Komentari

tricenasesvakodnevice.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • levant

    bome bi se i ja uvrijedila da mi se obuče majca laškog piva zlatorog. jer svi dobro znamo da je karlovačko in. :)
    želim joj brzo ozdravljenje. bit će sve u najboljem redu vidjet ćeš. samo da te prođe taj šok.:( učinila si što si morala učiniti i što je po tvom mišljenju u tom trenutku bilo najbolje. ako ti se da pošalji mi mail sa detaljnijim opisom oporavka.
    ma bit će sve dobro!!!!! :)

    avatar

    15.09.2008. (10:46)    -   -   -   -  

  • tyche

    Jako mi je zao i suosjecam - mogu razumjeti kroz sto prolazite :(

    I ja imam potpuno identicne osjecaje i prestrasna mi je spoznaja da cu morati dati svoju psicu sterilizirati - ali - ako je to za njeno dobro u buducnosti - nadam se da cu nekako pregristi - potpuno te razumijem i kad kazes - da im to MORAMO napraviti - ja se unaprijed osjecam odvratno! kad bude to doslo na red, ne smijem niti misliti :(((
    Molim te, ako nades vremena posalji mi kako je bilo ...
    I drzite se, brzo ozdravite !

    avatar

    15.09.2008. (17:05)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    E, i ja sam plakala ko kišna godina kad je moja Bella išla na sterilizaciju. Danas, nakon 4 godine kako je to iza nas, dobro je to što ne moram razmišljati koji bi je šarmer iz susjedstva htio oploditi, ali loša strana je ta da se udebljala, što je navodno normalno...Opet, kad bi imala mlade, ne znam kome bi ih dala, pas je obaveza, a u neprovjerene ruke ih nikako ne bih mogla dati...kako god da okrenem, ispada da je sterilizacija bila dobar potez...E, da, moja Bella je dobila onaj kišobran oko glave da se ne gricka po rani, ona je imala one "normalne" konce..

    avatar

    15.09.2008. (21:28)    -   -   -   -  

  • levant

    ma hajte molim vas, još uvijek mi nije skinula tu majcu od zlatoroga. i još je toliko drska da me u njoj slika. o svijete.....:(

    avatar

    16.09.2008. (08:17)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @levant: hehehehe, a kaj bi ti? žuja je zakon? update o napretku slijedi mailom.
    @ snoopyshist: nama je doktor reko da ne treba taj kišobran oko glave jer da peseki obično padnu od njega u depresiju. s obzirom da je moja opala u istu i samo zbog majice, drago mi je da joj nisam to stavila.
    @ tyche: poslat ću ti mail.

    avatar

    16.09.2008. (10:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...