Komentari

risko.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • risko

    Samo da kažem onima koji su uvjereni da je Mirka autor bloga o Omladincu, ali...nažalost...nije...

    avatar

    13.10.2008. (13:20)    -   -   -   -  

  • frenky_op

    Ej Risko a Sloga Stružani- Sloga Vrpolje 2:1, nije što igram tamo ali ipak je vrijedno spomena, barem nama.Oni s velikim ambicijama za 1.mjesto a samo prvih 15.minuta su to opravdali, kad su dobili gol raspad sistema.
    Jel braniš u ovoj malonogometnoj ligi ili igraš?

    avatar

    13.10.2008. (13:29)    -   -   -   -  

  • risko

    Nisam toliko u toku u 3.ŽNL, pa eto tko ima kakvih informacija..uvijek dobro dođe. Super. Sjebali ste Vrpoljčane...Kao i nekada...Branio sam. Ma nemoš ih pohvatat. Prvi se mačići bacaju u vodu. Ajd naloži tamo vašeg svećenika za oprisavačku ekipu...

    avatar

    13.10.2008. (13:37)    -   -   -   -  

  • frenky_op

    To svi kažu, izgleda da smo im kost u grlu, vjerojatno su po kvaliteti bolji ali osvetila im se bahatost, znaš one priče prije utakmice ko će nam zabit više golova, pa gdje su ti Stružani uopće i takva podcjenjivanja, a mi zagrizli da im uzmemo "skalp", nema slađeg nego pobijedit nekog jakog.
    Teško će to bit s njim, da je kud u pitanju onda da ali nogomet neznam..(premda mi je jednom pričo kako je kao mlad igro stolni tenis sa Dragutinom Šurbekom), znači bavio se sportom.
    Ma jaki su ti likovi iz Slobodnice, i svi znaju igrat, čak i onaj stoper Tomo Ravlić, cijenim takve igrače jer čovjek se bori ko lav a nije sirovina ko što neki misle.

    avatar

    13.10.2008. (14:14)    -   -   -   -  

  • risko

    Taj Ravlić stane naprijed i onda razgrće sve oko sebe. Dao nam je samo 1 gol. Al imamo mi za njega rješenje...Moj buraz. A ovi klinci što igraju... Pa prije i nije bilo toliko dobrih igrača ko sada.

    avatar

    13.10.2008. (14:19)    -   -   -   -  

  • frenky_op

    Pa kad je ko od stijene odvaljen, ima jedan takav u Vrpolju, Mario se zove ne sjećam se prezimena, kad se zagradi nemoš ni faul napravit.
    Ma ima tih novih klinaca, nisu svagdje nezainteresirani za nogomet ko u ovim našim selima, ja znam najmanje njih 5 iz Oprisavaca koji više ne igraju nogomet a bili bi igračine samo da su imali volju, svi su mlađi od 25 godina, tako valda mora bit..

    avatar

    13.10.2008. (14:24)    -   -   -   -  

  • vrpolje

    a šta rec svaka cast stružanima decki su igrali borili se i zasluženo pobjedili i sjebali nas po 2 put...vrpolje tone sve više i više naši igrci se ne žele vratit jer igramo u 3.žnl mislim na one koji igraju po gundincima jarugama divoševcima i ima još dosta mlađih deckiju koji igraju u juniorima od perkovaca a jako su dobri.ova 3 liga za nas je pravi pakao oda kad smo ispali iz 1 sve naopacke svi se razbježali po drugim klubovima jedva krpamo kraj sa krajem.a imamo i jako aktivan rukomet i tea-kwon-do koji odvuku jako puno mladeži od nogometa.

    avatar

    13.10.2008. (18:22)    -   -   -   -  

  • Mwaruwari

    a gle. i da nije. to me ne brine puno.

    avatar

    13.10.2008. (19:02)    -   -   -   -  

  • Mwaruwari

    znam da sad kemijas nest s vedranom,i sad ste vi neki pakt sklopili.
    mutna neka posla.....

    avatar

    13.10.2008. (19:07)    -   -   -   -  

  • risko

    znam samo ja ko je autor bloga o omladincu!

    avatar

    13.10.2008. (22:00)    -   -   -   -  

  • danny mills

    koja su to petorica? :-)

    avatar

    13.10.2008. (22:18)    -   -   -   -  

  • omladinac

    risko,ocemo na pivo ?

    avatar

    13.10.2008. (22:31)    -   -   -   -  

  • Bera jr.

