hehe, a nisi ništa napisao o kalorijskoj vrijednosti 100 grama novih slatkiša, pa usporedni test..pa svašta nešta.. nadam se da će te Kraš nagraditi bar nekim slatkim paketom za ovak dobru promidžbu. (p.s. jesi li kušao onu novu liniju Mikado čokolada? meni su sve odreda fantastične, a čak sam za Božić (dobrotom svojih klinaca koji su ne nutkali onime što više nisu mogli pojesti) napravila usporedni test. Milka, koja je onak, meni naj naj čoksa ( po donekle normalnim cijena, nećemo sad u neke preskupe užitke ići), eeeej, za Milka mi je nula naspram Mikada, s lješnjacima obadvije bijahu. Sad nek mene Zvečeno nagradi...)
25.09.2008. (15:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Na žalost moram se ne složiti sa tvojim člankom. Iako nije prijeporno da si sjajno opisala taj vrlo ukusan i nadasve dobrodošao novi proizvod činjenica je da se struktura samog keksa, način na koji se keks sljubljuje sa čokoladom i napokon utjecaj sljubljene smjese na naša osjetila ne slažu. Ne želeći kritizirati novi proizvod mislim da je Domačica mekša, da se bolje sljubljuje i da je za izlete, gledanje tv-a ili ubijanje dosade značajno kvalitetniji prozvod. Sama reskost čokptija mu daje prednost u nervoznijim i dinamičnijim okružjima. Tako da je moje mišljenje slijedeće: "Domačica još nije za penziju - dobrodošao Čokpti" :-)
25.09.2008. (15:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
čokoladni petit mi je bio fin samo prva dva puta.ostajem vjerna domaćici... šteta što ni bajadera već odavno nije ono što je nekada bila a tek ledo šlag.danas ga rade od biljnih masnoća , .
25.09.2008. (16:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pivopija
mala kritika (iako se vrlo vjerojatno ipak radi samo o tipfeleru): ukus vs okus. okus je mjerljiv, dok je ukus zapravo samo doživljaj (u ovom slučaju okusa). domaćice imaju uvijek isti okus, no tvoj i moj ukus u keksima mogu biti dijametralno suprotni. dosta o toj temi, jer sad bih krenuo s primjerima o pivama, a od toga uvijek ožednim ...
25.09.2008. (18:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U moje doba u vojsci je Domaćica bila pravi buržujski keks. Za nas ostale smrtnike bile su Jadro napolitanke. Btw, jedino, tada sam vidio ljude koji su bili spremni odvažiti se na nevjerovatnu kombinaciju rečenih keksa i piva :). I jedno pitanje: Nije li najžešća čokoladna kriza bila u prvoj polovici osamdesetih, u vrijeme strahovlade Milke (koje li ironije) Planinc, a ne devedesetih?
25.09.2008. (18:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
iz principa neću ove nove probat! ma serem, hoću prvom prilikom, al Domaćice su nezamjenjive, i u vidu imena, i u vidu ambalaže. iako nije tema posta, vrlo sam nezadovoljan novim ambalažama napolitanka (vrećice poput ove č.p.b.), one stare kartonske (samo plosnatije nego Domaćica) teško je za naći u današnje vrijeme.
25.09.2008. (19:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jel ovo ono, kako se zove, sponzorirani članak? domaćinu nikad nećemo zaboraviti! meni se isto ne sviđaju ove ambalaže za krašotice, krašuljke, visuljke i sotale slične proizvode, nema više kutija, šteta.
25.09.2008. (21:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@dva. Ma koje crne kalorije. Ne želim znati. Inače, probali smo Mikado čokse i stvarno su fine. Vidiš, kad sam pisao post pomislio sam da pozovem Kraševce da me nekako počaste. Sad vidim da bi stvarno trebali. Isto kao i tebe Zvečevo. @Pustolovine u Hrvatskoj. Zapravo, nisam ni misliO poslat Domaćicu u penziju. To je bila pošalica u svrhu animacije čitateljstva. @svijet u boci. Ajd dobro. Kombinirat ćemo. @lolina. Slažem se. Neki dan smo kupili Griotte u Kraševom (!) dućanu, očaj živi; stare, gumene, nikakve. Ipak, ja i dalje vjerujem u Kraš. @pivopija. Lapsus tikvae. Hvala! @DMJ. Nezamjenjive, jašta! (vidi gore). Ali Č.P.B. je dobrodošao. Za mabalažu se slažem. @nesvrstani. Bizarno je što mi dan danas ponekad kupimo Jadro napolitanke (iako smo, načelno, vjerni Krašu) i finer su nam. Za najgoru čokoladnu krizu si vjerojatno u pravu. Užasno mi se žurilo kad sam pisao,pa nisam stigao provjeriti. a bilo mi je važno zabilježiti te prevarantske rabote. @skaska. Pa smaži par domaćica i opet ćeš bit haj. @nogometni trener. Nije. Najbolje stvari u životu su besplatne.
