Komentari

ludlud.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • pametni zub

    nije li se to dogodilo u Islamu Runskom... plači baba Maro, sada i ovdje

    avatar

    24.09.2008. (07:35)    -   -   -   -  

  • milord55

    Nemoj tako spektakularno. Baba Mara je ipak žena koja zna što hoće. Jesi li provjerio da nije bilo kakvih nagaza ili nabaca s njihove strane.

    avatar

    24.09.2008. (08:06)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Treba babi Mari odvjetnika nači. Kako će jadna sama na tom sudu. Još i da tamo zaplaće, ne gine joj … :)

    avatar

    24.09.2008. (14:51)    -   -   -   -  

  • Smijeh je tražila...

    ahahaha....oduševljena san, bez obzira na podje..pod..pod..zafrkavanje žemskoga roda hehe..odlično, odlično :)))

    avatar

    24.09.2008. (16:59)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @smijeh: nije roda nego izroda. Barem iz perspektive mog dida. "Kako to more bit da žensko bude muško, a muško žensko?" nije njemu jadnom bilo jasno. E, dida moj, može, može, danas sve može, ali si ti zatucan i zaostao. "Neka sam, dico, fala Bogu i Svetom Anti. A vama ajme i kuku", odgovorio nam je dida. Prolaze godine, prolaze i desetljeća otkako leži tamo na Kvanju, a ja sve sličniji njemu - sve zatucaniji i zaostaliji. E pa fala Bogu! ;)))))))))))

    avatar

    24.09.2008. (18:01)    -   -   -   -  

  • Mladen

    E, vala, Bogu fala … :)

    avatar

    24.09.2008. (18:56)    -   -   -   -  

  • jure

    neznan što ču prije?
    prvo: taj čobanski glasnik pretvorio se u dnevnik, ako tako nastaviš postat će satnik... pa ako još više ubrzaš nazovi ga čobanski vodnik (neznam kako se to kaže hrvatski?).
    drugo: što se tiče tog islama glagoljskog, ne trebaš ti tu tražiti po literaturi nazive, imaš ih u zemljopisu hrvacke: pa kreni ti iz zelenog hrasta preko islama latinskog, pa islama grčkog, pa se spusti upopriko na paljuv, jer kreneš li u smilčić tamo su praoslavci i nema ti tamo baba marino, a upopriko, osim paljuva tu su ti podgradina i ostala katolička sela i mista, e tamoš naći iza šume rastovice baba maru.
    Treće: Zašto ti tražiš baba maru?

    avatar

    24.09.2008. (20:39)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @Jure: aha, ajde ti tamo di je minirano! Jednom zgodom sam biciklom išao cestom od Maslenice put Benkovca, pa dalje za Stankovce i Šibenik, i nisam se mogao popišat uz put skroz od Islama Latinskog do odvojka za Biograd. Jesam, kad je stislo, lijepo sam se popišao po tabli "minsko polje", ali sam pazio da ne ugazim s asfalta. Doduše, to je bilo nedugo poslije rata...
    I da, jedina literatura u kojoj ćeš naći Islam Glagoljski, ili Zubov Islam Runski, ti je ovdje na blogu. Tamo živi baba Mara, i zato je ona našla mene, a ne ja nju. Ali to se zato i zove literatura... geografija nastaje kasnije. ;)

    avatar

    24.09.2008. (21:38)    -   -   -   -  

  • NF

    ma tko će nego dara škiljina, svi je znamo ;P

    avatar

    24.09.2008. (22:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...