Komentari

malateta.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • eja

    hej mala, baš mi je drago da ste se dobro provele..a kaj se tiče toga da su svi isti, hm moglo bi se reći da su svi nekako na istu foru, al neki su ipak nisu isti! Rijetko ali ipak se nađe neka dobra dušica..koja je iskrena i koja ne sjedi na dvije stolice i tome sl. Vidiš mene i dadija, nakon dugo vremena,mnogo suza i svega što smo proćli on je tu...I SAMO JE MOJ ... XD kiss

    avatar

    19.11.2008. (13:06)    -   -   -   -  

  • luche

    ej draga, super post.. i da, jako istinit.. vecina žena skuži sve to al si ne želi priznat jer radije živi u zabludi... i stvarno ima takvih žena koje ja fkt ne kužim, koje toliko imaju potrebu imat nekog kraj sebe.. pa makar i znaju da je gad...
    i da, ima suprotnosti,.. ima dobrica.. ima onih muskih koji bi nas sigurno držali ko zadnju kap vode na dlanu.. sigurno znas i iz iskustva.. ali nazalost istina je i to na nas u vecini slucajeva takvi ne zanimaju.. takvi nam nisu "dobri".. i kaj je najžalosnije od svega, padamo na gadove i "zloceste decke" i onda kasnije prigovaramo.. a kaj ces.. Žene.. :))))

    avatar

    19.11.2008. (18:38)    -   -   -   -  

  • hladno pivo

    Genijalno mi je kad te uhvati ovakva manija-već te vidim kako brzo pišeš i pokušavaš svaku misao ostaviti napisanu--hahahahahah...........
    Neću ti reći šta mislim o tim tvojim teorijama.....Osim.......ma prsti me svrbe(ne mogu izdržati) :-))NITI SU SVI MUŠKARCI GADOVI NITI SU SVE ŽENE SVETICE....I OBRATNO......Ah za koju godinu ćeš se prestati zamarati s tim globaliziranjem i posvetit se individualno ljudima.......vjeruj mi hoćeš!!!!!!!!!
    Nego mene cijelo vrijeme samo zanima kakv je film????????? Napiši bar jednu rečenicu o tome.......please

    avatar

    19.11.2008. (20:19)    -   -   -   -  

  • Teta :)

    hehe...joj cure moje ili da boje kažem žene...
    Sve šta ste napisale je i više nego istina, a Hladno ti znaš da mene krize dohvate s vremena na vrijeme, al ovaj put ću ovu samo ja proć, neće bit ¨žrtava˝ jer se to jednostavno ne isplati i samo da ti kažem sve što si rekla, oooo sve, al sve do riječi je bila istina... Ponekad su oni jako dobri, zanju izmanipulirat svaku situaciju, nije on smio ne znat...ako se sjećaš...bila je ona...:))))
    Nego da se vratim na film... predobro, čim dođe u videoteke naš je!!!
    Bit filma je da prevarena žena koja gura taj problem pod tepih, njena najbolja frendica je u jednoj škakljivoj okolnosti ˝izda˝, onda frendicA koja silno želi roditi sina...i rađa, rađa...i na kraju filma jedino muško NOVOROĐENČE...i onda jedna gay frendica, koja je očito jako razočarana u muškarce i objašnjava im kak je odnos sa ženom puno ljepši i bolji.... hm, mislim da iz ovog nećeš ništa skužit...al hrpa žena, a sve završe u istoj situaciji, a ta je da pomognu prevarenoj da sredi taj svoj problem i pokušaju se riješiti brutalno zgodne ljubavnice...:)))
    eto, dokaz, ima nas svakakvih :)))))

    avatar

    19.11.2008. (21:24)    -   -   -   -  

  • *teška strana ljubavi*

    Ej draga...
    konacno jedan post o ženama..drago mi je da netko i decke popljuje..samo naprijed..
    da ni meni nikad nije bilo jasno kako oni uvijek mogu sjedit na dvoje stolice i ne past,a mi kad pokušamo uvijek padnemo..žalosno..zar ne?
    Cula sam da je taj film žene odlican...moram ga pogledat..
    ..
    imam novi post navrati..
    "izgubljena u ljubavi"

    avatar

    21.11.2008. (14:54)    -   -   -   -  

  • Invisible kid

    Nisu svi dečki isti :)

    avatar

    22.11.2008. (01:04)    -   -   -   -  

  • Bitter

    tužna činjenica, ali ipak činjenica- u nekim su stvarima svi isti. Vječno na emocionalnoj razini napaljenog pubertetlije. Ima ih dobrih, samo ih treba nać. Jebeno je teško, al kad nađeš, drži i ne puštaj!
    pusa!

    avatar

    22.11.2008. (16:11)    -   -   -   -  

  • ista kao prije

    žene varaju više-tako mi se čine....samo što one šute o tome pa izgleda da su muškarci gori...

    avatar

    23.11.2008. (15:52)    -   -   -   -  

  • *teška strana ljubavi*

    navrati imam novi post..
    "izgubljena u ljubavi"

    avatar

    27.11.2008. (00:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...