25.09.2008. (22:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ne. Nisu toliko dobri. Bolji su čokoladizirani leibnitz keksi. Premalo čokolade, previše plain okus. Domaćica je predivan prhki keks, koji se jede na više načina: 1. ostruže se čokolada zubima, pa pojede keks; 2. zalijepe se dva identična oblika čokoladnim stranama pa se gricka takav keks-sendvič, ili cijeli ugura u usta; 3. Pusti se keks da se topi sam u ustima... mmm 4. bilo koji drugi način koji neko smisli za uživanje A Petit je ionako uvijek bio samo keks koji se koristi za izradu kolača, paradižota i sl, i nema tog čokoladnog coatinga niti fensi-šmensi oblika koji bi ga dignuo u višu društvenu kategoriju!!! Željko Kerum i Zdravko Pevec industrije keksa!!!
Btw kesice sucks! Uopće ne štite kekse, koji se lako izlome!
28.09.2008. (19:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
S obzirom da nove kekse nisam probala, neću detaljnije komentirat, ali priznajem da mi je mašta pobuđena i jedva čeka da isproba nešto novo slatko čokoladno. :)
29.09.2008. (01:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dva
hehe, a nisi ništa napisao o kalorijskoj vrijednosti 100 grama novih slatkiša, pa usporedni test..pa svašta nešta.. nadam se da će te Kraš nagraditi bar nekim slatkim paketom za ovak dobru promidžbu.
(p.s. jesi li kušao onu novu liniju Mikado čokolada? meni su sve odreda fantastične, a čak sam za Božić (dobrotom svojih klinaca koji su ne nutkali onime što više nisu mogli pojesti) napravila usporedni test. Milka, koja je onak, meni naj naj čoksa ( po donekle normalnim cijena, nećemo sad u neke preskupe užitke ići), eeeej, za Milka mi je nula naspram Mikada, s lješnjacima obadvije bijahu. Sad nek mene Zvečeno nagradi...)
25.09.2008. (15:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pustolovine
Na žalost moram se ne složiti sa tvojim člankom. Iako nije prijeporno da si sjajno opisala taj vrlo ukusan i nadasve dobrodošao novi proizvod činjenica je da se struktura samog keksa, način na koji se keks sljubljuje sa čokoladom i napokon utjecaj sljubljene smjese na naša osjetila ne slažu. Ne želeći kritizirati novi proizvod mislim da je Domačica mekša, da se bolje sljubljuje i da je za izlete, gledanje tv-a ili ubijanje dosade značajno kvalitetniji prozvod. Sama reskost čokptija mu daje prednost u nervoznijim i dinamičnijim okružjima. Tako da je moje mišljenje slijedeće: "Domačica još nije za penziju - dobrodošao Čokpti" :-)
25.09.2008. (15:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
svijet u boci
Kmeee Šarli lijepo si to OPISALA:))) ali ja hoću domaćicu....
25.09.2008. (15:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lolina
čokoladni petit mi je bio fin samo prva dva puta.ostajem vjerna domaćici...
šteta što ni bajadera već odavno nije ono što je nekada bila
a tek ledo šlag.danas ga rade od biljnih masnoća , .
25.09.2008. (16:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pivopija
mala kritika (iako se vrlo vjerojatno ipak radi samo o tipfeleru): ukus vs okus. okus je mjerljiv, dok je ukus zapravo samo doživljaj (u ovom slučaju okusa). domaćice imaju uvijek isti okus, no tvoj i moj ukus u keksima mogu biti dijametralno suprotni. dosta o toj temi, jer sad bih krenuo s primjerima o pivama, a od toga uvijek ožednim ...
25.09.2008. (18:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesvrstani
U moje doba u vojsci je Domaćica bila pravi buržujski keks. Za nas ostale smrtnike bile su Jadro napolitanke. Btw, jedino, tada sam vidio ljude koji su bili spremni odvažiti se na nevjerovatnu kombinaciju rečenih keksa i piva :).
