Komentari

euklid.blog.hr

Dodaj komentar (43)

Marketing


  • Sefica

    Ovo mi je pomalo smišno. Iz razloga sto se uzrujavas oko neceg u cemu nisi ni sudjelova.

    avatar

    10.10.2008. (17:29)    -   -   -   -  

  • ocean

    - nije stvar u tome je li svjedočio događaju kao učesnik ili promatrač, već o ljudima koji nas okružuju i koji su sami sebi svrha, ne poštuju sebe, svoju obitelj, takvi su i na poslu, da "strah" me je takvih likova

    avatar

    10.10.2008. (17:39)    -   -   -   -  

  • loogarr

    pretpostavljam da nije sudjelovao ni u premlacivanjima ni u ubojstvima u zadnje vrijeme, pa svejedno moze i treba biti uzrujan zbog ovakvih stvari

    avatar

    10.10.2008. (17:47)    -   -   -   -  

  • kemikica

    jesmo li mi nedavno pričali? naime, ja već par dana pričam o tome da su divljaštvo u prometu (koje svi koji živimo u Zagrebu) i mafijaške spletke simptom potpuno iste bolesti koja ubija naše društvu: činjenice da smo društvo sile, nasilja, a ne društvo prava. taj je vozač, jednako kao i mafijaški bossovi, sasvim uvjeren da je nedodirljiv i što je najgore, vjerojatno je u pravu.
    karcinom koji ne reagira na kemoterapiju. s tim da naša država ne koristi kemoterapiju nego vitamin c. razrijeđeni.

    avatar

    10.10.2008. (19:16)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    savim ok zapažanje..

    avatar

    10.10.2008. (19:49)    -   -   -   -  

  • nema me

    činjenice da smo društvo sile, nasilja, a ne društvo prava, šta se čudiš kemikice? pa tako smo i dobili državu, zar ste mislili da će Oluja dokinuti takve odnose u društvu? Sila Boga ne moli...

    avatar

    10.10.2008. (21:44)    -   -   -   -  

  • šarli

    @Sefica. Točno kako kaže loogarr, nemam što dodati.
    @kemikica. nismo nedavno pričali. trebali bismo. :-)
    @creativa. rekao jedan pametniji od nas dvojice: make it as simple as possible, but not simpler!

    avatar

    10.10.2008. (23:28)    -   -   -   -  

  • nema me

    u redu, pametniji popušta :)

    avatar

    10.10.2008. (23:44)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    To su te situacije koje idu na živce. Ja kao picaškandal i povremeni pizdun iziritiran takvom situacijom nedavno sam skoro skurio frku. Lijevo skretanje na Zagrebačkoj, prema Vrbanima kraj McDonaldsa. Semafor kratko traje, ja prvi u redu nakon što sam propustio bar dva zelena svjetla zbog kratkoće semafora. Čak dva auta frajerski ulijeću u raskrižje ispred mene (time i ispred semafora) obišavši cijelu kolonu koja pristojno čeka. Opaki auti, Alfa i Audi. Meni vrag ne da mira i lagano dajem gasa kao da krećem sa semafora. Auti ispred ne vide semafor jer su ispred njega, jedino što u retrovizorima vide je mene kako lagano krećem. Pod pretostavkom da ja krećem jer je zeleno kreću i oni. Auti idu iz suprotnog pravca i ih jedva izbjegavaju, zamalo nesreća.
    Okrenuo sam se za 180 i ušao prema Vrbanima na drugi ulaz.
    Danas sam svjestan koje sam sranje mogao napraviti, za koje pravno ne bi bio odgovoran, ali moralno bih.

    avatar

    11.10.2008. (02:14)    -   -   -   -  

  • prava spiza

    sve rijeci su suvisne

    avatar

    11.10.2008. (11:45)    -   -   -   -  

  • Nogometni trener

    nije vozač kriv, svi bi mi tako da možemo. neki mogu a neki ne.

    avatar

    11.10.2008. (15:01)    -   -   -   -  

  • skaska

    sređeno

    avatar

    11.10.2008. (17:41)    -   -   -   -  

  • šarli

    @creativa. :-)
    @aparatczyk. Prelukavo. Drago mi je da je prošlo bez žrtava, ali ne mogu ne pomislit sretno kako su se ona dvojica osjećala.
    @Nogometni trener. Pa kako nije kriv? Koji svi?
    @skaska. ?

    avatar

    11.10.2008. (21:16)    -   -   -   -  

  • Marijan M. (34)

    koliko buke nizašta...

    avatar

    12.10.2008. (09:45)    -   -   -   -  

  • Radio Purger

    Odličan post. I istina je da su ovakvo ponašanje u prometu i korupcija u državi simptom iste bolesti. Vozačka solidarnost nestaje u isto vrijeme kad i društvena...

    avatar

    12.10.2008. (10:43)    -   -   -   -  

  • Taurunum

    Radi se o poimanju kulture. Za gospodina iz AUDI-ja, vrhunac kulture je pokazati drugima koliko si nedodirljiv, posebice na "koncertima" srpskih cajki u "Lampašima". Na žalost, takvi su danas na vlasti.

