Komentari

cetirigospe.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • duh jedinstva

    Prelijepe rijechi. I prelijepa istina koja je zablistala prodiruchi duboko i lijechechi nashe rane. Rane nas koji ljubimo Boga. Takodjer izranjavanog, ali mochnog i svemochnog toliko da iscjeljujuchi isebe. Iscjeljuje takodjer sve koji ga ljube. Koji ga chuju. Koji ga zazovu. Koji zhele razumjeti. I koji. Na koncu. Razumiju da je dovoljne ljubav. I vjeruju. Gospodin je vjechno nadahnuche. Naravno da neche biti prestanka njegovoj ljubavi. Nadahnuti ljubavlju ne moramo se bojati da chemo pogrijeshiti. Nechemo dupudtiti da se vjechno ponavljaju strahote kroz koje smo proshli. Nechemo. Moramo znati da smo jaki i da mozhemo upraviti svijetom nadahnutin ljubavlju. Moramo znati da je nashe oruzhje nepobjedivo. BOG je nepobjediv. LJUBAV je nepobjediva. Bog je ljubav. Ljubim te prijatelju................................................................ ......

    avatar

    17.11.2008. (13:37)    -   -   -   -  

  • marina-tsunami

    ....blagoslovljen da si.
    Hvala ti na lijepim riječima,za moj blog,iako mi Blog sliči kao kauč u kuhijni,moja ob.idila uglavnom sve govori o meni.
    Tsunami mi je ime dato jedne god.u Međugorju..nakon 4god.članstva u kar.molitvenoj zaj u Sigetu.Podržavam kar. pokret,no imam stotinu rasprava upravo s tobom na tu temu.
    Ljubim te ljubavlju Kristovom u tebi vidim živoga Krista ,Kralja svoga.
    Tvoj blog je blagoslov za sve ove blogovce.

    avatar

    17.11.2008. (14:30)    -   -   -   -  

  • A Šta Mi Vridi Vječnost Bez Tebe

    new post
    svarti i ostavi koji komentar...
    vejiki pozdrav
    osmjeh ostavljam:)

    avatar

    18.11.2008. (22:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...