Komentari

izmedukorica.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Martina

    Za sve one koji još nisu skužili, moja sestra je u fazi fantastičnih romana/priča i sl. već dugo, duuugo vremena. Problem je u tome da ja uz svoje obveze ne stignem unaprijed planirati što ću slijedeće čitati, a to da u kući imamo zbilja veliku hrpu knjiga je u mojem slučaju vrlo zgodno. Čitam ono što je "Knjižnjičarka u oblacima" zadnje dovukla kući (fantastika ili dječja fantastika) i nisam se još nikad razočarala, međutim meni je tog žanra već malo dosta. Upomoć! Ja bi čitala nešto drugo!

    avatar

    18.11.2008. (09:34)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Da, vidio sam to već... rekao bih da je posrijedi više predknjiga, nego knjiga, tiskanje na zahtjev nakon početno velikog interesa donijet će kasniju ravnodušnost. A financijska isplativost znači tek prodajom prilično velikog broja primjeraka, što, posebice ako je poezija posrijedi, ne može polučiti poseban rezultat. Tu također nedostaje i recenzija, a ozbiljnom pokušaju recenzija je neizostavna! Ali hvala na savjetu. Lijep pozdrav.

    avatar

    20.11.2008. (17:56)    -   -   -   -  

  • skaska

    je, slažem se. na našem drugom sastanku natjerala sam ga da mi nacrta opasnog zmaja by macan. nisam ga trebala dugo tjerati, a Stanislav je prekrasan čovjek, eh da je više takvih

    avatar

    20.11.2008. (18:20)    -   -   -   -  

  • vampir tibor

    Jednako su dobri Macanovi stripovi i knjige.

    avatar

    20.11.2008. (18:39)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    macan je zakon ! : )

    avatar

    21.11.2008. (15:51)    -   -   -   -  

  • jedna mala tipkovnica

    ... pozdrav ostavljam .

    Ispala sam od knjiga i čitanja - totalno .Sram me bilo:-((((

    avatar

    22.11.2008. (23:32)    -   -   -   -  

  • Kolegica Mica

    lijepo si se zabavila:) ja sam danas tražila i cipele i veste i gotovo se kući vratila bez ičega. s prijatelijma ne idem u knjižare. njima je tamo dosadno. zato se onamo praktički šuljam kao da nešto krijumčarim:))

    avatar

    23.11.2008. (20:40)    -   -   -   -  

  • tičerica

    ajme, gdje sam ja bila kada sam tek sada otkrila ovaj blog!
    nadam se da neću zvučati kao opsesivni stalker i psihopat ako kažem da si moj soulmate. :D jer jesi. našla sam još jednu odraslu osobu koja čita sf, fantasy i (što je najvažnije) harači po dječjem odjelu. (teta-knjižničarka me pita: to je za seku? i obje se slatko nasmijemo, jer je seka upravo napunila 30. :D) nisam sama! svijet ponovno ima smisla! :D
    a sada ozbiljno - super blog, daješ prekrasne preporuke, i definitivno sam redoviti gost ubuduće. :D

    ps
    čitam unazad, i sve bolje i bolje preporuke i recenzije. a, sve i da nisi do toga trena, kupila bi me definitivno i nepovratno lavovima al rassana. među 5 najdražih knjiga mi je zadnjih 7 godina. da nema rogera zelaznyja, vjerojatno bi bila i najdraža. :D

    avatar

    24.11.2008. (00:04)    -   -   -   -  

  • knjižničarka

    joooj Zelazney - kralj glupih završetaka... i njega jako volim....

    avatar

    24.11.2008. (11:11)    -   -   -   -  

  • tičerica

    meni je apsolutni favorit kod zelaznyja gospodar svjetlosti. prvih 50 stranica ne znaš tko pije, a tko plaća i tko je tu lud - i apsolutno mi je super! a amberske kronike imaju počasno mjesto na mojoj polici (u originalu, iako se mihaeli velini klanjam do poda za fenomentastičan prijevod - najbolji koji sam ikada čitala).
    također me u zadnje vrijeme oborila s nogu robin hobb, prve tri trilogije (farseer, liveship traders i tawny man) su apsolutno zakon. malo predvidljivo piše (ili sam ja previše blazirana postala - hoće to od par knjiga previše, teško je i piscima smisliti nešto što nije deja vu), ali kako vodi radnju i zlostavlja svoje likove!!! nažalost, nije prevedena, koliko ja znam, no ako si vična engleskom, toplo ju preporučam.

    mali edit: tipfeler, seka ima 20 godina (e, da me pročita... :D)

    pps
    sad sam vidjela tvoj "to read list" - faustica je malo diskutabilna. mislim, oduševila me s "u anđeoskom liku zvijeri", ali tada sam bila još u srednjoj i imala nešto niže kriterije. drugu knjigu sam prije par godina jedva probavila, a mislim da mi ni ova ne bi tako dobro legla da ju sada započnem čitati.
    u zamjenu toplo preporučam bujoldicu, ali fantastični opus - chalion trilogiju (opet, ne znam je li prevedeno...).
    i još jedna preporuka: vidim, čitaš martina. probaj pjesmu sudnjeg dana. drugačije od pjesme leda i vatre, meni među top 5. (i, da, prestajem s preporukama, sad sam pretjerala - ali što ćeš, ja sam opsesivni knjigopreporučivač)

    avatar

    25.11.2008. (00:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...