Komentari

nabrzaka.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • uvijek prost

    pa nece ga valjda Slavica ostavit samoga. ak je prava nek barem dodje za Bozicne blagdane. dodje 24. 12. navecer, uzme ga za ruku, malo do grada, pa polnocka, prije toga mozda maznu neku kobasicu i kuhano vino ak vole, ili sjednu negdje u birc na caj, pa polnocka, poslje toga odu doma, pogledaju neki dvd kaj su posudili u videoteci, onda ce se nakon toga Berniju vec spavat vjerojatno, pa ce ga Slavica ususkati, uz pokoji poljubac... ujutro, dizanje oko 10, Bozicni program na TV, pracenje mise obavezno, ako Bernie nece inzistirati da odu u crkvu, svi kao familija, i kcerke su tu sa momcima (deckima)... povratak kuci oko 12, Slavica kuha rucak, Bernie priprema stol, dolaze i gosti... oko 15h rucak je gotov, Berniju se spava, a Slavica caska sa kcerima i njihovim deckima, pricaju o svakodnevici uz kavicu... Bernije drijema uz tv, gleda na nekom dvd-u stare utrke majstora Prosta i misli si: 'jebes mi sve ako sam se ikada bolje osjecao u zivotu: zena mi se vratila, a ja lezim sam u sobi i gledam Prosta'. Slavica ulazi u sobu i vidi Bernija u trenirci i carapama kako gusta, daje mu pusu i kaze: dragi, mogu vidjet cijeli svijet, ali ovaj Bozicni trenutak bez tebe jednostavno nebi bio pravi, ili da tocnije citiramo sto ce mu Slavica reci na hrvatskom: 'Bernie, bez tebe to nije to'. Bernie se pravi da je cool, a u sebi cvjeta od srece i misli si: Ja sam sretan covjek, gledam Prosta, a zena me ljubi. Slavica se vraca u blagovaonu, a Bernije jos malo gusta, pa oko 18h dolazi do Slavice i ostatka drustva, pridruzuje im se u laganoj veceri. 4-5 vrsta sireva, neka lagana riba, domaci kruh, ima i nesto skoljki, hrana idealna za Bozicnu vecer. Bernie poziva Slavicu u setnju, vrijeme je vani dosta hladno, ali lijepo, nema kise... Grad je ful okicen, mirno je to predgradje... Dok secu, prisjecaju se zivota, barem Slavica... Bernie ju pozorno slusa, ali velikim dijelom svoje glave misli na famoznu utrku Prosta koju je prije sat-dva gledao na svom televizoru. Zatim je zagrli i krenu natrag prema toploj kuci, kako bi zajedno u 19:30 pratili Dnevnik. Zadnja vijest prije Sporta glasila je: Nakon dugogodisnjeg braka, sluzbeno je potvrdjeno, rastaju se Slavica i Bernie Eccelstone.

    avatar

    22.12.2008. (23:21)    -   -   -   -  

  • nabrzaka

    @ Kimi_Girl - Hvala puno za ovaj komentar, jako mi je drago kad uspijem nekog nasmijat :) A što se tiče godina, ne znam dal da ti kažem... ako ti kažem otjerat ću sve potencijalne ženike s bloga :)
    @ uvijek prost - Lijepa pričica. Javi se na neki od onih natječaja za kratku priču ili nešto tako. Carver ti nije ni do koljena :))

    avatar

    23.12.2008. (16:05)    -   -   -   -  

  • Kimi

    Lol...zakon!!
    Nisam bio ovdje dosta dugo i sad dok sve to procitam..ma savršeni postovi..
    Najbolja je želja za Alonsa:D

    avatar

    23.12.2008. (17:23)    -   -   -   -  

  • g. Popović

    Fernando u Ferrari. 2011. Ja mislio da ce i prije.

    avatar

    28.12.2008. (20:06)    -   -   -   -  

  • nabrzaka

    @ g. Popović - Nije još potvrđeno. Hvala bogu.

    avatar

    30.12.2008. (02:49)    -   -   -   -  

  • nabrzaka

    Nadopuna posta - Čini se da su Slavica i Bernie ipak proveli Božić zajedno. Trenutno su u Beogradu gdje se odmaraju za blagdane i demantiraju glasine o razvodu. Ljubav rules!!!

    avatar

    30.12.2008. (03:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...