Komentari

queerrepublica.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • mysteryMJ

    Pozdrav.....:-) Lijepo da si se i ti vratio.

    Ova ideja oko mjuze za download je cool, a nadam se, iskreno se nadam da ćeš postavljati i remixe koje ti dečko pravi, jer ono što si pre davno bio postavio, skinuo sam oba bloka remixa i odlični su. Baš sam pre dan-dva jedan slušao par sati.....cool je. Čini mi se da si za jedan napisao da si ga ti pravio........ako jesi, dobro ti ide......

    avatar

    19.10.2008. (11:29)    -   -   -   -  

  • Rezzy

    Cool... Jako mi se sviđaju dizajni.

    avatar

    19.10.2008. (19:24)    -   -   -   -  

  • TDW

    Oho!

    avatar

    20.10.2008. (01:43)    -   -   -   -  

  • mysteryMJvideoclip

    Samo da ti kažem da podosta mjuze i spotova skidam sa tvojih stranica, sve pohvale. Neda mi se baš svaki put komentirat kada skidam, uglavnom da znaš da pratim! :-)

    Pozdrav.....mysteryMJ

    avatar

    13.11.2008. (13:18)    -   -   -   -  

  • solis

    Pridruzi se bojkotu fasisticke tvorevine izrael, mozda ne koristis proizvode od dole pobrojanbih svih kompanija, ali oni koriste profit od svih njih da bi ubijali nevinu djecu...lipa po lipa i metak za ubijanje djece i nevinih ljudi u dva najveca koncentraciona logora na svijetu-Gazi i Zapadnoj Obali. Pridruzi se bojkotu sledecih kompanija:
    AOL Time Warner, Apax Partners & Co Ltd, Arsenal FC, Coca-Cola, Danone
    Delta Galil, Disney, Estée Lauder, Home Depot, IBM, Intel, Johnson & Johnson, Kimberly-Clark,Lewis Trust Group Ltd, L'Oreal, McDonald's, Marks & Spencer, Nestle, News Corporation, Nokia, Revlon, Sara Lee, Selfridges, Starbucks, Timberland, The Limited Inc.....

    avatar

    20.01.2009. (11:52)    -   -   -   -  

  • Ellers/Pareho

    super blog! Pogledaj moj ako želiš- pišem o ne mainstream ljudima i ne maistream kulturi. Zasada imam samo jedan post o homoseksualnosti, ali dolaze postovi o rodu, nijansama seksualnosti, transseksualnosti, itd. Imam i forum!

    avatar

    12.03.2009. (14:36)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Tako je dobar Goetheov citat!

    avatar

    10.07.2009. (12:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...