Komentari

izmedukorica.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Martina

    Od kad mi kontinuirano "pereš" mozak nisam niti jedanput stavila daljinac u knjigu! Nemoj pričati neistine ;) Imam čak dva lijepa bookmarkera, dođi pa ću ti pokazati...
    :) :)

    avatar

    29.09.2008. (15:41)    -   -   -   -  

  • edo

    A ja bih ti preporučio knjigu "Odmazda", pisac Gert Ledig, u izdanju Kruzaka. Neobična knjiga, meni se dopala. Pozdrav!

    avatar

    01.10.2008. (11:25)    -   -   -   -  

  • triesduja

    zašto ne? dijalekti su dio nas...

    avatar

    01.10.2008. (14:14)    -   -   -   -  

  • vampir tibor

    Prvo, iz ovog posta sam saznao da si ti jedna jako zanimljiva osoba. Drugo, jako cijenim to što si se zauzela oko moje knjige. Hvala!

    avatar

    01.10.2008. (15:51)    -   -   -   -  

  • Zelena

    Ne volim komentirati na tuđe blogove bez predstavljanje, pa zato... Ja sam Zelena, drago mi je. A sad, bacimo se na komentar.

    *smijeh* Ja sam studentica i nemam ništa novaca, a također s interlibera odlazim sa punim rukama. Kroz prošlu godinu sam kupila točno 24 nove knjige - možda jednog dana i budem imala knjižnicu u kući o kakvoj sanjam.

    Čarolije... je vrhunska knjiga, imam je doma već nekoliko godina, a od Hoffmanice imam još i Drugu prirodu i Na ovom svijetu. Čarolije za svakodnevnu upotrebu mi je njena najdraža knjiga, prvu sam je čitala i ostavila je na mene velik dojam, ali skupa s njom na prvo mjesto dolazi Kralj rijeke, kao njena najbolja knjiga, po mom mišljenju.

    avatar

    01.10.2008. (20:07)    -   -   -   -  

  • Zelena

    Ah, jest, mislim da jest bio slavuj. Nisam to davno čitala pa nisam bila sigurna... ne znam zašto sam pomislila na lastavicu. Hvala :)

    avatar

    02.10.2008. (14:20)    -   -   -   -  

  • lučica

    Baš mi je drago što sam našla tvoj blog (preko male tipkovnice).I ja sam jedna od zaraženih knjigama.Trenutno čitam od Imre Kertesza - Čovjek bez sudbine, Kadiš za nerođeno dijete i Likvidaciju, i uz to Geniza u kući Sheper.lijepi pozdrav i molim preporuke ;)

    avatar

    02.10.2008. (17:44)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    trenutno čitam nekoliko knjiga,redovno kupujem knjige i
    kad sam tu i ako putujem,radim to jer uživam u tome,
    sličan osjećaj prema svojim knjigama imam kao i ti,
    jedino možda ne čitamo i ne kupujemo iste knjige,
    pretpostavljam

    pozdrav iz Dugave galaksije

    avatar

    02.10.2008. (20:43)    -   -   -   -  

  • kika

    ejjjjjjj.........kika je,bivša osmašica iz kalinovca.......ako neznaš...hehe....evo da ti se malo javi,da ne misliš da sam te nisam zaboravila........hehehhehe.....nadam se da ti je lijepo u gradskoj knjižnici........i da ti je dobro u braku.....pozzzzzzz

    avatar

    04.10.2008. (12:33)    -   -   -   -  

  • nećublog

    kad skupiš puno godina i previše knjiga, tek onda si na muci...od bibliofila prelaziš u bibliofoba...svojih par tisuća selim non-stop i u svakoj selidbi odvajam one kojih bih se "mogla riješiti", ali vraga...opet im tražim mjesto...i mislim što će biti s njima kad mene ne bude...

    avatar

    05.10.2008. (18:11)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    baš sam danas razmišljoa o ovome o čemu
    piše "neću blog",nije me strah da ostanem bez krova nad glavom,
    ali strah me za knjige,priznajem,imam problem...

    avatar

    09.10.2008. (16:46)    -   -   -   -  

  • [piskinja]

    našla sam te preko Tibora. na popisu nisam našla djecu, ali kad ih budeš imala, dat ću ti svoju knjigu koja je taman, ma taman...ma ne znam pred čim. profil ju je odlučio izdati. za djecu je. ćao

    avatar

    10.10.2008. (17:37)    -   -   -   -  

  • skaska

    volim knjižničarke koje vole knjige

    avatar

    11.10.2008. (22:16)    -   -   -   -  

  • Kolegica Mica

    ja sam za knjižnicu. sve posuđujem i pročitam. kupujem rijetko, sram me priznati, iz tog razloga što više volim krpice za obući, a i nije da plivam u lovi pa da škrtarim. a ovo s rođendanskim i božićnim poklonima odmah me baci u bankrot:)

    avatar

    12.10.2008. (21:02)    -   -   -   -  

  • Pinkeye

    da imam vise para kupovala bi ih puno vise, ovako samo one koje cu sigurno ponovo citat:)

    avatar

    17.10.2008. (19:03)    -   -   -   -  

  • triesduja

    Standard u našoj državi je sam po sebi .... reći ćemo upitan i rijetko tko na svoj popis za shopping stavlja knjige. Na žalost, iz tog razloga književnici ni ne mogu živjeti od književnosti... jer knjige se nađu i u knjižnici... kao što si i sama rekla.

    avatar

    18.10.2008. (00:34)    -   -   -   -  

  • Luthien

    Vidim se se čitao Martin :D On odlično piše...pročitala sam Igru prijestolja još u osmom razredu, i od onda sam zaljubljenik u njegovu sagu, u tolikoj mjeri da čak zanemarujem njegovo kašnjenje s knjigama - možda to znači da će biti nešto vraški dobro :D Vidim, i Sumrak se pročitao :D Osobno, pročitah sve nastavke - ne mogu reći da ih obožavam, ali je dlično štivo za opuštanje...jako mi se sviđa. Čitala sam boxeve tražeći Williamsa :D i pronašla sam ga, Sjenovita međa :D Jeste čitali (osjećam se pristojnije ako se obratim sa 'vi') Sjećanje, Tugu i Trn, ili Rat cvjetova? Ako niste, preporučam. Iako se osjećam glupo dok preporučujem knjige nekome tko radi u knjižnici. Pročitala sam i Razgovor s vampirom, što je dovelo do toga da sam se navukla na Anne Rice :D Možda malo neobično za mene, ali motivacija da pročitam knjigu, bilo je gledanje istoimenog filma u dva ujutro :D Uglavnom, nemam ništa više pametno za reći, stoga...uživajte :D Pozdrav.

    avatar

    21.10.2008. (10:23)    -   -   -   -  

  • Luthien

    P.S. što se tiče kupovanja knjiga, moj plitki teenagerski džep ne može izdržati puno, stoga sam otkrila da mi se više isplati kupovati knjige na engleskom, jeftinije prođem...i imam pet iz egleskog xD Eto, mater mi već lagalo šizi zbog tih knjiga, jer kaže žena da ih nema više gdje satviti, puna ih je dnevna soba :D

    avatar

    21.10.2008. (11:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...