Komentari

babylonzoo.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • lulallay

    Lijep je crtić..gledao sam ga prije nekoliko godina .Iako Gionov Bouffier nije zaista postojao ....bilo je drugih pos. u Africi ,ali svi su oni egzemplarno izuzetci . Zaključci su pri kraju tako lijepo fengshuistično-zenovski ,ali ipak je to uljuljkujući outline. Ako ne prije ,potvrdu će prave prirode potomaka hendikepiranog majmuna (pao sa drveta ,a ne sišao) negdje iza 2200.godine izreći neka organo-cyborg verzija Homo Novusa ( leguro- implantant) doduše samo ponavljajući riječi svog filmskog prethodnika -Agenta Smitha upučene ulančiranom Morpheusu:

    "Did you know that the first Matrix was designed to be a perfect human world, where none suffered? Where everyone would be happy? It was a disaster. No one would accept the program. Entire crops were lost. Some believed we lacked the programming language to describe your perfect world. But I believe that, as a species, human beings define their reality through misery and suffering. The perfect world was a dream that your primitive cerebrum kept trying to wake up from.
    It came to me when I tried to classify your species. I realized that you're not actually mammals. Every mammal on this planet instinctively develops a natural equilibrium with their surrounding environment, but you humans do not. You move to another area, and you multiply, and you multiply, until every natural resource is consumed. The only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus. Human beings are a disease, a cancer of this planet. "

    (ali to ste već toliko puta konzumirali)

    avatar

    19.11.2008. (16:04)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    ne mogu pogledati jer mi je zvučnik otišao u maškare
    drvo sadim pa se uparadim

    avatar

    19.11.2008. (18:15)    -   -   -   -  

  • Catma

    Zanimljivo postavljaš stvari lulu. Bouffier je nadahnuo mnoge stvarne ljude na slične akcije. A ti sugeriraš da će Homo Novusa nadahnuti filmski agent Smith. Samoodržavajući kompjuterski program.
    What is wrong with the picture ?
    Znam taj mali slatki agentov monolog napamet. To je trenutak u filmu kad cijela radnja kolabira i čovjek se zapita za koga kvragu tu uopće da navija, jer...agent Smith je tako prokleto u pravu...

    Zube, pa tvoj zvučnik je vazda na Vječnim Lovištima :(
    Nego, vidim, nema ni Limericka...ni bećarca...ni zelenog snijega, ni božićnice, ni besplatnog ručka, ni kruha od motike, ni drvene peći, ni ptičjeg mlijeka...nit iščupali repu...avaj

    avatar

    19.11.2008. (22:03)    -   -   -   -  

  • slaven178

    ja sam imao neki slican crtic ali gay .tam su si frajeri ispushavali jedan drugom ;))) sve se furt vidlo

    avatar

    20.11.2008. (00:07)    -   -   -   -  

  • odmak

    Gledala pred nekoliko godina. Uostinu koliko samo jedna plemenita duša može promijeniti ovaj svijet na bolje, ali danas svi bježimo u ruganje, postanemo cinični čim dašak takve duše prođe pokraj nas. Znam ljude koji su postali posve samozatajni baš tako okružili se svojom plemenitošću i rade za ovo čovječanstvo koje bi mogli upravo nazvati pustinjom.

    avatar

    20.11.2008. (10:03)    -   -   -   -  

  • Catma

    Slave, je, najlakše je sad svaliti krivnju na crtiće...
    odmak, ah, tko radi taj uglavnom šuti o tome i to je i u redu ako mene pitaš