    čestitke stružanima

    avatar

    14.10.2008. (23:35)    -   -   -   -  

  • sportbilly

    Stružani su sada Oprisavci u malom.Mislim da imaju sedam igrača trenutno iz Oprisavaca.Risko šta se desilo sa prnjavoračko-perkovačkom vezom ?Nema uspjeha kao ni kod nas prošle godine u Svilaju kad smo imali šestoricu perkovčana.

    avatar

    15.10.2008. (23:33)    -   -   -   -  

  • frenky_op

    Neznaš ih ti millse:), "mali" doktoricin, ševčenko, ivan vičić, još ih ima al nemogu se sad sjetit.
    Hvala Beri jr na čestitkama.
    Da se osvrnem na komentar Vrpolja, vidi se da je čovjek realan ali i revoltiran stanjem u njihovom klubu, tako je to svagdje a još pogotovo u Vrpolju jer svi znamo da tamo imaju još 2 sportska kluba(rukomet, taek won do) tako da se tu gubi na masovnosti, a ti klubovi su i uspješni pa je djeci draže igrat u 3.hnl(ili već kojoj,nisam siguran) nego u 3.žnl.
    Al po meni Vrpolje kao selo zaslužuje da ima barem drugoligaša ako ne i prvoligaša i nadam se da će i uspjet u tome, više bi volio da oni budu prvi nego Bukovlje, premda su dečki čini mi se najkvalitetniji a i treniraju.

    avatar

    16.10.2008. (09:04)    -   -   -   -  

  • risko

    Ma nije nitko blesav dolazit u Prnjavor i Svilaj i kidat se za "vreću krompira"! Čovjeka mora nogomet zanimat da bi se bavio njime. Kako Roso i Toša dolaze iz Zadubravlja čak. Da svi igrači Prnjavora imaju 50 posto volje za nogometom ko oni, imali bi i mi solidan klub. Ovako...Šta vrijedi nekog terat da igra kad on dođe na utakmicu "Ajd ako ima tko igrat da se ja nemoram skidat". I da se svi vratimo u Prnjavor, tko će opet igrat. Risko, Jakob i Gogo...Kad nema njih, nema nigdje nikog. Kad idemo na turnir, potrošiš jedan bon od 100 kuna da ih pokupiš sve! Nije ni Svilaju bajno. I vi nemate puno igrača i u tome je problem. Kad ti imaš uoči sezone bar 15 igrača za koje si siguran da će doć na svaku utakmicu, onda imaš i pravi klub.

    avatar

    16.10.2008. (09:16)    -   -   -   -  

  • sportbilly

    Turniri su dobar pokazatelj kako koje selo diše za nogomet tj. za svoj klub.Ako nemaš ekipu iz sela za turnir normalno da ni u sezoni nemožeš stvoriti klapu koja bi ginila jedan za drugog na terenu.Nama sada kad nemamo puno igrača sa strane i skoro nikog neplačamo(samo prijevoz) prave probleme domaće "zvijezdice" kojima sve smeta i ozbiljno narušavaju situaciju u klubu koja je bila vrlo dobra na početku sezone.Ko će kome..................

    avatar

    16.10.2008. (21:07)    -   -   -   -  

  • frenky_op

    Čuo sam to na utakmici Svilaj-B.Selo, tako ti je to nažalost svagdje, samo mi nisu jasni ti kojima smeta svaka sitnica, ako voliš igrat taj nogomet onda igraj, i svakom bi trebala bit čast da igra za svoje selo pa makar to bila zadnja liga na svijetu, nažalost nemaju svi tu privilegiju a oni koji je imaju neznaju to cijenit.

    avatar

    17.10.2008. (08:18)    -   -   -   -  

  • risko

    Da, čuo sam to kod vas... Neće jedan da drugom daju lopte i te fore. Ako neće da igraju fino nogomet, nemoraju ni dolazit. Zašto da ostali igrači ispaštaju zbog njih...

    avatar

    17.10.2008. (08:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...