Komentari

pauzazakavu.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • gnjavator

    hahaha..članak ti je mrak...malo si me sad zatekla sa željama i mogućnostima i ostavila prostora za razmišljanje i maštanje....poklon je uvijek poklon ma kakav bio..bitno da je od srca...
    ps...jeli ovaj smaili ima lizalicu ili???hahahahaha...poooooooooooooz

    avatar

    23.11.2008. (16:04)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    ili?....:)))...je lickalica je...:))...nije šećerna vata..heheheeh

    avatar

    23.11.2008. (17:10)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    Ja obnavljam svoju vještinu pletenja - svi će od mene dobit šal!

    avatar

    23.11.2008. (17:29)    -   -   -   -  

  • greentea

    poruka djedu mrazu: djede mrazu zahvaljujem ti što ne poznajem elle woods g.b i molim te nemoj ni da ju upoznam...bar ne do iza nove godine! kakav strašan teror šalovima! hahahahaha!
    čuj, pipi zbilja....djed mraz je prevaziđena socijalistička fora. nema nazad. sveti nikola mi, onako u bijelom, nije dovoljno vatren i privlačan (bljedunjava fora), a krampus mi se ne usudi približiti, gori dojam ja ostavljam na njega, nego on na mene. tako da je on promašena fora.
    zaozbiljno - nekada sam s užitkom kupovala poklone svima oko sebe i radovalo me umatati i poklanjati.......sad me to prošlo. više nikom ništa. neću reda radi, ne zanima me forma....nego, jel ta tvoja zvijer dobre guze ovaj novoproglašeni najseksi australac? nije loš...uopće....čini mi se da će s godinama biti sve bolji....al, ipak...bred je bred. šta mogu, nisam ja ništa kriva. jednostavno mi svaki pogled na njega izmami blentav osmjeh.......sasvim nesvjesna reakcija....pa-pa, pipi:)))))))

    avatar

    23.11.2008. (17:45)    -   -   -   -  

  • fajr_vol

    ako je samo do guze, možemo zaobići djedoposrednika, pa ti zadrži i proviziju :oP

    avatar

    23.11.2008. (17:48)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    @ namjernik....hahahaah...dostava je do vrata ili ću po njega morat sama obzirom da je paket vredniji..:P...

    avatar

    23.11.2008. (18:26)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    @..Elle...dva reda pravo jedan krivo pa premet preko prsta....i maca oko klupka...ozbiljno to znaš?...ja sam mislila da je to izumrlo...i iako @ Greentea neće mogu ja uzeti i njen...tko zna..možda će mi trebat za navalu ponuda silnih zvijeri...inače di si ti vidjela bredovu guzu? hahaah.....ja tek najmeravam odabrati onu što je mmmm...najmljac..:))))

    avatar

    23.11.2008. (18:31)    -   -   -   -  

  • mufasa

    @biti nestašan ..prvo da ti odgovorim na pitanje sa prijašnjeg posta,a vezano je uz bacanje kosti....nemoj bacati kosti ........baci muf- asi ....meso....mmmmm..............................pa da vidiš kako muf(strada od)asa .....se baca na posao..........
    a što se tiče poklona i djedica.....ja bi rađe....neku mrazicu...da je zagrijem i opustim...od pakiranja poklona..hahaha....mada se ja ne mogu mjeriti sa ahilom...(tamo se vide svi atributi od B.P.)...jer sam slab na tom dijelu..(na moju žalost).....ali zato bi me zato smajlič iz tvog posta jako dobro opisao..:-))))....pa ipak sam ja kralj muf-asa....brrrrrrrr..muf-asa......hehehehe....a mogu li i ja u red.....po šal....:-)))))))))))))))))...ha mogu li , mogu...:-)))))))))))..a mogu i kog elle...dobro bi mi došel........:-)))))

    avatar

    23.11.2008. (18:58)    -   -   -   -  

  • muf-asa

    evo i ja se odmetno u blogere...no moj je tek u radu...:-)))))))))))))

    avatar

    23.11.2008. (19:38)    -   -   -   -  

  • muf-asa

    evo stavih i sliku svoju...:-))))

    avatar

    23.11.2008. (20:30)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    ....@mufasa..ti bi mesa...e pa sad tipično lavovski...daj mi jesti..a i hranu nije lijepo bacati nit se sa njom igrati..ja sam nudila kost...ti bi mam cijelu šunku...mali zalogaji mufasa i dobro prožvakati....:))))

    avatar

    24.11.2008. (07:16)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    i dobro si ispao na slici..hehehe...malo si nešto mrk..:)))

    avatar

    24.11.2008. (07:18)    -   -   -   -  

  • muf-asa

    @biti nestašan...nemam dobre zube za kosti....više volim ljep komad mesa..onako sočan...mmmm..mjacmljac....pa ga onda kako kažeš grickati u malim zalogajčićima...i uživati u njemu....uuufffff.....sve mi več sada idu sline na usta....a što se tiče slike..na žalost slikali me ranom zorom ..tek što sam se probudio...neki turisti na safariju,ali sam im uspio oteti fotič da ne odu slike u žuti tisak..hehehe....-)))))))))))

    avatar

    24.11.2008. (09:07)    -   -   -   -  

  • rain

    pozdrav ekipi...
    uh dok sam sad isčitala sve komentare prošlog posta, pa ovog sad, pogubila se pomalo...
    ah, da pokloni... ja sam od onih što uvijek govore - Ma netreba meni ništa, ne opterećuj se tim glupostima, kupi klincima znaš da meni to ništa ne znači... , a u stvari čeznem da netko shvati šta bi željela pa me iznenadi...ali ništa od toga...
    eto sebe ne doživljavam kao komadić ili komadinu mesa... ali da me gricne i grize netko u malim zalogajčićima kao što bi to radio Muf-asa trenutno se nebih bunila...

