Komentari

zelenaskrinjica.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • smotani

    uf....dati riječ...pa, nekad postoje opravdane okolnosti za neodržavanje date riječi.... ali, kako vidim, ova je obostrano prekinuta....i da, što sad? reć...nerješeno...nastavljam? pomislit opet ću "pogaziti" riječ,,,ili će druga osoba pogaziti...teško je tu neku pametnu reć...uvijek sam nastojao držati riječ...no, neke stvari nas preduhitre...ne daju nam održati riječ..iz iskustva.... evo niti ja ne mogu ispuniti danu riječ...jer......druga strana mi nekako "ne da" da ju održim........ali, ja sam i dalje tu, blizu...i čekam, čekam ako se predomisli:)
    polako....sjest će na svoje, nemoj forsirati već sama spoznaja da o tome razmišljaš govori da si svjesna.....samo, da li je i druga strana svjesna?
    i...eto:) dočekao sam i tvoju škrinjicu koja se polako otvara.....
    topli ti pozdrav ostavljam:)

    avatar

    08.12.2008. (15:01)    -   -   -   -  

  • ze_le_na

    smotani : lomim se - TO u stvari i nije neka jako bitna stvar u životu, ali opet je stvar nekih principa...no, kako nekome "trljati nos" sa nečim što si i sam učinio...
    Voljeti valjda znači pogaziti i neke svoje principe zbog nekog drugog voljenog bića.
    I da, čekam...valjda je ovo moja životna lekcija pod naslovom "strpljenje". Uff...
    Da :) škrinjica se polako otvara...naime, ima nas koji smo u 1. razredu bloganja, makar čitam i komentiram već dugo...pa eto i mene :) ... savjeti, upute ...dobro došli.

    avatar

    08.12.2008. (15:44)    -   -   -   -  

  • smotani

    ah, voljeti..... da, tu su i kompromisi uključeni...naravno....ali, s obje strane:) strpljenje...o tome bi mogao puno...počev od strpljenja sa samim sobom:) ali...nekada ljudi izgube strpljenje... i, ma koliko ono izgledalo kao neka usputna karakteristika....znam, znam da je jako bitno....i opet...s obje strane:)))
    ma, nije bloganje bauk...ne treba tu neke mudrije:) ako će ti trebati možda pomoć...u bilo čemu..tu sam:) pitaj.... ja sam....eto, jako, jako dugo tu...ali ne sa ovim blogom...i ja se osječam kao prvašić...i ja plivam malo u nekim temama kojima sam htio, upravo spomenutom strpljenju, dati priliku da se pokaže:)
    i....gledam dalje u škrinjicu:) pozdrav ti ostavljam:)

    avatar

    08.12.2008. (18:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...