Komentari

euklid.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • marko

    ee aj navrati

    avatar

    21.11.2008. (21:42)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    Da nije Veronika Rašković?

    avatar

    21.11.2008. (22:14)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    sporno je obrazloženje tipa "pa ionako su homoseksualci uvijek bili proganjani"

    avatar

    21.11.2008. (22:41)    -   -   -   -  

  • šarli

    @gospon profesor. Mislim da nije. Barem tako piše u članku (vidi link).
    @pametni zub. Ako tako piše u obrazloženju, slažem se. Ponavljam, nisam ga vidio, no i sad mi je teško vjerovati da su se usudili nešto takvo napisati. Ako jesu, jasno je da priča poprima drugu dimenziju. Najbolje bi bilo da kažu oni koji znaju; ako netko pribavi link na tekst obrazloženja bit ću mu zahvalan.

    avatar

    21.11.2008. (23:09)    -   -   -   -  

  • šarli

    Upravo sam uvidio da sam u službenom imenu nadležnog ministarstva izostavio znanost. Možete me slobodno kritizirati za nemar i površnost. Ili je možda podsvijest? U svakom slučaju to sam sasvim nenamjerno zaboravio.

    avatar

    21.11.2008. (23:19)    -   -   -   -  

  • skaska

    ajd sad lijepo uzmi papir i olovčicu i napiši sto puta: znanost, znanost, znanost...eh, tako, braaavo...samo tako daljee

    avatar

    22.11.2008. (14:25)    -   -   -   -  

  • Nogometni trener

    Pružiš nekome prst a on uzme cijelu ruku!
    Tako nekako ide uzrečica, ili poslovica, kako god.
    Ja sam za neograničena prava homoseksualcima (glupo zvuči ovo "neograničena" jer onda po meni to i nisu baš neka prava ako su ograničena ali dobro) ali skroz mi je glupo da oni na ovakav način nastupaju, jako nisko. Nacizam, pogotovo danas u hrvatskoj je jako osjetljiva tema, biraju se riječi u govorima kad je tematika ustaštvo, nacizam i razni zločini iz tog vremena. pokušavamo se svidjeti svakome a to je nemoguće jer nitko nema isto mišljenje o tome. homoseksualnost - ista priča. pokušavamo svima objasniti da idemo ukorak s svijetom (ne baš ukorak, malo kaskamo ali trudimo se) a opet s druge strane ne želimo razočarati svoje biračko tijelo (desna opcija).na svakom koraku nekakvi kompromisi.
    u takvoj jednoj situaciji je jako delikatan potez ove udruge, homoseklualnost malo začinjena nacizmom, pat pozicija za "ekipu" koja je morala donijet ovu odbijenicu. ne sviđa mi se to, ali odluka je ok. samo zato što je "gay ok" ne znači da učenike srednjih škola treba voditi na "queer fest". trebali bi "oni" biti ravnopravni s ostalima a ne povlašteni. ili ne?

    avatar

    22.11.2008. (19:49)    -   -   -   -  

  • ANTINAZI

    Križak je loš povjesničar koji je poznat po maltretiranju ljudi, a pogotovo po samovoljnom rušenju kolega na stručnim ispitima. Taj čovjek ne zaslužuje da predaje, a kamo li da radi na ikakvom odgovornom mjestu. A što je najgore brani nacističke progone drukčijih....

    avatar

    11.08.2009. (20:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...