Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • levant

    isuse. ja isto imam višak kisika u mozgu a to nije dobro. jer ću sad napisat ogroman komentar koji neću obrisat. inače ih obrišem. naimekae kad je trebalo birati gospodina Franju čitav narod je bio kao uzet. Ono oduzet. I došao mi tako jedan lik i kaže, pazi ovo "glasaj za franju svi ćemo imat pet hiljada maraka plaću". svijete otvori se. mislim glupost nad glupostima. no još sam imala daha pa sam ga pitala " a odakle ćemo imat svi 5 hiljada maraka plaću?". još i danas nisam dobila odgovor.
    e pa sad ti isti koji gunđaju nisu mi uopće simpatični. i taj tvoj vozač kamiona sto posto je glasao za Franju, sad neka mu je. 200 bogatih familija i kaj on hoće? to je htio to je dobio.
    božegospode neka mi se svi više skinu s kurca. ti koji sad kukaju.
    tak!
    :))

    avatar

    13.11.2008. (13:20)    -   -   -   -  

  • levant

    i uopće nije tako velik komentar kako sam mislila da će bit.
    tja.
    ni komentari nisu što su nekad bili......!! :)))

    avatar

    13.11.2008. (13:21)    -   -   -   -  

  • file

    Ah, @levant draga, ja mislila da si ti fina zagrebačka gospođa, ono u tebi mali kočijaš.
    Ja mislin da vozač kamijona ipak nije kriv. On je samo htio svoju državu, a to kakvom su je napravili, nije ni malo moga utjecati. Isto ko ni ja.

    avatar

    13.11.2008. (13:32)    -   -   -   -  

  • levant

    e tu se ne slažem s tobom. mogao je da je htio. no on je htio dobit mukte. ja ću glasat a onda se pokrit ušima preko glave i čekati da netko drugi ZA MENE napravi to što treba napravit. Pa su šutjeli. Svi su šutjeli. Ha, pratila sam to draga filipinka. Gunđala, ispitivala, vikala, vrištala. No ništa. Svi su bili ko ludi. Nisu vidjeli koliko su zaneseni bezveznim idejama. Nerealnim sranjima koja je podastirala stranka na vlasti. No njoj bilo lako ovcama reć da će ovce dobit to što traže. I sad ovce kukaju jer nema travice. jasno da nema. Nikad nitko nije ni obećao travicu. Obećao je 200 bogatih familija.
    Ne, ne slažem se s tobom. Svojim potpisom (na glasanju) su rekli ovo : ja biram tu i tu stranku. ja odgovaram za svoje postupke. ako mi stranka ne valja ja ću ju skinut s vlasti ili gutat govna ovisno o tome što mi se bude dalo u tom momentu raditi. E sad neka gutaju govna jer nisu imali hrabrosti skinuti s vlasti nikoga.
    kočijaš sam je. samo se suzdržavam...:)))

    avatar

    13.11.2008. (13:51)    -   -   -   -  

  • levant

    defetistički stav, ovakav kakav je tvoj mene užasava. nemože mi nitko oduzet PRAVO da utječem! Niko i nikad! A načini utjecanja e tu se sad postavlja pitanje kako ćeš to napravit. No bit je u aktivu a ne u pasivu. A svi pričaju u pasivu. Očekujuć DA NETKO drugi napravi nešto. Za njih. Di toga ima, kad je to bilo ??? Jel ti itko ikada napravio ručak ? Nije zar ne? I da ti sad ja obećam da ću ti napravit ručak svaki dan pa ti kad dođeš s posla imat ćeš sve gotovo i to sve mukte onda mi nebi vjerovala. A zašto se onda vjeruje ljudima koji se bore za fotelje. Oni čak ni ne obećavaju. Oni govore ovo :"tja. ja imam neke nerješene probleme iz prošlosti. Pa sad došlo vrijeme da ih riješim. Idem. A budući da ne mogu sam idem pozvat ovce od naroda da rješe MOJE nerješene probleme od prije 20 godina. Ups, pa neće htjet samo tako. Moram im obećat da ću onda kad to napravim njima dat nešto novaca". I evo ti ovaca....

    avatar

    13.11.2008. (13:55)    -   -   -   -  

  • levant

    i sad kidam nalijevo. ovaj kisik nije dobar. taj višak u mozgu. odo zapalit cigaretu da smanjim razinu.
    i btw. da se pratila situacija ovih godina znalo bi se da je zemlja u dugu, da stezanje remena dolazi na red, da vlada nesposobna. ne bi se sad tako čudilo i bilo ljuto. bemti narod koji svoju budućnost, svoj život položi u ruke nepoznate osobe. i zatim ne prati što ta osoba radi. meni to fakat nezrelo. no sad idem. ubit ćeš me zbog ovih komentara dugačkih. reći ćeš luda je .i zabranit mi komentiranje.

    avatar

    13.11.2008. (13:59)    -   -   -   -  

  • file

    @levant - luda jesi, al ti neću zabranit komentiranje. Jer ja samo s ludima imam posla, oni normalni me ne zanimaju....
    Ti se sa mnom ne slažeš, ali ja se s tobom slažem. Do zadnjeg slova.
    To dođe sad ko neki apsurd, ali u ovoj našoj stvarnosti sve je moguće.
    Branim i dalje vozača kamiona, i sebe jer smo se devedesetprve izjasnili da idemo dalje sami. I nismo rekli nek neko drugi to odradi umjesto nas. Krenuli smo branit zemlju. A ja nisam, za vozača ne znam, dala mandat Franji i njegovima da rade pizdarije i smijuriju od države. Ali sam (i ti) bila u manjini, moraš poštivati odluku većine. I cijelo vrijeme vidim i govorim da nas vode u propast, ali sam kapitulirala, i zato kažem da ne mogu utjecati.

    avatar

    13.11.2008. (14:13)    -   -   -   -  

  • DJ Da Force

    Imamo Rvacku!
    Nedaj da te vlast razljuti. Nije vrijedno truda ni slova na njih potrošiti.
    Ostaj mi zdravo i veselo! :-)))

    avatar

    13.11.2008. (14:28)    -   -   -   -  

  • levant

    moš utjecat. i ovim postom utječeš. nisi kapitulirala samo si umorna. al to se računa, evo ti ispričnica. kad se odmoriš idemo dalje!! :)))))

    avatar

    13.11.2008. (14:38)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Bravo cure ! Ja sam već stara i nemrem u borbu, al idem s vama i budem vam logistička podrška - kuhala bum kavu, delala sendviče, trčala po cigarete (dobro, ne baš trčala, al bum ih nabavila) - ja sam z vama........))))))))))))

    avatar

    13.11.2008. (17:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...