Komentari

madamvalentina.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • šumar

    Želim odati svoje priznanje i komplimente božanstvenoj autorici ovoga bloga,nikad nisam vidio ovako iskren i brizan blog sa tako dirljivom preciznošću.najbolja si Valentina

    avatar

    16.09.2008. (00:09)    -   -   -   -  

  • madamvalentina

    Hvala Sumaru , osim tebe to pokazuje i Brojac posijeta . Za samo dva mijeseca je natukao vise od 3000 . Nisam ocekivala da ce toliko ljudi citati biografiju jedne umirovljenice.

    avatar

    16.09.2008. (00:22)    -   -   -   -  

  • ban_ana_nas

    pročitala sam svaku Vašu priču i oduševili Ste me. zaista ste jaka žena, ikrena i izravna, a to su vrline za koje mnoge od nas čine sve u svojoj moći.
    nadam se da ćemo uskoro pročitati još ponešto:)
    pozdrav i pusa

    avatar

    16.09.2008. (13:37)    -   -   -   -  

  • anonimka

    Evo da i ja kažem nešto, čitala sam isto sve, ne i komentirala previše jer nemam naviku komentirati ali mogu reći da sam iskreno oduševljena. I eto već danima provjeravam kada će neka nova priča, kliknem svako malo i nema. Zato se nadam da će uskoro biti još...

    Lijep pozdrav

    avatar

    17.09.2008. (19:45)    -   -   -   -  

  • Hummerghost

    Veliki pozdrav za vas,Madam Valentina.Nakon svega pola sata čitanja Vašeg bloga,osetio sam veliko oduševljenje,jer Vaše priče,sem iskrenosti i jakog erotskog naboja,nose u sebi i nešto veoma specifično,neki prirodni kontinuitet radnje.To mi se posebno svidja.Želim Vam mnogo uspeha,i sa nestrpljenjem očekujem Vaše nove priče.Još jednom,srdačan pozdrav za Vas i sve obožavatelje Vaših priča.

    avatar

    26.09.2008. (03:08)    -   -   -   -  

  • ana11

    Super Vam je blog, neznam jeste li to Vi na slikama, ako jeste, uau, volila bi i ja tako izgledat kad budem starija. Priče su super, vrlo inspirativne, ako je to sve stvarno istina, još i bolje!

    avatar

    03.10.2008. (08:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...