Komentari

vicx.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • sa_nja

    Teologija i moja uvjerenja nisu laž!!! Ako želiš vrijeđati nemoj ni dolazit na moj blog!

    avatar

    26.09.2008. (18:49)    -   -   -   -  

  • Diabolica

    sa_nja, kako netko može uvrijediti nekoga tko istinski vjeruje i zna u što vjeruje. apsolutno nemoguće! vrijeđa se laž, istina nikada. zato i kažu da istina najviše boli jer pored nje laž gubi svoje čvrsto uporište. tako se i ti vrijeđaš, ne zbog istine, već zbog laži za čije si dno čvrsto usidrena.

    avatar

    26.09.2008. (18:57)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    čudesni su putevi duše, a još čudesniji putevi kojima na različite načine dolazimo do jedne jedine istine..........svijet nastaje u našim glavama..........ono što naš mozak čini je iz trena u tren stvaranje nove slike svijeta...jer to što mi vidimo, osjetimo, spoznamo nije reprodukcija nego uvijek iznova umjetničko djelo, integralan umjetnost izrasla iz naše svijesti, podsvijesti i bezprijekornog djelovanja našeg mozga.tvornice snova..........Hvala ti na razmišljanjima u mome svijetu.ti pišeš o JA, a ja razmišljam o nekoliko mojih JA.....misaonom, osjetilnom, osjećajnom......koji tek sjedinjeni u univerzumu umnoga u meni spoznaju moje postojanje u univerzumu i sjedinjuju se sa treptajima njegovih struna stvarajući najsuptilniju simfoniju koju mi nazivamo život ili režiraju veliku gala predstavu u velikom svijetskom teatru........ meni su tvoja razmišljanja interesantna.........ja volim čuti mišljenje drugih obožavam misaone dijaloge iz kojih izrastaju uvijek nove ideje.......one treperave iskrice na nebu moga malog univeruma....francuski encikolpedisti su nam otvorili samo jedna vrata ka sveukupnom znanju.........kraj renesanse i Giordano Bruno je mene uveo u svijet herojskih zanosa i spoznaju istine.......o postojanju najčudesnije energije koju nazivamo LJUBAV.........a ljubav se uistinu živi, ali je mogu živjeti samo oni koji su je spoznali u sebi i naučili sami u sebi stvarati........
    uživaj u ovom danu i uistinu se veselim da si navratila u moj svijet..........:-)))))))))

    avatar

    27.09.2008. (11:36)    -   -   -   -  

  • to hell

    .."...jer nemaš nijednog drugog učitelja osim Sebe"

    i samo u sebe se uzdajem ...o da ..upravo tako ....tako često je ono što tražimo upravo tamo di rijetko gledamo u nama samima ..

    avatar

    28.09.2008. (22:24)    -   -   -   -  

  • slatco

    Zbroj mojih iskustava potvrđuje ovo što si napisao... kao mlađi pokušavao sam slijediti neki 'autoritet'... sve što sam naučio u svemu jest to da kad god sam slušao sebe da sam najpametnije postupio... NEMA POSREDNIKA. to je ključno. Svi oni koji se ubacuju u tu titulu... prevaranti, da šta!

    avatar

    28.09.2008. (23:14)    -   -   -   -  

  • blogerija

    samo da pozdravim opiranjce moje:)))

    avatar

    29.09.2008. (22:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...