Komentari

apstinent.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • nema me

    to ti je priča za palcem i kažiprstom, vidi mali s velikim i veliki s malim

    avatar

    10.09.2008. (19:21)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    stvarno nisam znala da su tak veliki. a zakaj? pa kaj im nije bilo jednostavnije napraviti manje likove? a i zgodan je ovaj lik bez "glave"... a i pitanje ti je na mjestu hehehehhe

    avatar

    10.09.2008. (22:35)    -   -   -   -  

  • Brunhilda

    Nikada nisam gledala teletubbiese, nisam imala ni volje, ni želje ni dijete :))

    Ali znam da je baki mogla prijatelja jako dobro došla ta emisija. Naime, imala je moždani udar i izgubila sposobnost govora, pa je sve ispočetka morala učiti, a gledanje Teletubbiesa s praunučićima bio je pun pogodak!!

    I da, ni meni nije jasno zakaj moraju biti toliko veliki!

    avatar

    11.09.2008. (14:55)    -   -   -   -  

  • more~snova

    moj je prosa taj period sa teletubbiesima a sad je spider-man u djiru.sta se tice zadnjeg pitanja nekako mi se cini logicno da nesmi bit manje od 30cm ( ono ajmo rec 10cm na metar)

    avatar

    13.09.2008. (10:34)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Lijepo se provodim zadnjih dana, istina! Tebi hvala na lijepim riječima kod mene!
    Pusa, pozdrav od Luki+Godie

    avatar

    14.09.2008. (02:59)    -   -   -   -  

  • blond lady

    sin ti je presladak, meden, jako simpatičan...ja se isto mislim ovih dana da stavim sliku od svoje cure na blog koja je napunila godinu dana ali nekako me je malo strah stavljati slike na web
    pozdrav

    avatar

    14.09.2008. (14:47)    -   -   -   -  

  • blond lady

    sad sam pročitala tvoj post o jaslicama i drago mi je što su se stvari tako posložile i nadam se da će i kod nas tako završiti...mi smo još uvijek u adaptaciji, suze, grč itd. iako imam pozitivan stav prema jaslicama i tete su predivne, novi je vrtić, puno novih igračaka ipak mi nije jednostavno ga ostaviti i da mogu ostala bi do njezine treće godine sa njom doma jer vrtić od 3 godine je potreban i dobar a prije toga je to više ustanova za roditelje nego sa djecu jer ipak se jedna teta ne može posvetiti njima 17 djece kako bi trebala u toj ranoj dobi...neznam kako uspjeva i presvući i nahraniti a da nepričam o igri...možda kad prođu suze i djeca budu smirenija bude i njima lakše a i nama roditeljima....veliki problem je što h. neće da spava u jaslicam pa bude nerazpoložena i plačljiva i umorna samo imam prednost što nemoram je ostavljati još po cijele dane

    avatar

    14.09.2008. (15:15)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    ...mi ne volimo teletubbiese, mi volimo baby einsteina...22 minute mira u kući...neprocjenjivo :)))

    avatar

    15.09.2008. (09:59)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    je ne volim teletubise..ali valjda zato jer ih ne gledam dječjim očima :) a svega i svačega su napričali o njima, od onog da ih je obožavao gledat ivanišević prije nego je osvojio wimbledon (i cerekao se ko lud :) pa do tog da ima skrivenih poruka u submuzici ..a tko će ga znat što je istina :)

    avatar

    16.09.2008. (22:18)    -   -   -   -  

  • Naposletku...

    Eh red je da ti se i ja javim.... citam tvoj blog dobrih mjesec dana..otprilike... Sasvim slucajno sam naletila na jedan tvoj post i pisanje mi se toliko svidjelo mislim na stil, da sam odlucila otici na sami pocetak tvog bloga. Nisam znala da si toliko postova napisala al opet nisam odustajala... Tvoje trudnoce, neuspjele i ova uspjela... sve sam propratila... jer mogu reci da se nalazim u nekom periodu kada me to zanima...a ti si nudila tako nesvakidasnje informacije, koje niko ne spominje... Bilo je i vise nego zanimljivo... I zavoljela sam tvog Mihovila, kroz svo ovo citanje,i sada kada sam vidjela njegove modelske slike... Boze, pomislila sam, kako je narastao i kako je sladak... Sto ti kazes "nije sto je moj al stvarno je lijep"... stojim iza te tvoje tvrdnje :)
    U svakom slucaju, javljam ti se da te pohvalim i zahvalim ti se , sto si nesvjesno, dopustila nekima, poput mene, da prozive nesto o cemu sanjaju a zasto jos nije stiglo vrijeme... Mnogo stvari sam naucila iz ovog bloga i ostat ce mi u pamcenju...
    A gotovo sam sigurna da ce tebi to biti lijep osjecaj, kad znas da si na nekog utjecala...
    S velikim postovanjem...

    avatar

    17.09.2008. (21:21)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    @Naposletku... - ostavila si me bez riječi. Puno ti hvala, drago mi je da je moj blog tako na tebe djelovao i nadam se, kada dođe i tvoje vrijeme, da će ti biti korisno to što si ovdje pročitala. :)

    avatar

    20.09.2008. (22:20)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    ne volim teletabise :(( ni za sebe ni za djecu. volim da su na zraku i da trče, slažu puzzle i igraju društvene igre.. i da, da ne zaboravim, da u rukama imaju škarice, ljepilo i stare časopise :)))
    pozdrav!

    avatar

    21.09.2008. (22:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...