Komentari

ludlud.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • ja bih ugledao sunce

    Nakon dugo izbivanja dođoh na blog...imam šta čitat...
    i imam se čemu smijat....već pola sata.
    Čobanski glasnik ti je odličan, a i sve ostalo

    avatar

    02.10.2008. (19:06)    -   -   -   -  

  • ludlud

    Hvala! Glasnik je zapravo nastao kao ispušni ventil. U posljednje vrijeme, silom prilika, ne mogu se poštediti vijesti o dnevno-političkim i inim događajima, pa, kao, rekoh, da se ne kliberim sam nego da podjelim s rajom... ;) Vidjet ćemo koliko vrijedi nakon nekog vremena kad ne bude u sigurnim njedrima aktualnog "konteksta".
    Drago mi je da imaš što čitat, uživaj! Ja svakako jesam pišuć. :))))

    avatar

    02.10.2008. (19:17)    -   -   -   -  

  • jure

    sori, ako je zadnji komentar imao negativan utjecaj na autora bloga. nije bila namjera. no, već kad si se oglasio sa čobanskim dnevnikom, to ti je taj nivo.
    ili, moguće da je u pravu moj pokojni prijatelj arh. rade kovačić, vežičan, građanin, iz neznam koje generacije. što mi je reka, meni malomiščaninu (to nije seljak), da sam ti ja ona druga biljarska kuglica u karambolu, za koju nikad nisi siguran da li će pogodit u onu treču!
    ebi ga...moguće da je to, to.....civilizacije nikad dovoljno.

    avatar

    02.10.2008. (19:32)    -   -   -   -  

  • moji dani i noći

    Ha ha ha ...ne bih opširno komentirala jer imam rupe u koncentraciji. Pa kad "presvučem" stan, tipkamo se. Blogiranje je ozbiljan posao)))

    avatar

    02.10.2008. (20:54)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...ma daaaaj, samo si ti utvaraj! Hrkal si a ONA te opizdila nogom. Kako je i ONA bila bunovna, malo je fulala upadni kut i podrapala ti đamicu...:))))))

    avatar

    02.10.2008. (22:32)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @Sagi: Pa da, to je jedino što si mi uspio natovariti. Nije napad strasti u kojem je stradala pidžama nego sam ja hrkao... hmpff!... ;)))))))

    avatar

    02.10.2008. (22:50)    -   -   -   -  

  • Doživljaji jednog vatrogasca

    e ovo me je stvarno nasmijalo, no to je ona gorka istina. Dok se mi smijemo svojoj nesreći piđama se i dalje dere i dere i dere.....
    Pozdrav. Opet sam počeo pisat, pozz.

    avatar

    02.10.2008. (23:30)    -   -   -   -  

  • moji dani i noći

    ha ha ha, nikako prestati smijati se.Baš mi je dobro, a i skoncentrirala sam se na temu - sunce. Moraš se probuditi bar do 11h, izvući se iz sopstvenog podruma, izaći na balkon ili dvorište,i,ako ima sunca, osloviš ga imenom!!!Kao u filmu "Legenda o pijanisti"( s Tim Rotom ) gdje uvijek netko vikne:
    amerika( ali to se više ne nosi). Ako sunca nema-nema...vratiš se u pidžamu. I gdje je problem, a gdje poanta. Laka ti noć, mirno spavaj)))

    avatar

    03.10.2008. (01:14)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @vatrogasac: Hura! već su mi dosadili oni vatrogasci na televiziji, sad te opet mogu čitati. Ti i tvoji dečki zaistač krpate pidžamu svijeta, to nije mala stvar (a stalno se nađe neki kreten koji je proluknja s čikom).
    @moji dani: imaš ovdje sa strane popis starih postova, među njima i jedan koji se zove solarna teologija. Odlična ti je ideja, ali nema smisla da popuješ popu. ;))))))))

    avatar

    03.10.2008. (06:32)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Aj mu reci da se probudi. Ajd zdrmaj ga i omo: ‘Diž se ljenčino!!!’

    avatar

    03.10.2008. (17:24)    -   -   -   -  

  • Reader in high winds!

    Tattered pajamas of an active sleeper.

    I noticed this morning when I was undressing. My pajamas are wearing out. At knee level, but sideways. You have to be an active sleeper to wear a hole! If we exclude fakirs who sleep on beds of nails. But they don't get the repercussions either.

    You have slept through half your life, somebody will shake their head.
    But come on, please! Humanity has overslept through the whole of history, and had nightmares! what does one sleepy-head with a cup of coffee and a hole in his knee, sideways, signify?

    The world is a ball with tattered pajamas, that is all, and eventually it will be time to get dressed.

    avatar

    06.10.2008. (13:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...