I jedno pitanje: Nije li najžešća čokoladna kriza bila u prvoj polovici osamdesetih, u vrijeme strahovlade Milke (koje li ironije) Planinc, a ne devedesetih?
25.09.2008. (18:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
skaska
osjećam se zamjenljivom i to me čini nujnom
25.09.2008. (18:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
junac
iz principa neću ove nove probat! ma serem, hoću prvom prilikom, al Domaćice su nezamjenjive, i u vidu imena, i u vidu ambalaže.
iako nije tema posta, vrlo sam nezadovoljan novim ambalažama napolitanka (vrećice poput ove č.p.b.), one stare kartonske (samo plosnatije nego Domaćica) teško je za naći u današnje vrijeme.
25.09.2008. (19:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nogometni trener
jel ovo ono, kako se zove, sponzorirani članak?
domaćinu nikad nećemo zaboraviti! meni se isto ne sviđaju ove ambalaže za krašotice, krašuljke, visuljke i sotale slične proizvode, nema više kutija, šteta.
25.09.2008. (21:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lizamona
Morat ću ih probat.
25.09.2008. (22:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
šarli
@dva. Ma koje crne kalorije. Ne želim znati. Inače, probali smo Mikado čokse i stvarno su fine.
Vidiš, kad sam pisao post pomislio sam da pozovem Kraševce da me nekako počaste. Sad vidim da bi stvarno trebali. Isto kao i tebe Zvečevo.
@Pustolovine u Hrvatskoj. Zapravo, nisam ni misliO poslat Domaćicu u penziju.
To je bila pošalica u svrhu animacije čitateljstva.
@svijet u boci. Ajd dobro. Kombinirat ćemo.
@lolina. Slažem se. Neki dan smo kupili Griotte u Kraševom (!) dućanu, očaj živi; stare, gumene, nikakve. Ipak, ja i dalje vjerujem u Kraš.
@pivopija. Lapsus tikvae. Hvala!
@DMJ. Nezamjenjive, jašta! (vidi gore). Ali Č.P.B. je dobrodošao. Za mabalažu se slažem.
@nesvrstani. Bizarno je što mi dan danas ponekad kupimo Jadro napolitanke (iako smo, načelno, vjerni Krašu) i finer su nam. Za najgoru čokoladnu krizu si vjerojatno u pravu. Užasno mi se žurilo kad sam pisao,pa nisam stigao provjeriti. a bilo mi je važno zabilježiti te prevarantske rabote.
@skaska. Pa smaži par domaćica i opet ćeš bit haj.
@nogometni trener. Nije. Najbolje stvari u životu su besplatne.
25.09.2008. (22:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
BOŽICA TRENUTNE SREĆE
mljac,moram ovo provat, tenk ju :D
25.09.2008. (23:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dida99
Domaćica je legendarna, ali moram primjetit da se zadnjih godina pokvarila.
26.09.2008. (08:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
aparatczyk
Kao što bi to Moj Premijer rekao: Idemo dalje! I sa novim keksima. Možda je to zahtjev EU u pregovorima, samo ne znam koje poglavlje..
27.09.2008. (23:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elle Woods Gone Brunnette
Ne. Nisu toliko dobri. Bolji su čokoladizirani leibnitz keksi. Premalo čokolade, previše plain okus. Domaćica je predivan prhki keks, koji se jede na više načina:
1. ostruže se čokolada zubima, pa pojede keks;
2. zalijepe se dva identična oblika čokoladnim stranama pa se gricka takav keks-sendvič, ili cijeli ugura u usta;
3. Pusti se keks da se topi sam u ustima... mmm
4. bilo koji drugi način koji neko smisli za uživanje
A Petit je ionako uvijek bio samo keks koji se koristi za izradu kolača, paradižota i sl, i nema tog čokoladnog coatinga niti fensi-šmensi oblika koji bi ga dignuo u višu društvenu kategoriju!!! Željko Kerum i Zdravko Pevec industrije keksa!!!
Btw kesice sucks! Uopće ne štite kekse, koji se lako izlome!
28.09.2008. (19:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
*****
S obzirom da nove kekse nisam probala, neću detaljnije komentirat, ali priznajem da mi je mašta pobuđena i jedva čeka da isproba nešto novo slatko čokoladno. :)
29.09.2008. (01:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
junac
probao sam! dobri su, ali pretanki i prekrhki. Domažica ugrožena, no stanje nije alarmantno.
29.09.2008. (11:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...