Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    da li je pouka ove ilustracije: ne jedite svinjetinu jer jedete samoga sebe ;) ?
    tekst je lijep i dirljiv jer pokazuje i ono sto bi normalni medjuljudski odnosi trebali biti. postovanje ili barem tolerancija prema drugoj osobi, makar ju ne voljeli, makar se s njom ne slagali. ali nekako razumijem i one koji se boje tamo biti vidjeni. nisu svi ljudi rodjeni hrabri i nisu svi spremni ustati i ostati stajati za ono sto jesu i sto misle. ne volim ih ali ih i ne osudjujem. samo oni hrabri guraju ovaj svijet unaprijed.
    cekam izvjestaj s ukopa.

    avatar

    27.10.2008. (13:14)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Šlager, sad sve to isto samo pristojnije: niti je mjesto, niti vrijeme, niti prigoda za svinjarije. :)

    avatar

    27.10.2008. (14:24)    -   -   -   -  

  • Smijeh je tražila...

    Meni taj čovik nije bija simpatičan. Ali ako je imao vrlinu odanosti, onda to svakako jest osobina, rijetka, za uvažavanje.

    avatar

    27.10.2008. (14:37)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Vrazi me izili jednostavno nisam mogao odoljeti.
    Kako god bilo, moj je stav o cijeloj toj stvari vrlo jasan. U ovoj zemlji postoje novinari koji se bave žutilom i obmanjvanjem javnosti i oni novinari koji su u manjini a koji bivaju pretučeni ili likvidirani. Izumiru novinari poput Pukanića koji se usudio pisati o svemu i svakom reću u njušku što ga ide i pred kamerama i iza njih. Pukanić je bio čovjek sa mudima koji je nosio glavu u torbi dok su ga svi ismijavali i srali po njemu, to je epitf koji mu se mora uklesati na spomenik. Utuko si mi par lijepih dosjetki sa onim zločetim komentarom, nije bitno, vjerovatno ti je jasno što želim reći.
    Stidim se države u kojoj živim i naroda kojemu pripadam jer je toliko inertan pa dopušta da ga, da prostiš, hebu kriminalci koji djeluju u vladajućim strukturama i na ulici te ga tjeraju da skviči poput svinje dok mu zavrću uši.

    avatar

    27.10.2008. (15:33)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Od prijatelja bismo očekivali ovakve riječi koje si ti napisao. Zato kada pročitah ( a slučajno dođoh na tvoj post ) te riječi pune poštovanja i pažnje prema Pukaniću, s kojim kako i sam kažeš nisi bio prijatelj, što reći?
    Osim, svaka ti čast čovječe.

    avatar

    27.10.2008. (15:34)    -   -   -   -  

  • crkotica

    ...

    avatar

    27.10.2008. (17:28)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Šlager, kako se nismo dugo čuli, reci ti meni kako si ti? I što se zbivalo u međuvremenu?

    avatar

    27.10.2008. (18:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...