Komentari

treschick.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • admin

    Pridruži se fresh ekipi na novom forumu www.tipkalica.com!!! Vidimo se, pozz.

    avatar

    23.10.2008. (08:27)    -   -   -   -  

  • Ja d.o.o.

    Marta, pridruži se tipkalici!...Vidimo se (?) Pozz! :)

    avatar

    23.10.2008. (13:16)    -   -   -   -  

  • kurvabezmotike

    Naravno!

    avatar

    23.10.2008. (17:21)    -   -   -   -  

  • chokl8crave

    super mi je shema kak te lopov jos i natjera da se osjecas ko zadnji lopov kad odbijes sudjelovat u toj lopovskoj im shemi. divotica.

    ich habe manja prpa od potresa. jer se sjecam potresa kad sam bila mala, na 11om katu nebodera na valjcima (kakti sistem da se ne srusi u potresu) pa smo i kauc i ja i stol i svi mi klizili lijevodesno po dnevnom, sve dok potres nije odlucio zavrsit. a i danas riknem od smijeha kad se sjetim spasilackog impulsa moje mame koja mi je tutnula jastuk na glavu :D :D
    od drugih ranih trauma izdvojila bih naftom nauljene galebove iz zaljevskog rata, tocno se sjecam kak mi se stiskao zeludac od jada, a nisam nis kuzila.

    hepi topiks, jel aji ajvar od milja il nekaj egzotičnije? :D

    avatar

    23.10.2008. (18:17)    -   -   -   -  

  • kurvabezmotike

    zaboravila sam stavit link na aji. aji je ljuta papričica koju ovdje trpaju u sve. meni najdraži proizvod s ajijem je pebre - a to bojom podsjeća na ajvar. i radi se od ajija (e da aji se čita ahi:), paradajza i svježeg korijandera.
    jastuk, hahahaha. tak bi neš sigurno i ja napravila. ovdje sam napravila razmještaj u sobi zbog eventualnog potresa. cimerima sam rekla da sam to napravila zbog lakšeg pristupa štriku ali mi je glavna motivacija zapravo bilo udaljiti glavu od police. da ne bi bilo, jel:))

    avatar

    23.10.2008. (18:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...