Komentari

g6o6r6.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • duh jedinstva

    Rizhot sa gljivamma. O.lijepo. Svaka chasst! Ja vech dugo nisam kuhala nishta takvo. Vrhunac mi je da pofrigam gotovi pomfri ili chevape. A ako si ti seronja i ja sam. Svi smo mi ljudi, ali kakvi? Dobro pitanje. Mnogi pokushavamo biti neshto shto nismo jer se sramimo biti to shto jessmo. Kao da nas netko zheli uchiniti slabima i zheli da se sramimo toga shto jesmo, a to (sramiti se toga shto jessmo) nije nikako u duhu danashnjeg vremenna. U duho danashnjeg vremenna je suochiti se s tim. I oslobodditi potenncijale. Dushu. Energiju. (Pre)divno je to shto ne zhelish nikog povrijediti. Ni M. ni nikog a. Bash kao ni ja. Iako katkad znam biti kao ta tvoja prijateljica shta ti dodje da je bacish kroz prozor. M. izgleda chesto zadrzhe. Ochito je mnogima podrshka. Sutra ujutro idem u posjet psihijatru. Budem se posavjetovala i s njim o daljnjem odvikavanju. Mislim da che mi rechi shto i ti mi rekao si. Koliko god mi se chinilo da mi heroin vishe ne treba gadno je to. Bojim se da opet ne dodjem u napast. I nechu osim ako Bog to opet bude htio. Ljbmmm :))

    avatar

    10.09.2008. (23:25)    -   -   -   -  

  • duh jedinstva

    I da. Odushevila me Marijuanna. facca. paranoid. Maryjanne. facca i owaj widdeo :))

    avatar

    10.09.2008. (23:28)    -   -   -   -  

  • M

    i tako dok mi zakuhavamo prekuhavamo i sami u loncu prebivamo. uskoro ćumo biti kuhani...

    avatar

    10.09.2008. (23:41)    -   -   -   -  

  • duh jedinstva

    Hvala! HvaLLLa! Lagati nikako jer to bi bilo za zabrinuti se! Ja bijah kod psihijatra. Ustvrdio je da mi je CT glave uredan i bez deformacija te mi prepisao tablete. Hvala ti shto si mi preporuchio odgovarajuche kristale i eliksir tee me uputio kako da ih narucchim. Budem vidjela koliko troshka moj djep mozhe podnijeti. A bolje potroshiti novac u svrhu odvikavanja od heroina nego opet na heroin. Nema mi smisla sada umirati nakon shto sam se izborila za slobodu koliko-toliko. Napast vreba, ali znam da nema smisla pokleknuti. Hobija. Bogu hvala. imam mnogo i to me drzhi podalje od heroina vech toliko koliko znash. Slikam, pishem, pjevam u protestantskoj crkvi i u retro centru, a 22-og mi pochinje i trechi stupanj njemachkog... Imam se chime zaokupiti. Sada me zvala jedna modna dizajnerica da je posjetim u njenom bajkovitom PINK SALOONU jer smo kolege, a mozhda i suradnici. To sve sasvim adekvatno zamjenjuje ono shto mi je heroin na pochetku davao. Slobodu od okova i osjechaj da je sve u redu. Tako da idem sad a u get do nje. Nakratko. Da izmijenimo nekoliko vazhnih informacija i planova te ustvrdimo koliko su nam planovi po:))vezani.

    avatar

    11.09.2008. (11:18)    -   -   -   -  

  • duh jedinstva

    :))((:((::)):))((:!Mozesh ti mene slobodno po guzici ako me nadjesh, ali ja chu u tom sluchaju vech biti predrogirana da bi mi to smetalo!:))((:((::)):))((:

    avatar

    11.09.2008. (13:45)    -   -   -   -  

  • Androgyny

    Mhmm, obozavam rizot sa gljivama :)
    Mrzim nasilje..
    I volim ljude koji mi dopustaju da budem ono sto jesam :))
    Pozz

    avatar

    11.09.2008. (22:29)    -   -   -   -  

  • black

    ba sti je glup blloggggggggggg

    avatar

    12.09.2008. (09:04)    -   -   -   -  

  • MALI CRNI ANĐEO

    hvala black tvoj ni ne postoji.pa tko je onda gluplji.pusa

    avatar

    12.09.2008. (11:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...