    avatar

    20.11.2008. (12:30)    -   -   -   -  

  • lulallay

    Nisam napisao da će ga nadahnuti Agent Smith.Bila je to jednostavna hipotetica možda o početku kraja.
    Idemo dakle ..uzmemo datum recimo 1.svibnja ili travnja ..svejedno .Svi posadimo .Kada bi svatko na ovom Planetu zasadio po 1 drvo samo jedno jedino :imali bi mi nekoliko milijardi stabala više. Pa to je lako .Doista ne vidim razloga da ne učinimo tako. Super .Ali jebiga to je utopija jer mi svi; "angro" to nećemo učiniti. Stoga jer vrijedi onaj prvi ulomak Smitha o propasti prve "Rajske" MATRICE.Gotovo da je postulat.
    Kada bi svatko poželio da rata ne bude i ostao kod kuće..imali bi Raj na Zemlji (Yoko Ono) Pa to je odveć jednostavno ,nije li?..Dovoljno je samo shvatiti i poželjeti i učiniti gotovo ništa ,bez napora...ali to se neće dogoditi jer smo ........?
    (..nemam sada riječ ,a ne bih želio uvrijediti životinju ili hendikepiranog dvonošca jer oni su OK..)
    Sve je to moja Catma lijepo napisano ili nacrtano ;postoje ljudi dobre volje.Ali ozbiljnijeg zahvata;
    Toga jednostavno nema i neće ga biti.
    Čin bi se rođenja trećeg djeteta morao degradirati na crnu listu u bliskoj budučnosti,izravnati se sa ubojstvom .
    Ali to se nikada neće učiniti ,zar ne?
    Seru kako će tražiti dom na drugoj planeti ,adaptirati mjesec i sl.
    Znamo da neće to učiniti.
    Šezdesetih je bilo govora na nivou UN-a o navodnjavanju Sahare (4 žetve) ,ispalo je mlataranje prazne slame;
    a sada se sere o Velikom jebote sistemu Foto-solarnih ploča duž cijele opet Sahare što bi dugoročno u energetskom smislu rješilo cijeli Planet.
    Ma...neće se to učiniti.
    Znajući te govnare moja je vizija budučnosti zasada bliža "Mad Maxu 3" nego nekakvoj Odiseji .
    A zašto?
    "human beings define their reality through misery and suffering."
    Ratujemo i samo seremo još od uzimanja reketa Semitima (prva država).Jučer sam pročitao kako se
    prodaja Marxa posljednjih godina u Njemačkoj utrostručila .A i meni se čini da je braduskara bio barem djelomično u pravu glede teze kako je revolucija i svrgavanje aktualne klase gotovo povijesna zakonitost.

    avatar

    20.11.2008. (19:38)    -   -   -   -  

  • stroke

    nisam gledao ovaj filmić prije nekoliko godina, ali sada jesam. super je. narator ima ugodan glas. drago mi je što se životinje pojavljuju u crtiću. evo npr. pčele. dok ovo pišem, pijem čaj sa medom kojeg su mi svojim radom stvorile pčele. bile su u filmiću i ovce. one su tako ljupke životinje. nisam nikada bio u društvu za zaštitu životinja, ali uvijek me dirne scena iz Jarmuschovog "Noć na zemlji" kada Benigni u svom taksiju priča o ovci koju voli, koja se ne glasa poput ostalih ovaca, već onako nježno beheheheee. skoro da jednako obožavam ovce kao i on. tu ljubav mi je usadio otac koji me svake godine za dernek vodi u grad na kilo-dva janjetine. eto tako.

    avatar

    20.11.2008. (21:02)    -   -   -   -  

  • Catma

    Jednostavno pitanje, lulu.
    Jesi ti posadio drvo ? Ne tražim račun, samo pitam, onako, kontemplirajući malo...Mislim, ja se načelno slažem sa svime što si rekao, ali vjeruj mi to što ti sad govoriš dozvoljeno je govoriti samo nekome tko je Učinio Nešto.

    stroke...hehe...strrrrripppy stroke, haha...hahaha....AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAnnibal Lecter.
    behehehehe

    avatar

    20.11.2008. (21:18)    -   -   -   -  

  • stroke

    Mislim, ja se načelno slažem sa svime što si izbehehetala, ali vjeruj mi (zarez) to što ti sad behehećeš dozvoljeno je behehetati samo nekome tko je istinski behehetnuo ono NEŠTO!.

    avatar

    20.11.2008. (22:24)    -   -   -   -  

  • Catma

    Ja sam svoje rekla.

