Komentari

annapurna2.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • Kreso D.

    Pozdrav dečkima, posebno kolegi Ferri. Čuvajte se gore !

    avatar

    22.10.2008. (11:06)    -   -   -   -  

  • Blanka

    Veliki pozdrav ekipi! Čuvajte se!

    avatar

    22.10.2008. (11:32)    -   -   -   -  

  • jele

    E stvarno nemate sreće...te sniježni leopardi, te yettiji, pa sad još i logor3 caina... :-( Drž 'te se gore! Protiv prirode se ne može! Pogotovo tamo gore. Bitno je samo da se cijeli vratite dolje, već sam rekla da ste u svakom slučaju superjunaci! I bez obzira na loše vrijeme, ja bi rađe sad bila s vama u olujnoj bazi nego ovdije u toplom Zg-u.
    pusa i sretno!

    avatar

    22.10.2008. (11:47)    -   -   -   -  

  • nlo

    Ma svaka vam čast na svemu učinjenom do sada. C3-u neka je sa srećom da vam se spusti (doleti) u BC iako je to nemoguće ali eto...malo optimizma! Srvarno s ne predajete unatoć "sitnim" nevoljama sa vremenom, ozljedama i svim sranjima. Poznati striper & spec.dr. još imaju snage i za skijanje...strašni ste !!! Svima čestitke na upornosti, volji i snazi koju imate, ranjenima brz oporavak, a svima skupa šaljem puuuuno dobrog vremena (bez vjetra) da pokušate stati na Anna IV (ako ne ide Anna II) jer ste to stvarno zaslužili! Čuvajte se i SRETNO!

    avatar

    22.10.2008. (11:53)    -   -   -   -  

  • polić

    bog dečki da vas i ovdje pozdravim. Marko mi je pisao kao je bilo pa samo još
    jednom pohvale za vaš uspjeh.Čekajte da se vrijeme smiri pa lagano natrag.
    Čekamo vas,zaslužili ste veličanstven doček i feštu.

    avatar

    22.10.2008. (12:19)    -   -   -   -  

  • jerak

    Kume, Sigurno je muka gledati taj vrajzi vrh kako se smije, a tako je tesko stici na njega. Sjecas se mene i tvoje ljubljene Djuki na 2900 u Franci? Sve one silne glavobolje, proljevi i povracanja. Ne mogu si ni zamisliti kaj bi od nas bilo na 7000. Svaka vam cast! I ovo dosada je veeeeeliiiiikiiii uspjeh i hrabrost koju bi malo tko iskusavao. Od sada pa nadalje sve sto uspijete napraviti biti ce pravi bonus, a svima nama, koji vas pratimo i mislimo na vas, na ponos.

    Moram napomenuti da ostatak GSS ekipe vrijedno obnavljaju kucicu na Bjelolasici. Cini se da su si zacrtali da mora biti gotova do vaseg povratka. Navodno i slikaju tijek radova. Tko zna, mozda cemo po vasem povratku imati priliku prisustvovati dvjema prezentacijama, AnnapurnaII i Bjelolasica.

    Cuvajte prstice, ramena i ostale vrijedne dijelice tijela. Pozdrav svima od Jeraka, Kaje i Marije!

    avatar

    22.10.2008. (12:34)    -   -   -   -  

  • Dalibor

    Fero, vrati se ti nama živko i zdrafko!
    Ines i Iva plaču već danima za tobom i čekaju utjehu. :-)
    Dečki svima vama duboko poštovanje. Prejaki ste.
    Svaka čast!

    avatar

    22.10.2008. (12:41)    -   -   -   -  

  • danka

    Sićan se da je neko od vaše ekipe jednom reka: Ako ne pogodim Annapurnu II, baš me briga, ima Annapurna I, III, IV, jednu ćemo ubost :)))))))))
    Protiv vrimena ne možete, ali ne triba gubiti nadu, možda u ovih 5 dana uspijete. Ako i ne, dosta ste napravili. Od srca vam želim sve naj naj :)

    avatar

    22.10.2008. (12:54)    -   -   -   -  

  • Sanja

    E momci, svaka vam cast... a sad stvarno pametno... oprezno i pametno... drzim fige da se vrijeme smiri i da dodjete do vrha... Pozdrav, Sanja

