Komentari

tricenasesvakodnevice.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • levant

    a niš. odsad ću okolo skupljat stare cipele i nosit ih tebi....:))).
    Tu se s tobom slažem po pitanju veza i udobnosti i slično. No spadam u one koji stalno pokušavaju dobit novu energiju. I u stanu sve bacam, često čistim, pokušavam dozvolit novoj energiji da pristupi. To sam se odavno naučila. I naučila sam da se ne vežem za stvari. Prvo je išlo teže a sada je već puno lakše. Bacam sve što je prešlo "zakon 6 mjeseci" i zadovoljna sam tim načinom.
    No za cipele se slažem. Jer im dugo treba da se oblikuju po tvojoj nozi i da ti postanu ugodne. Pa šteta bacit cipelu koja postala "dom" samo zato što više ne izgleda lijepo....:)))

    avatar

    28.11.2008. (11:34)    -   -   -   -  

  • skaska

    meni ti se to isto događa s frajerima. onda kad se skroz prilagode meni i prošupljaju teško mi ih bacit. eno tih tamo na lageru desetak. kaj da delam, kaj kaj

    avatar

    28.11.2008. (12:25)    -   -   -   -  

  • Sam' što nije

    Slažwm se za cipele. Doslovce...
    Međutim, sad budi iskrena i otkrij - cipele su metafora... Čega? Jel isto kao kod skaske? Jel', reci!
    :))
    MiB

    avatar

    28.11.2008. (13:10)    -   -   -   -  

  • levant

    @skaska
    koja si ti to sestra da ne bi podijelila s nama? ja o tom pojma nisam imala da ti na lageru imaš nešto. daj da mi to vidimo možda se pronađe neš korisno. ako nisu za ništa drugo dobro će doć za cijepat drva. ili travu kosit. usisavat...našlo bi se tu još štošta al prvo trebamo vidjet s čim raspolažeš..

    avatar

    28.11.2008. (13:50)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ levant: a ja mislila da sam bila jasna, viš ti to...ne želim ja tuđe stare cipele, samo svoje.
    i ja sam od onih koje se vežu za pojedine stvari, ne za sve, samo za one s kojima me vežu neka iskustva, naravno dobra :o) recimo svoj auto ne bih dala za 100 novih i ljepših i boljih.

    @ skaska/Sam što nije: ma to je ta metafora. sam kaj ja nisam baš mislila na množinu ko skaska. ja idem jednog po jednog :o)

    avatar

    28.11.2008. (14:39)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    zanimljiva poveznica i potpuno točna. niš, idem se riješit svih starih cipela i dat ih levantici ona je itak gola i bosa. jedino one jedne najdraže ću si zadržat :)

    avatar

    30.11.2008. (10:22)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    Vidiš, zanimljiva je ova paralela zbilja. Obožavam nove cipele, miris, sjaj, izlged, od tenisica do štikli, stare ne bacam baš ali ih odlažem u ormar čim popirme oblik noge i postanu ko papuče a onda ih nakon nekog vremena dam ili mami, sestrični ili nosim u Caritas. Slično je bilo i s vezama, dosta bježanja i mijenjanja kad je dosadilo.

    avatar

    01.12.2008. (11:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...