    avatar

    20.11.2008. (23:39)    -   -   -   -  

  • lulallay

    Nitko mene ne isprovocira...ja sam po defaultu debil (pa sam sebe ...btw oprostite mi na zlouporabi termina debil) .(jer do Diabola..pa napisao sam jednom kako neću opširno))

    nego Benigni ..čini mi se da se gospođica ovca zvala Lola i da se umiljato glasala ,a ne poput onih prostačkih ovčetina;"Beeeee!!!!!
    Znao sam tipa koji je prije rata služio YNA na Mavrovu ,pa je znao mavrovske planinske pastire
    što imaju preobuku ; velike bijele opanke sa vrlo korisnim špicovima&vrhovima jer za njih se učinkovito drže u velikoj nuždi.Oni tvrde da ovca ustvari ima dvije pregrade ,odnosno tri rupe. Ovdje kod nas kruže priče kako su domobrani 91 u devastiranom Osječkom ZOO -u općili sa klokanima ,a poslije ih pojeli. Prije nekoliko godina jedna je baba na Baniji izjavila za tisak kako ju je usnulu na poljani neki lokalni jazavac pokušao silovati .I to je pisalo u Večernjem (ili Jutarnjem)Nemreš belivt.
    No,kod nas to nije rijedak slučaj; prije nekoliko godina baba je belomanastirskom Mupu prijavila kako je nekog mlađeg tipa zatekla in flagranti sa vlastitom kozom. Ništa novo . Dapače mnogi se po salašima hvale kako svojoj omiljenoj kozi ljubavnici nabijaju visoke gumene čizme " jer onda ne bježi". Znam još slučajeve sa psima ,kojekakvom
    pernatom živinom , a ima tu i jedan opet "salaški" slučaj grupnog kažnjavanja mladog jelena što je jadničak ulovljen u stupicu pri "krađi" kukuruza.Tako da je za ove taksist mala bebica.Eto to su ti ljudi....

    avatar

    21.11.2008. (07:15)    -   -   -   -  

  • Catma

    lullu...pa nisam te pitala jesi li ševio životinje ili imaš kompiće sodomite, već jesi li posadio drvo !

    avatar

    21.11.2008. (09:54)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    ja sam posadio vinograd....
    i nisam škorpion već strijelac...
    al' mene nemaš u linkovima.....

    avatar

    21.11.2008. (10:28)    -   -   -   -  

  • lulallay

    Trnovita ruža za klorofilo-mazohiste ,a za one "normalne" pedovegetofile ;mlada breza djevica

    avatar

    21.11.2008. (12:26)    -   -   -   -  

  • Layla

    fora je...recimo...

    avatar

    21.11.2008. (21:16)    -   -   -   -  

  • lulallay

    I Bog tad učini Laylu od Lulallayevog rebra
    i ostane samo Lul....
    (Knjiga opstanka)

    avatar

    22.11.2008. (06:57)    -   -   -   -  

  • Catma

    Moris, pa nemaš ni ti mene u linkovima, pa patim u tišini
    lulallay...dobro jutro
    layla, got me on my knees

    avatar

    22.11.2008. (08:08)    -   -   -   -  

  • lulallay

    Ma znaš i sama kako je jebeno WEB design prenositi na serveru FTP managerom .Mala pogreškica i možeš sljedećih mjesec dana ispravljati krive drine. Stoga najbolje "woke up this morning"
    ..da vas odobrovoljim sve skup ..za onu slatku malu od gore sa nožem u ruci

    avatar

    22.11.2008. (17:34)    -   -   -   -  

  • Catma

    Fala. Krasna pjesmica. Iskreno, ne znam kako je jebeno prenositi WEB design na serveru FTP managerom, slatku curicu i moj design radila je mala Spuky

    avatar

    22.11.2008. (21:18)    -   -   -   -  

  • lulallay

    Tko tebe žarom cigarete ,ti njega cvijećem

    avatar

    23.11.2008. (16:11)    -   -   -   -  

  • Catma

    ??? :)))

    avatar

    23.11.2008. (19:00)    -   -   -   -  

  • fru fru

    prije nekoliko godina sam čekala da sada vidim film,
    prije no što smislimljimerik idem suknuti ljimunadu
    slajdoljed ću da preskoĆim

    avatar

    24.11.2008. (14:23)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    ma ne patim ja , ljubavi,
    već se ti žališ da su ti svi linkovi Škorpioni,
    pa, ti ja predlažem rješenje....
    eto....

    avatar

    24.11.2008. (15:27)    -   -   -   -  

  • srdelica

    e, zubu uvijek ne valjaju zvucnici. bojim se catmo da laze :))))))))))))

    avatar

    24.11.2008. (19:11)    -   -   -   -  

učitavam...