    avatar

    22.10.2008. (13:06)    -   -   -   -  

  • Globus

    Bog svima,
    Gledam logor 3 koji je na istom mjestu gdje smo ga imali i kod uspona prije 26 godina.I onda smo imali jaki vjetar ali smo nas tri držali taj šator ,dok nam je drgi šator bio dalje pod jednim grebenom i nije bio izložen takvom vjetru.No vjerojatno će vjetar i malo oslabljti pa če moći nešto i napraviti.Mi još uvijek imamo ljepo i sunčano vrijeme.,šta želimo i vama.
    Bog Globus

    avatar

    22.10.2008. (14:15)    -   -   -   -  

  • Danko

    Pa baš nemate sreće. Nadajmo se da će se ipak na kraju ispuniti ona stara narodna "Sreća prati hrabre", a Vi ste sigurno hrabri i ona Vam se mora bar jednom osmjehnuti. Ali ipak se čuvajte prije svega!

    avatar

    22.10.2008. (16:55)    -   -   -   -  

  • moreplovac

    Kvragu, sreća caine! Polako s ovim preostalim vremenom, i ovo šta ste napravili veliko je, a prilika će bit još. Ali nije to još gotovo nije dovoljno sve propalo!

    avatar

    22.10.2008. (18:28)    -   -   -   -  

  • niksa

    alo burkina pozdrav od nikse fakera i pere, nadam se da ti je ok rame,ne sumnjam ja u te, pozdravi ove druge geliptere, reci džondžanu da vas lječi, ajd onda to zderite do kraja i gas u dreams na pivu,POZDRAV OD BURKIJA

    avatar

    22.10.2008. (19:15)    -   -   -   -  

  • plo

    Hej, djecaci, svaki vas korak gore za nas je ravan hodu po Mjesecu i vrijedi jednako ko osvojen vrh!!! Cuvajte glave,prenajljepsi ste, a Annapurna, ako se vrijeme ne smiri, nece vjerojatno nikud, cekat ce vas i neki drugi put...Puno vas volimo i strasno smo ponosni na vas!!!Sunceko, pazi na pacijente i ne daj vise gospodinu Darkecu da kuha, neces imati dosta Seldiara i Nelita- bolje mu ide pisanje:-))Pusa svima, a za tebe ona rezervirana- plo:-))

    avatar

    22.10.2008. (20:14)    -   -   -   -  

  • SANJA I MAJA

    Hej ekipo! veliki pozdrav iz Rijeke od Sanje (doktorove susjede) i Majice (iz Vitunja). Veco, velika pusa u rame, svima vama velika čestitka za hrabrost i već učinjeno! svaka vam čast! Držite se, sretno, ČEKAMO VAS!!! Juhuhu

    avatar

    22.10.2008. (21:14)    -   -   -   -  

  • srcheko:)

    hallo ekipa:) nisam vam se dugo javila... iako sam vas svaki dan pratila. nisam imala komentara uz sve one slike... covjek ostaje bez daha gledajuci ono.. jao jao. paaa, da krenem od pocetka - sexy vesso:)), pusitza u rame... vjerujem da ces biti dobro. bruno - pazi na prstice, jos ce ti trebat... SRCHEKO:) - najjaci si :* ... ostalim deckima veeeelike puse... guzdi :D isto.. sasi, ferri:), gitaristi:), aci, stricheku darku, stricheku fotografu, i stricheku s.s.-u... i sherpama naravno. pozdrav svima u studiju i reziji :D :D... falite mi svi!! lako za annapurnicu, nece ona nikud... pametni budite. i sam polazak na himalaju, i to jos na "bozicu plodnosti" je vrijedan divljenja... tako da se na zamarate... vrh kao vrh. ni prvi, a ni zadnji. samo nemojte "srljati kao patke u maglu"... jooj da... nasla sam jedan lijep citat... evo ga: "U alpinističke vještine spada i petljanje čvorova za koje je najvažnije da se ne otpetljavaju sami." hmmm... citajte izmedu redova;) volim vas sve i vratite mi se cijeli doma!!! pp

    avatar

    22.10.2008. (22:36)    -   -   -   -  

  • kriva

    hmmm,gubitak vršnog logora dobra je kočnica ka lošem,ali treba probat to servisirat,minimalnim snagama za veliki uspjeh,majstori brdo ostaje dok smo mi prolazni procjenite mogućnosti,trezveno razmislite i probajte ga pobjediti,puno sreće za daljnje opracije....poigrajte se njime...

