Komentari

partizana.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Nessa C.

    A čuj... zguglala sam iphone, pa mi dao sponzorirani link na oglasnik, pa sam se začudila koliko tih ajfonova uopće ima, pa sam skužila da to ipak nisu sve ajfonovi :D, pa sam našla jedan oglas di nudi "iPhone 3G, 8 i 16 GB bijeli i crni, novi model, sve mreže, dostava, moguća zamjena, Najpovoljnije!"
    Morala sam bit malo neozbiljna, al se nadam da sam ipak pomogla :D
    Jesam li pomogla?

    avatar

    08.12.2008. (19:44)    -   -   -   -  

  • psiholiza

    imas nekoliko opcija, kupis jeftini iphone+tmobile, onda na netu downloadas software (Jailbreak) i onda mozes staviti svoju karticu ali gubis i pravo na garanciju, ili kupis skupi standalone iphone u koji mozes ubaciti bilo koju karticu ili pricekas jos 8 mjeseci kad Apple krene u suradnju sa drugim mrezama.

    avatar

    08.12.2008. (20:10)    -   -   -   -  

  • Neverin

    sori nisam eskpert u otme što pitaš na ovom postu
    ali želim reći da je lijepo ono o "blogerskom prijateljstvu" maloj crnoj knjižici koja se zajebala sa javnim bilježnicima
    eto samo to... drago mi je što ima dobrih ljudi
    a iPhoneu nemam čiste veze pa se ispričavam...

    avatar

    08.12.2008. (22:51)    -   -   -   -  

  • Yashaskar

    Ako možeš, javi mi se na moj blog jer me isto zanima iPhone. Da li je to onaj uređaj gdje se stavljaju pjesme pa sviraju unedogled pjesma za pjesmom? Razmišljam da kupim kabel pa si to spojim preko pužnice i tako uživam u glazbi koju toliko volim.
    Pozdrav.

    avatar

    08.12.2008. (23:09)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    nažalost, ne mrem ti pomoći, ali htjela sam te samo lijepo pozdraviti...ja sam kupila iPode protiv kojeg sam bila jako, jako, ali kad je došlo do toga da ubijem nekog u tramvaju ili busu zbog hrpe bljuvotina koje sam morala slušati svakodnevno iz njihovih usta koje su trkeljali na mobitele, odlučila sam da ne želim u zatvor pa sam kupila iPode...i odjednom mi svi ljudi postali simpatični i baš me briga za nedostatak komunikacije među ljudima...opasna je :o))))
    želim ti sreću s iPhoneom.

    avatar

    09.12.2008. (08:54)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Draga Partizana, sad ću se raspitati. Btw. Ima jedna super igrica. Znaš ono kad smo kao djeca imali one igrice s kuglicom i labirintom i onda moraš dospjeti da kuglicu kroz labirit uguraš u tu rupu? E, ista takva ima na iPhoneu i kad ga nagneš lijevo, kuglica ode lijevo, kad nagneš desno, ode kulica desno. Mene to baš razveselilo. Toliko da nisam primijetila da nema kameru. :-)

    avatar

    09.12.2008. (09:00)    -   -   -   -  

  • Shimilam

    odbijam ga kupiti, prvo zbog nedostatka para, drugo zbog toga jer te-komovci nabiju takav račun da tri mjeseca ne dobijš plaću jer moraš otplatit dug.

    avatar

    09.12.2008. (10:49)    -   -   -   -  

  • luki 2

    U pravu si sa svojim koemntarom kod mene! I-Phone?! Mislim da mi nije potreban!
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie+bebači

    avatar

    09.12.2008. (14:20)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Ne znam kak je to kod nas, jer zivim vani. Upravo sam sad preko iPhone na tvom blogu i ostavljam ti komentar :))

    avatar

    10.12.2008. (05:44)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    Muči te iPhone? Savjet je da ga nemoj kupovati iako je to dakako tvoja odluka. Ono što normalan svijet zamjera tom aparatu je nemogućnost skidanja baterije. Moj tata ga na žalost mora imati. Svađa se s njim. Ne može gledati tv na netu jer nema real player. Njemu je to jako važno. Čak ni radio nije uspio uhvatiti, a i to mu je bitno. onda mu se smrznuo pa ga je morao nositi u neki servis Bogu iza nogu (ne radi u Hrvatskoj trenutno) jer su ga samo oni mogli odmrznuti, a starom je aparatu samo izvadio bateriju. Samsungova Omnia je puno bolji aparat po karakteristikama. Moram samo vidjeti jel otključana za sve mreže. To ti mogu pogledati ako želiš. Naravno, ako ne trebaš sve to kaj ti nudi omnia možeš proći i jeftinije s nekim aparatom koji bi zadovoljavao tvoje potrebe, ali to zahtjeva puno dublju analizu u koju će biti uključen i dizajn i boja ;-)

    avatar

    14.12.2008. (14:18)    -   -   -   -  

  • pero.k.lozac

    Ako nekoga interesiraju kakve sitnice oko iPhonea, a posebno wellpaperi sa logotipovima automobila, http://kompjuterana.blog.hr je zakon mjesto.

    avatar

    24.02.2009. (12:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...