Komentari

blogerije.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Mladen

    Svaki dan je novi dan .... hm? Uvijek tražim gdje bi lonac mogao curiti ili gdje mu je slabo mjesto.
    Tijela noću prirodno odlaze na počinak i funkcije se umrtvljuju. To je koliko vidim s onim funkcijama koje su u onim dijelovima svijesti koje svijesno doživljavamo. Na taj način se privremeno otklanja košmar i sustav predispozicija dobiva mjesto za uređivanje. To je već dublji dio svijesti. Jedan lakši dio ide putem snova, gdje se odrađuju neke potrebe na kojima često zapinjemo.
    Postoji i još dublji dio koji isčitavamo osjećajem lakoće ili težine u duši. Taj dio je aktivan i u budnosti, ali ga uglavnom nismo svijesni. Ne obrađuje se lako i treba često puno vremena za male pomake, mada je taj dio toga još malo dublje. Tak bum došel do svijesti amebe. Mislim na onu svijest stanica u nama.
    Tak to ja vidim... kad gledam. Nisam učen ni priučen. Nikada čitao, pa čak ni razgovarao o tome, ali povremeno putovao po svojim prostranstvima. Čudno je koliko velike prostore imamo u sebi. Da to bolje oslikam ja sam ustvari elektrotehničar kaj dela na kompjuterima, a od hobija volim kombinatorne igre, jednu posebno.... iz sdavnina sa istoka.
    A zakaj o tome. Pa tu su izvori naših promjena i tuda možemo izboljšavati sebe i biti svijesni da to možemo uraditi.
    Fala na poticaju. Ovo sam direktno sada iznjedrio ili izdušio.
    Svako ti dobro želim i vidim da je ovaj blog izgleda stvarno za mene. Ta nitko drugi ne reagira. Imaju link kod mene. Možda ga ne vide. Možda neznaju za ove divne šetnje kroz sebe, pa im je to ko kumova slama ... :)))
    P.S. Kaj veliš, sam više napisal nek u tekstu posta, ha...

    avatar

    18.12.2008. (14:25)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    Lijep ti i ugodan dan zelim....draga Venci, ne osjecam se najbolje....ovo su dani kad bi se morala veseliti, ali mene i tuga uhvati, jer su to dani kad sam izgubila najprije majku, a par godina nakon toga i oca....znam da zivot ide dalje, ali neke stvari se moraju posloziti u glavi....

    avatar

    21.12.2008. (13:43)    -   -   -   -  

  • duhovnamisao

    pozdrav

    avatar

    25.12.2008. (17:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...