Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Destination Unknown

    i ja ne volim u šoping, ali se uvijek počastim odlaskom do polica sa slatkišima da mi bude lakše... :D

    avatar

    11.12.2008. (12:22)    -   -   -   -  

  • Bimbi

    obožavam kupovinu za razliku od tebe i samo da mi je mac love u džepu. Završila sam svoje bloganje za ovu godinu pa surfam po tuđim blogovima. Pozdrav iz Rijeke, Bimbi.
    Ako želiš virnuti na moj, adresa je ...bimbi-mydream.blogspot.com

    avatar

    11.12.2008. (12:37)    -   -   -   -  

  • happywedding

    moj sin nikad ne zaspe u dućanu...sve mu je šareno i uživa u šetnji...

    avatar

    11.12.2008. (13:51)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Ta mama ima pune ruke posla sa djecom i sa kupovinom!

    avatar

    11.12.2008. (14:28)    -   -   -   -  

  • Yashaskar

    Gdje ste to vi jer mi se ovo čini trgovina što je već zastarjela kod nas. Eh, te trgovine starinskog rasporeda. Fale mi. :-)
    Nije šoping loš. ;-)

    avatar

    11.12.2008. (15:59)    -   -   -   -  

  • borut

    vesna
    a ja ne volim mollove.
    Ne idem u svakodnevnu kupovinu narirnica nego samo jednom tjedno, nekada ni to. Ali volim kupovati u dobro snabdevenim, veoma cistim ducanima. Ovaj jucerasnji je za mene bio pravo otkrice. Ima puno mreza ducana i svi su menje vise slicni jedan drugome. Ja obicno odlazim u sasvim dobru samoposlugu u malom molu u mojem susjedstvu. Kako se gospodarska kriza kao epidemija siri svijetom, tako su se i vlasnici mreza poceli prilagodjavati. Jako mnogo se na TV i tisku pise o mrezi ducana Ramija Levija. Cak je imao i akcije kg. svjezek pileceg mesa 1 sekel sto je oko 0,19 eura. Da bi dokazao kako se moze trgovati sa manjom dobiti...Jucer smo na nasem putu, sa sinom B. "zalutali" u samoposlugu u kojoj on kupuje. Sve je bas kako treba i bolje, osim sto je dosta skuceno. Prostor je ogroman, ali i ponuda takodjer. A cijene, nevjerovatno...Sva roba je znatno jeftinija, nego u "mom" ducanu, koji je i po izboru roba puno skromniji. Nedavno smo na nasim "lutanjima" otkrili jedan trgovinski centar, u dolini nasuprot Zihron Jakovu i tamo sam vidjela samoposlugu Ramija Levija. Bila sam u subotu, a njegove trgovine strogo drze do "kosera" pa su subotom zatvorene.Kako je to dosta blizu nas, odsada ce to biti i "moj" ducan.
    Zvrk je dobro primjetila, mama sa slike je zaista "super women". Djecica, ovdje prisutna, su jedno drugome do uha, a ona sa njih cetvero strpljivo nabavlja potrebstine za dolazeci shabat. Jedan od srednjih djecaka, je "izbacio" iz kolica svog mladjeg brata, i zadrijemao. Moju paznju je privukao klinjo koji sjedi u kolicima punim robe i dok njegova majka puni kolica potrebstinama sa pulta on se lijepo hrani otvarajuci neke vrecice iza sebe i klopa. Malac ne moze bit star vise od godine dana. Ja nisam imala kamere inace bi snimila filmic.

    avatar

    11.12.2008. (21:06)    -   -   -   -  

  • dalmacija moja inspiracij

    kad ja sa ženon gren u spizu onda san žunta... tek toliko... ona sve zna če triba za doma ponit...

    dalmacija moja inspiracija

    avatar

    11.12.2008. (23:22)    -   -   -   -  

  • Dečko koji obečava

    heheh, isti konzum!

    avatar

    11.12.2008. (23:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...