Komentari

rnbzagreb.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • B

    OFF TOPIC: Brandy - Human

    Svojevremeno sam napisao da će ''Human'' biti korak natrag od ''Afrodisiaca''. Krivo! Album je odličan, ne prestajem ga slušati. Uopće ne mogu reći koja pjesma mi je najbolja: ''Camouflage'', ''Human'', ''1st & Love'', ''Torn Down'', ''Long Distance'',... su tek neke od mojih favorita. Ma, nema kraja! Procurila je finalna verzija ''Drum Life''. Odlična je, trebala je biti na albumu. Lijepo se uklapa tamo negdje iza ''Torn Down''. :) I žao mi je što ''After the Flood'' nije ušla u finalni odabir. Brandy je snimila stvarno vrhunski materijal. Žao mi je što joj to svejedno neće pomoći oko nekakve urnebesne prodaje i povećavanja broja fanova. Pozzz! :)

    avatar

    17.12.2008. (12:16)    -   -   -   -  

  • B

    ''Možda me Brandy oduševi više no što to trenutno mogu očekivati! :)''

    To je moj komentar koji sam napisao kada smo komentirali prije par mjeseci Brandy i ''Human'' koji je tek bio u pripremi. Stvarno je uspjela, oduševila me!!! Odlična je ta Jerkins-Norwood kombinacija. :)

    Fascinira me da mi je album svakim slušanjem samo sve bolji i jači. Produkcija, riječi,... To je jedna zrela, cjelovita osoba i njen život u stihovima. :) Anyways, u ovom komentaru nisam napisao ništa više od onoga gore, pa da ne budem dosadan nadodaći ću da mi Brandy izgleda nikad bolje, weeeee! :) :) :)

    avatar

    17.12.2008. (12:52)    -   -   -   -  

  • RnB-Zagreb

    Je, super izgleda i album je dobar. Gostovanje i pjevanje na Tyra Banks Showu je preeezakon nešto, kako je otpjevala adlibse nakon "down on my knees" itd.! Iako, trenutno ne slušam više toliko taj Brandy album jer otkad je Keyshia procurila, samo po tome udaram. Njena produkcija mi se malo više sviđa ipak jer su beatovi nabijeniji. Hehe Drugim riječima, Keyshia je arenbijastija dok je Brandy već prešla u neki RnBpop. I mislim da Long Distance nije dobar odabir kao singl, pjesma JE dobra ali nije ništa novo i upečatljivo. Bolje bi prošla da je recimo Shattered Heart izbacila kao singl, s nekim jednako prebolesno dobrim spotom kao što je i ta pjesma sama.

    avatar

    17.12.2008. (18:24)    -   -   -   -  

  • B

    Slažem se s tobom, nastupi su preeezakon! I slažem se i s odabirom singleova, ali kod Brandy me to više ne začuđuje jer često je znala izabrati krive singleove. ''Who Is She 2 U'' i ''I Tried'' su sigurno bili reprezentativniji uzroci ''Afrodisiaca'' negoli ostale pjesme (koliko god dobre bile). ''When You Touch Me'' je bila najjača pjesma na ''Full Moonu''. I ima još takvih primjera...

    Keyshia Cole? Inače, jako volim, ali nisam oduševljen ovim albumom. Iskreno: od zadnja njena dva albuma dao bi se sklepati jedan odličan. Previše je ista, već pomalo dosadna i zasigurno nije pokazala ''a different me'' stranu. Osim što se razgolitila na coveru. I dalje, njen najbolji album mi ostaje njen prvijenac (vjerojatno zbog ''I Should Have Cheated''), pa ''Just Like You'' i tek onda ''A Different Me''. Mada, jako mi se sviđaju: ''Thought You Should Know'', ''Erotic'' i ''You Complete Me''.

    avatar

    18.12.2008. (10:07)    -   -   -   -  

  • ° M a r t i n a

    dobra pjesma, bravo jadakiss

    avatar

    21.12.2008. (12:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...