    avatar

    12.10.2008. (11:51)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    mrzim takve vozace. iako moram priznati da se i meni ponekad dogodilo, ali iz zabune, da se nadjem u slicnoj situaciji. pokusavam to ispraviti simpaticnom gestom ruke.
    a vozac - on je gad gadni.

    avatar

    12.10.2008. (12:40)    -   -   -   -  

  • K0koLO

    Ma bas njega briga sto ti pises o njemu. Sutra ce se hvaliti svojim supljoglavim frendovima da je na naslovnici bloga i svi ce mu reci - "Bravo majstore ! ".

    avatar

    12.10.2008. (13:41)    -   -   -   -  

  • Đus

    nogometni trener- ne, ne bi svi tako napravili jer neki od nas ipak imaju osnove odgoja. i svi to možemo, samo nismo dovoljno bezobrazni. dapače, dopuštamo si obrazovati se i uljuditi kroz nešto širi spektar od napucavanja lopte gore-dole po livadi.

    marijan- nizašta? ako tebi kojekakvi kriminalci i kriminalčići nisu vrijedni spomena, tvoj problem, i to veliki. ovo je početak priče o bahatizmu koji nerijetko preraste u pucnjavu na cesti zbog nekog debila koji ne poštuje propise ni ostale sudionike u prometu.

    euklid- potpuno se s tobom slažem i takve primitivce PREZIREM, kao i one njima slične koji u ovome ne vide problem. jedini put kada sam krenuo iz auta obračunati se (inače sam miroljubiv tip) bio je kada smo svi k'o budale čekali skretanje s ljubljanske na jarun, a onda se našla neka glupača s istim manevrom. odustao sam od te namjere hvala Bogu, jer ne znam kako bi završilo. na prvom crvenom na jarunu smo se TROJICA nagurali ispred nje i nismo ju pustili dok ju crveno nije opet zatvorilo. šuga...
    postoji samo jedan problem... hrvatski zakon kaže da te navedeni tip može tužiti u slučaju da vidi svoj broj reg. oznaka na blogu, jer "objavljuješ osobne informacije". parnicu bi samo tako izgubio i još debilu morao platiti odštetu.
    koliko je tek ova činjenica otužna?

    avatar

    12.10.2008. (14:42)    -   -   -   -  

  • Đus

    i još jedna stvar- svi se mi možemo zaribati pa se naći u krivoj traci ili nešto slično. u tom slučaju se upali žmigavac, a onome tko te pusti ispred sebe se podigne ruka ili upale sva 4 žmigavca u znak isprike i zahvale. i sve 5.
    ali ovakvu bahatu gamad treba početi micati s ulica. ODMAH.

    avatar

    12.10.2008. (14:46)    -   -   -   -  

  • mazica6

    joooj puno toga bi se moglo reć, no mogo bi se i u zagreb gradu zaradit metak u čelenku, pa mi je bolje šutit...
    A Sefici ću reć: smišno ti je jer se doli riješavaju drukčije problemi svak svakog zna i nema takvih piz......
    u metropoli niko nikog nezna, niko više nije iz zagreba, naroda svakakvog....

    avatar

    12.10.2008. (16:13)    -   -   -   -  

  • PMP Reloaded

    Mislim da reagiraš s razlogom, jer to se događa X puta u prometu, nije pošteno ni u skladu sa zakonom, a vrlo lako možemo pogoditi koji je profil takvih vozača.

    avatar

    12.10.2008. (16:28)    -   -   -   -  

  • jersey-girl

    bas takva situacija mi se dogodila nekidan kad sam se vracala kuci. ja u traci za ravno, lik do mene u traci da skrece desno ( a sto je najbolje desno se moze doci samo do bolnice tj. ulaza u hitni prijem). stojimo na crvenom i jos gledam zasto on ne skrece jer je u americi dozvoljeno skrenuti desno na crvenom ukoliko nema znaka ( a nije ga bilo). iza njega kolona i ljudi cekaju da skrenu desno, ali on se ne mice. i kad se upalilo zeleno on na gas i pravac ispred mene. i iza mene je bilo dosta auta. i onda ja mislim- jesmo li svi mi budale pa cekamo u koloni, a on je sada jedini pametan pa se fino ubacio ispred svih nas? u takvim i slicnim situacijama mi je zao sto nisam policajac...kako bi mu lijepo oderala jednu kaznu, onako sa gustom!

    avatar

    12.10.2008. (19:12)    -   -   -   -  

  • Hostel Expert

    Poznato, Držićeva je trkalište. Neki dan sam stajala na pješačkom semaforu kod tramvajske stanice ispred autobusnog, došlo je crveno (za vozila) i čak ni onaj interval kad je svima crveno nije dovoljno dug za sve koji prolaze kroz crveno. Kad već za pješake zazeleni treba pripaziti. A ova guranja nisu novost ni rijetkost. Pisala sam pred nešto vremena o naplatnim kućicama pred Venecijom. Prometna (ne)kultura dio je mentaliteta mediteranskih zemalja.

    avatar

    12.10.2008. (19:46)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Treba navesti i članak po kojem je počinio prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Jednako tako kažnjivost po članku, da zna što ga čeka. Bezobraznik jedan...

    avatar

    12.10.2008. (20:53)    -   -   -   -  

učitavam...