Komentari

islak.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • 7 dana

    ih! KAD SAN JA NAPISALA POST A VIDI NIKO MI NEĆE KOMENTITAT! SAMO JER JA NEĆU NJIMA KOMENTIRAT JER SAM SKOMIRANA OD DIZANJA U 5 I POL JUTRO JER ME ELA BUDI ;))))) A NIŠ...ODO JADNA ODRADIT JOŠ TIH PAR DANA....JADNA JA.... ;)
    ps - dobro jutro meni i slućajnim putnicima namjernicima

    avatar

    17.09.2008. (08:59)    -   -   -   -  

  • tigastibobi

    A ca san ja reko ..ovud u blogosvitu ti je sve nes ti meni a blome necu ni ja tebe..i ovud je zafriskalo i sve je nekako tuzno i prazno i crno ..

    avatar

    17.09.2008. (12:29)    -   -   -   -  

  • levant

    hej. ne razumijem zašto elu ne izvedete van na piškenje? pas je mali, ne može dugo izdržat. nije ona kriva. oprosti, možda niste doma pa zato. ali nije za očekivati da će izdržati. možda da joj staviš neki tepihić, običnu krparu koju ćeš bacit kasnije pa će ona shvatit da tu može piškit.
    Stavi joj gore novine i pokazuj da tu može piškit. Onda će shvatit pa će bar samo taj tepihić uneredit a ti ćeš ga ionako bacit kasnije.
    to je tako. mi smo bili u gostima kad je MaliPas bio mali i ja sam u gostima stalno išla sa krpom i brisala. Dobro je da su mi to dobri prijatelji inače mislim da bi letili van iz kuće da je bio netko drugi. Oni dok ne shvate di treba piškit i kakat prođe vremena. Budite strpljivi ali sve to znaš i sama...:))). Proći će to, to su sada u stvari najljepši dani jer je sada pas kao i dijete. Sve ga moraš naučit, potrebna si mu, ti si mu sad "mama". Tako bude do cca 9. og mjeseca a onda se pretvara u psa. Nije više dijete.
    Zašto više ne radiš?

    avatar

    17.09.2008. (12:53)    -   -   -   -  

  • levant

    ups.
    do 3 .mjeseca on ionako dobiva tablete i inekcije. slušaj svog veterinara zna čovjek kako to ide. pa ga te tablete i inekcije drže. do 3.eg mjeseca ne bi smio dolaziti u dodir sa drugim psima ako isti nisu cijepljeni. do 3.eg mjeseca morao bi biti dosta zaštićen. mi smo slušali veterinare i sve je bilo ok.

    avatar

    17.09.2008. (15:15)    -   -   -   -  

  • levant

    ..ako nisu cijepljeni protiv bjesnoće...

    avatar

    17.09.2008. (15:16)    -   -   -   -  

  • brodjanka

    Ma ko kaže da te nećemo komati!?Ko zna koliko sam već puta navratila do tebe..kuc,kuc..ali ti ne otvaraš blog!!Ništa novo!Pa šta da radim..mislim,jebiga,ona sad našla sebi prijateljicu,nas ko šiša!!Odoh sad do premijera da vidim kad ti je rođendan....hehehe..!!Pozdrav ti šaljem,ali topli..mada je ovdje hladno i već nekoliko dana mi je uključeno grijanje!!Svaštara

    avatar

    17.09.2008. (19:07)    -   -   -   -  

  • Katja

    Ajde, fala Bogu sve je u redu.
    Bila san se zabrinila.
    Baćin.

    avatar

    17.09.2008. (23:05)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    slažem se s levant, slušaj veterinara. uostalom što ćeš ju tretirat na buhe, ako ih nema gdje dobiti. ja sam svom prvom psu stavljala Frontline (usput rečeno jedino što zaista funkcionira, zaboravi one ogrlice protiv buha i krpelja koje smrde) samo ljeti kada su vladali krpelji. doduše, oni su se ipak tu i tamo primili, što smo ručno počupali. inače mali peseki često imaju proljev, valjda ko i bebe, dok im se probava ne ustali. Sretno s prekrasnom Elom i jedno pitanje, ako bi mi zatrebale njezine slikice, bi li mi ih ustupila? za uzvrat dobiješ gotovi proizvod. pitam preliminarno :o))))

    avatar

    18.09.2008. (07:51)    -   -   -   -  

  • levant

    nemoj ju tuć novinama. s njima ili bez njih oni nauče. te savjete "udari ga novinama" smo i mi dobivali ali ja ni ruku ni novine ni ništa nikad nisam digla na svoje malo pseto. pa je i bez toga naučio. naučit će sama, ni psi ne vole biti u neredu i vrlo dobro znaju koje je njihov dom. a taj dom čuvaju. i ne piške i ne kakaju u svom domu. samo joj daj vremena (BEZ NOVINA) da nauči koje je njezin dom i to je sve.
    Znam, tvoj tata dobiva takve savjete. I mi smo ih dobivali hrpimice i nesebično su nam dijelili svega i svačega od savjete. Hvala dragom bogu da nikoga nisam slušala i da sam radila po svom. I dokazala svim tim pametnjakovićima da i bez novina ide. I bez lajne ide. Ide, sve ide, samo ako imaš strpljenja. Pozdrav eli. Ops i tebi naravno ali ti si sad u drugom planu isto kao što sam i ja u drugom planu...:)))

    avatar

    18.09.2008. (08:59)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Samo da curama baćin ostavin.

