky... Volim kada mi je Božić bogat (događanjima i ljudima). To i je smisao Božića. A jaslice obožavam slagati. Možda kroz koju godinu u svojoj garaži koja je nekad bila štala uspijem složiti jaslice u punom obliku. Istina, nisam dovoljno navudren umjetnički da izradim ljude, ali treba pokušati.

    avatar

    31.12.2008. (15:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...