    avatar

    23.10.2008. (07:16)    -   -   -   -  

  • Silvana

    Haj,
    evo javljanja i Mustang ekipe. Danas smo po lijepom vremenu doletjeli iz Jomosoma do Pokhare, time je nasa pustolovina zavrsila. Trenutno uzivamo u turizmu sto podrazumjeva kupanje nakon mjesec dana apstinencije, dezinficiranje grla od prasine konjakom od jabuke i slicne bakanalije.
    Kao sto vidimo vama nije dosadno ali mi vjerujemo u vas, u svakom slucaju najvaznije je da se svi vratite u komadu.
    Sutra idemo u Kathmandu taksijem, a u nedjelju letimo doma.
    Pozdrav svima.
    Sasi sretan rodjedan.
    Poseban pozdrav Grampinima, cuvajte se
    Silvana, Vesna i Vlado.

    avatar

    23.10.2008. (08:49)    -   -   -   -  

  • eta

    Društvo, najbolji ste. Ako se gdje popnete, super, ako ne - nema veze, ionako ste svi dobrano oborili svoje dosadašnje visinske rekorde. U svakom slučaju drž'te se dalje od jetija, olujnih vjetrova i sl. nepodopština i sretan povratak u bazu. Pozdrav svima, osobito Ferri

    avatar

    23.10.2008. (09:20)    -   -   -   -  

  • maja

    No, sad nas već ozbiljno držite u neizvjesnosti! Ima li kaj novoga? U svakom slučaju, puno sreće cijeloj ekipi u preostalim danima i veliki pozdrav iz Etne!

    avatar

    23.10.2008. (14:19)    -   -   -   -  

  • vlatka

    Hej Vi svi gore..... lagano sa tih preostalih pet dana... bit će ih još nisu ovi presudni...... I ovo šta ste do sada napravili je mnogo zato se sklonite sa tog vjetra u bazni kamp igrajte belu,popite šta vam je preostalo ovih sljedećih pet dana i vraćajte se kući.... Samo se vratite svi živi doma..... Čuvajte se, veliki pozdrav svima...

    avatar

    23.10.2008. (14:47)    -   -   -   -  

  • bakulaz

    Lako je ći bilo što,al ste već vjerovatno
    totalno propuhani ,smrznuti.i umorni.
    Čuvajte se za iduće pokušaje!
    Puno pozdrava svima!

    avatar

    23.10.2008. (15:27)    -   -   -   -  

  • nlo

    Ajde spremajte se kući, dosta je bilo djabalebarenja po brdima...dok i vas nije vjetar pobacao okolo kao C3...utoplite prstiće, pošaljite pusu Annama i na dernek u KTM !!! PP cijeloj ekipi!

    avatar

    23.10.2008. (15:27)    -   -   -   -  

  • PBK"OGULIN"

    Svima lijep i topao pozdrav šaljemo,vi ste carevi,legende,vidi se da u svima vama ima ponosa i prkosa,ljubavi i topline,zelje za osvajanjem ovakve hladne"gorile",uz zelju da se vratite svi kuci zivi i zdravi,Tomi i sabina iz Paintball kluba "ogulin"

    avatar

    23.10.2008. (16:47)    -   -   -   -  

  • Laky

    Pozdrav ekipi.
    Koliko se vidi nije vam lako (bar nekima) :-), ali za to je tu dr. mr. sc. Jurković da vas liječi sa ˝belim˝ - par lajni pa će sve bit ok.
    Kaj reći izdurajte još tih par dana i pamet u glavu nemojte na silu gore, ak neide, neide bar će te imat razlog da idete nagodinu ponovno. :-))

    avatar

    23.10.2008. (19:34)    -   -   -   -  

učitavam...