    avatar

    18.09.2008. (12:39)    -   -   -   -  

  • tigastibobi

    Ca ti zima lipo stisni Elu uz tebe pa ce te ugrijat ..doduse bilo bi lipse da te neko poput muskog spola stisne al ca cu ti ja :)

    avatar

    18.09.2008. (12:41)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ma ne brigaj, svuda ti je zahladilo. tu kod nas je jutros bilo zimskih 7 stupnjeva. najavili i -2 nocas pa si ti misli. na brdima snjezilo. uzas. a ljeto jos nije niti gotovo.
    a buhe? ma cekaj da ih dobije :D.....moja ih nikada nije imala, pa nema ih gdje dobit ako je stalno u stanu i povremeno se seta. mene su vise brinuli krpelji. za to ti je frontline super ali ja sam i njime skrtarila i davala samo u vrijeme sezone krpelja i ako bismo isli tamo gdje ih ima.....a ti odluci sama ...

    avatar

    18.09.2008. (18:56)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Uskoro će malo zatopliti- to je utješno za nas zimogrzne!
    Uživaj ti u svojoj Elici, a mi ćemo te čekati :))))))))

    avatar

    18.09.2008. (21:25)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    ja ti neću nikakve savjete davat,a znam sve o psima,čak i velike tajne koje samo ja i gretta garbo znamo,zato što si se oglušila o moju carmenku,,čak ni razmislila nisi,,
    ak ideš na burzu aj dođi kod mene pravit marmelade,ja ću brat šipak a ti ga pasiraj i ukuhavaj,a naveče kad se izmorimo uz vartu će mo peć kukuruze i gledat u nebo,,

    avatar

    19.09.2008. (16:36)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    a ća je ančiiiiiiiiiiiii ne plači bloga ti tvoga ...ja umiren o malo bolova ...a vidi me :))))smajlić od ufaaaaaaaaaa do ufaaaaaaaaa ..da smrzla jebate dobila san bugance na noge smrzla mi se guzica šmrčen ...fala ti bože još ne kašljen ....uvatilo me u vrat parin ka blesavi martin ....pasa neman ....aparat mi je živ ...dica me malo zajebaju .....a sve ostalo ide ka podmazano mošmislit .....aj mala šetaj na izmokravanje haha na iskakavanje ...četkaj peri animiraj stimuliraj ......i neslušaj tigija poblogu ženu ..oli češ pasu dat u posteju nađi nešto na dvi noge manje dlakavo nego ča je ela i da su mu dlake po mogučnosti tamnije ustvari stvar ukusa možda vi djevo bajna preferirate blon muškarce :))))aj nezajebaji ...sa ka su kale prazne nije teško čako iskat ako ča nađešjavi .......si čulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...baćin lipo oko moje baćin baćin baćin

    avatar

    19.09.2008. (18:50)    -   -   -   -  

  • tigastibobi

    znan da san vec komenitira i stvarno niman nista za novo rec..al ka san vidio da je zore zadnja i da cu bit ispo nje nisan moga se suzdrzat nego da kliznen ispo ..sram me nije a ca se tu more a:)?

    avatar

    20.09.2008. (07:17)    -   -   -   -  

  • greentea

    ti ne pišeš ništa tjednima, onda kažeš kak mi tebe ne komentiramo i zanemarujemo -imaš logiku ko neko obično žensko, a ne ko prava blogerica!
    beeelj:))))))))))))))

    avatar

    20.09.2008. (11:42)    -   -   -   -  

  • Smijeh je tražila...

    e da, iz kupaćeg u kaput..ma, dešavalo nam se to već...:)

    avatar

    20.09.2008. (13:20)    -   -   -   -  

  • kvadar

    Ela je preslatka,brzo ce ona naucit sve sto smije i sto nesmije saamo ti moras bit uporna i dosljedna..:)))

    avatar

    20.09.2008. (17:08)    -   -   -   -  

  • Katja

    Alo ekipa, ima li bure ?

    avatar

    20.09.2008. (19:02)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    O kučkima ti nemam pojma pa ti ne mogu dat savjet, zahladilo je svukud, iz tiračica skoro u kaput,hahaha, bila sam u varaždinu i skroz se smrzla, draga osmjeh ti ostavljam.

    avatar

    20.09.2008. (20:29)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Zaladilo, tribat će za koji dan i kaput !

    A domaće životinjice nemam, odavnooo tako da i ono što sam znala, zaboravila !

    Lijepo te pozdravljam.

    avatar

    21.09.2008. (19:37)    -   -   -   -  

  • Advent

    draga moja, nemam ti pojma kako dresirati psa jer ja ti imam samo mačke, a što se tretmana protiv buha tiće, znam da mace moraju imati 6 mjeseci da bi ih se tretiralo protiv buha a za pse stvarno ne znam....trebaš pitati u trgovinama gdje se prodaju svakakve potrepštine za ljubimce...oni sigurno znaju ;))! Lijep pozdravček ti ostavljam sa brrrrrrrrrrrr hladnog Varaždina!! Pusa!

    avatar

    22.09.2008. (13:43)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Zadnje vrime samo retrivere vidin. Nekidan se dva kupala u moru! Iman i slike ali neznan kako ih ubacit u komentar - baš bi ti poslala jednu! To je pravi pas za kupanje!
    Baš ih volin! Baćiiin tebi i Eli u njuškicu!... Šta topla? Ne umišljaj, oladi! Još je rano. Ne paničari, kad izraste smijat ćeš se šta si sve prošla s njom. :-))))))))

    avatar

    22.09.2008. (15:35)    -   -   -   -  

  • fulvus

    nisam sad sve pratila i ne znam jel ti netko pisao o tome da ne smiješ malog psa voditi među druge i oprezno sa šetnjama dok ne dobije sva tri cjepiva protiv štenećaka i virusa, krvavog proljeva..., to je u tom periodu za njih jako opasno. Zato što manje kontakta sa drugim psima dok nije skroz docjepljen.

    avatar

    22.09.2008. (15:52)    -   -   -   -  

učitavam...