Komentari

pauzazakavu.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Zagondjija

    Lijepo. Narocito zadnja recenica! Na zalost nisam Vas stigao upoznati, nisam bio u Zgb.

    avatar

    21.12.2008. (12:58)    -   -   -   -  

  • Zagonđija

    Čekam slijedeći sastanak. Ono gore je poslano sa IPhonea, zato nema hrv.slova.

    avatar

    21.12.2008. (13:01)    -   -   -   -  

  • Zagonđija

    Sada ću moći pratiti zbivanja na ovim stranicama sa bilo kojeg dijela lepe naše i širje.

    avatar

    21.12.2008. (13:03)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    ;)))....

    avatar

    21.12.2008. (15:04)    -   -   -   -  

  • Dama je Dama

    jao pa kak si se sjetila Pipi duge natkoljenice.....mislim da sam je kao klinka čitala barem tridesetak puta.E, faaaallllaaa ti za ovo ki sestri.

    avatar

    21.12.2008. (16:30)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Pipinovac ima trčeći kalendar, i to je dobro, jer će dva puta feštat. pozdrav ti :)))))))))

    avatar

    21.12.2008. (19:49)    -   -   -   -  

  • slatka paprika

    pipi je najzesca. obozavam ju. knjiga imam i na hrvatskom, engleskom a i jedno svedsko izdanje staro 21 god. ne, ne znam svedski. bas sam za posljednji rockas dobila i film i kako nije bio zapakiran pitam frendicu je rabljen. veli nije ali morala ga pogledati prije nego mi ga da. doooktore...jesam ziva? kuca li mi srce?

    avatar

    21.12.2008. (21:58)    -   -   -   -  

  • lidač

    za mene su ziher ovi divni kolači, ha? :-)

    avatar

    21.12.2008. (22:29)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    jutro.....spavate?, radite?....na godišnjem?...ja marljivo radim....malo je u ovih prvih sat vremena malo tiše...vidjet ćemo kako će biti u nastavku...

    slatka paprika....mislim da je pipi bila svima uzor.....zahvaljujući pračenju i probi ponašanja bila sam nekoliko puta u kazni...:))....
    fra gavun....bi mogao ti popraviti kalendar?..ha?....:)):P
    lidač...bit će i kremastih kolača....ali oni dolaze kao cukor kom cu lest...:))

    avatar

    22.12.2008. (08:10)    -   -   -   -  

  • slatka paprika

    jutro radno, ima kave....pipilota je bila i ostala uzor. pipi je legenda.

    avatar

    22.12.2008. (09:43)    -   -   -   -  

  • Zagondjija

    Baltazar.... Manic zderac.... Trbuh ko cocin bubanj.... Bozicni poklon zeni - dildo, zadnji model...

    avatar

    22.12.2008. (15:29)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    ja sutra samo još neke sitnice sa dolca......a zadnji model mmmmm...hahahaha....da čujem kaj taj dela?....:))))

    avatar

    22.12.2008. (20:54)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    ...jutro...jel ima tko da stane iza mene i malo me pogura?....duša mi spava...a planovi za danas...uhh...@lidač..ti preskoči ovaj komentar..:)))...kak su nakon 4 godine svi doma za božić jer su pomaknuli termine odlaska na turnire sve se doma zakuhalo...sam kaj ne kipi..:)))...no za ručak za božić neće biti purica...neće biti niti mlinci...bit će punjena teleća prsa....a kako neki to ne jedu njima će biti pileći prcmoljki...kaj su to prcmoljki...eeeee....to su pileća prsa razrezana na 3 do 4 manja komada ili pileći zabatci pohani u specijalnim začinima...dalje neću...eto a fale mi za filu za teleća prsa neki dodaci....sad još malo iskoristim priliku i skočim po to...treba tko kaj sa dolca?:))))

    avatar

    23.12.2008. (07:49)    -   -   -   -  

  • roko

    dobra večer!.......evo me nakon nekoliko dana, tjedna?? možda mjeseca??nije valjda već prošlo mjesec dana kako si otvorila ovaj blog?? dragi bože kako vrijeme leti........no kako bilo da bilo....dolazi nam božić a da budem iskren nikada nisam imao tako slab osjećaj dolaska tog lijepog blagdana. nekako se sve manje radujem pretrpanom stolu nazovi nekim prigodnim programima, ljubakanjima, dobrim željama svega mi je nekako previše i prebrzo dolazi.......starim, grintam i ni sam ne znam što bih....to valjda dolazi sa godinama....ma znam! volio bih doživjeti božić kao onaj u pipinovcu samo bez konja i drveta u zamjenu bih stavio voljenu osobu uz minimum 5 dana praznovanja. imao sam lani nešto takvo u planu (dolina gacke) ali na žalost nije se ostvarilo radi nesretnih okolnosti.....auuu oduljio sam, ne čitajte sve.... želim svima puno dobrog zdravlja i sreće za predstojeće blagdane (jasno ne samo za blagdane).........mojoj sjajnoj zvijezdi na zapadnoj strani neba posebno...:)))

    avatar

    23.12.2008. (20:06)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    Roko....:))).....mislim da bi isto rado pristala na zamjenu konja za voljenu osobu u vili pipnovac....poljubac...i zvijezdo na zapadnoj strani neba sjaji za roka..:)))

    avatar

    23.12.2008. (20:26)    -   -   -   -  

  • rain

    hej Pipi i društvo... još jednom sam propustila priliku da te upoznam... već sam napustila Zagreb i pobjegla u svoj Pipinovac... povela sam i voljene osobe... nadam se da će blagdni proći onako kao su i počeli.. kolači gotovi.... jelka okićena.. pravi ugođaj.... srećom sunce umjesto snijega....

    svima vam želim pravo ozračje Božića i blagdana.... i naravno zagrljaj, poljubac voljene osobe.. pusa...

    avatar

    23.12.2008. (22:39)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    rain...:))...budemo stvorili priliku...cmoka za tebe i tvoje...

    avatar

    23.12.2008. (23:18)    -   -   -   -  

  • greentea

    eh...pipi. vidim da je u pipinovcu sve sređeno po božićnim propisima. nigdje se omanulo nije. (iako ta teletina....kažu babe da se za božić mora jesti nešto što, bauljajući po dvorištu, baca nogama zemlju unatrag- kako bi nam svi problemi ostali iza nas. no, valjda si se izvukla s tim pilećim prcoljcima.) moram priznati da mi je laknulo što se roko javio i napisao da ni on ovaj božić nekako ne osjeća.... meni nikad nije bilo nebožićnije neko ovog božića. nekako nema onog nečeg u zraku....onog nečeg neopipljivog, a bitnog. a, sjećam se prije svega nekoliko godina desilo se da je to nešto bilo prisutno da se skoro fizički osjećalo na svakom koraku. skoro da je zrak bio zasićen radošću. možda se to meni samo pričinjava. kak god - vrijeme je da spakujem poklon za pipinovac i pošaljem ga na krilima vjetra i brzinom misli, omotanog tradicionalnom crvenom mašnom vrckave radosti, ravno pod taj ogromni bor. unutra se naguravaju i jedva čekaju da vas zapljusnu val veselja, kapljica bezbrižnosti, zraka ljubavi, grumen sreće, pregršt smjeha, naramak poljubaca.....pusti ih sve da slobodno lepršaju ovih dana po pipinovcu. imaju čudesnu moć da ostave trag na duši koji ju grije cijelu godinu. cmoka i pozdrav od oka:)))))))))))

    avatar

    24.12.2008. (05:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...