    avatar

    24.11.2008. (09:41)    -   -   -   -  

  • gnjavator

    ...i dalje me zanima čime je inspiriran ovaj članak...ahahahahahahahahaa...radi djeda mraza ili...vreće....ahahahaahah...traži,traži...ahahahaha

    avatar

    24.11.2008. (11:40)    -   -   -   -  

  • muf-asa

    @rain ..... znaš da su lavovi majstori iznenađenja.....ponekad i same lavice ostanu iznenađene od njihova iznenađenja....:-))))))....što se tiče mesa.... to moraš shvatiti u prenesenom značenju.....i zamisliti što bi ti htjela da ti se gricne u malim zalogajčićima......onako za jedan griz....

    avatar

    24.11.2008. (11:45)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    hahahahaha...gnjavator..pa što nije slatko zavuči ruku i tražiti ako se ima izbora..i ako djedica već sam nije namjenio poklon.:)))..ali najbolje će biti da pročitaš početak posta ..heheheeheh...:))).....:P..

    avatar

    24.11.2008. (11:58)    -   -   -   -  

  • muf-asa

    e ova je dobra....zavuči ruku i tražiti...samo je pitanje ko zavlači ruku..di zavlači ruku...i što traži...kod djedice je sigurno da je umetnuo svoj poklon..da ga se lakše nađe...hehehehe...pogotovo žemska ručica....a to bi išlo ovako......ajoooj...ups..pardon...krivi poklon..kakva je to batina...da malo bolje zavirm u vreču...uuhuhuhu...a joj poklona....jel to za mene...u baš mi je tako nešto trebalo.....:-)))))))))))))))))

    avatar

    24.11.2008. (14:02)    -   -   -   -  

  • lidač

    Ja se nadam da će me ovo moje antibožićno i grinčovsko raspoloženje držati, pa barem do badnjaka u 2o sati, kad će se svi šoping centri u hrvata masovno pozatvarati, a ja neću imati više gdje (unatoč kasno probuđenoj želji, volji, htijenju) kupiti poklone za sve znane i neznane junake u mom životu.

    avatar

    24.11.2008. (16:38)    -   -   -   -  

  • gnjavator

    ahaaaaaa....početak posta....svake godine pišem djedu mrazu....bit će da je to početak...a dobro...ahahahaa..vidim da je mufasa uhvatija đir...to je ono ča san mislija...eto...hvala na razumjevanju....a ti pipi..ča da ti kažem...mjenjaj dida mraza za kojeg boljeg, mlađeg,poletnijeg,potentnijeg...ahahahaa...lipi pozz :)

    avatar

    24.11.2008. (16:44)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    @gnjavator..:)))...a ča da mi kažeš...evo ja ću kazati..ahhaaha:)))....slučajno ili namjerno izostavio si dio početka koji glasi...pričekat ću da vidim što bi djed mraz želio od mene....
    ...što nebi bilo lijepo da ovaj puta da ja nejmu ispunim koju želju...samo treba zaželjeti...a to vjerojatno djedici nije lako kada je ionako vreča prepuna svega...no ahahahah...tko ne proba ne zna...:))))

    avatar

    24.11.2008. (18:09)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    @rain...mislim da večina nas obzirom na vremena tako kaže...jedino ne znam zašto se često misli da u poklonu mora biti tisućica vrijednosti da bi netko bio iznenađen...

    avatar

    24.11.2008. (18:30)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    @lidač...ti imaš ispričnicu za ovaj božić što se tiče kupovanja poklona..svi pokloni koje si željela nekome darivati nalaze se uvijek u trgovinama na zadnjem katu...a te pokretne stepenice kreču li se kreču...:))))....ja ti našfrljam potvrdu da je tak ak te tko pita..:)))

    avatar

    24.11.2008. (18:33)    -   -   -   -  

  • rain

    pipi ja se definitivno ne opterećujem tisućicama... samo da malo osluhne shvatio bi moje želje.... a to može biti i mali gric u pravo vrijeme na pravom mjestu....
    evo recimo Mufasa očito zna iznenaditi ženu...hahaha

    avatar

    25.11.2008. (09:06)    -   -   -   -  

  • zoki

    Sad sam se zamislio malo....nikad nisam pisao djedu Mrazu...hm...uvijek me ionako neka sitnica iznenadi:-))Iskren ću biti..najdraži mi je poklon pogled upućen samo meni u kojem blješti radost i sreća :-))Nekad pogled govori više od tisuću riječi:-)))

    avatar

    26.11.2008. (09:22)    -   -   -   -  

učitavam...