Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • levant

    ja tv uopće ne palim. ni novine ne čitam. tu i tamo Muško upali televiziju da bi vidio prognozu pa moram onda slušat bljuvotine. i tebi preporučam da gasiš i ne gledaš. nema se što vidjet lijepoga. a ono o nesrećama već odavno nemam želudac za to. kamikaze voze po cestama. a što se političara tiče isto mislim kao i ti samo sad su mi ravnodušni ne ljute me više. nekako se mislim : ako vam nedam svoju energiju i ako ste mi ravnodušni ništa mi ne možete. živite si svoje jadne živote bolje ni neznate.

    avatar

    09.09.2008. (09:42)    -   -   -   -  

  • fulvus

    tv, novine i novinari su persone non grate u mojoj kući, pogotovo ako se hrane aferama i pričaju laži, što je uglavnom tako, čast izuzecima. O Bušu ne valja trošit riječi, samo ne znam tko ga je birao dvaput, znači da je i narod totalno zaglupljen ko i on.
    A o vozačkoj nekulturi ne bi trošila riječi, jer ne znam gdje su institucije na koje se kunu naši političari kad dopuste da idioti sa 20-30 prekršajnih prijava voze pijani i skrše djecu uz kuću? Gdje je taj zakon koji treba djelovati preventivno? Nikog nije briga dok se radi o drugome. Samo da začinim; jučer mi je na zebri na zeleno mercedes oduzeo prednost prolaska kao pješaku, još je i razgovarao na mobitel. Kako mi je uopće palo na pamet proći prije njega? I gdje su tu policajci? A ne bi ga ni kaznili, jer je sigurno jako važan gospodarstvenik, kad je uspio zdipit toliko love za auto....:(

    avatar

    09.09.2008. (10:49)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Nema se ovome šta dodat...ti si rekla sve kako treba...pusa...

    avatar

    09.09.2008. (12:38)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Nema se više šta za dodat, a i bolje ne dodavat tragične vijesti.
    I mene zanima kako stave pismo bez da je i video. Nisam još probala, ali moguće da se ubaci kao link. Kopi-past u onaj prozorčić di se upisuju linkovi, a ne odma na pisanje posta.
    Baš ću probat popodne. Aj,bog! :-))

    avatar

    09.09.2008. (14:17)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Za stavljanje pisme bez videa ideš na www.imeem.com i tamo u tražilicu napišeš ime pisme ili izvođača, bez kvačica. Kad ti izbaci pisme, klikni na onu koju tražiš. Onda možeš prislušat pismu. Ispod, u jednoj traci, mislin da piše embad ili tako nekako ti je kod na koji klikneš da se zaplavi. Onda copy - paste pa u post!
    Nadan se da ćeš uspit.
    A ovome šta si napisala neman šta dodat. Strah te više upalit televiziju! :-(

    avatar

    09.09.2008. (17:06)    -   -   -   -  

  • Katja

    Evo @čiovka je napisala za pisme, a bome se mogu i do kraja složit s njon il s tobon.

    avatar

    09.09.2008. (19:05)    -   -   -   -  

  • DJ Da Force

    Političari koriste svaku priliku samo da se izreklamiraju.

    avatar

    10.09.2008. (09:48)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    e. i bolje Ti je laptop. lašnje se pili sa ukrilcem. :-))
    I zbilja. a jadan Ti muž, bi'će on usisava piljevinu za Tobom. ?kakav je njegov? usisavač, mislim. da razmijenimo iskustva tihih muževa iza jakijeh žena, hahaha...
    nego, je. Tvinsi. pa kad dobiješ ukrilnik, ukucaj malo Clinton murders, ukucaj malo Shelly Kelly (iliti IFOR 21), ma, štogod ukucaš, završit ćeš sa bocom vina na terasi, ugašene iletrike. garantiram.

    avatar

    10.09.2008. (10:42)    -   -   -   -  

  • file

    @levant - ja mislin da bi ja umrla bez informacija, na šta bi onda grintala, mi ovdi živimo da bi grintali, idealano društvo ne bi valjalo...
    Zezam se, naravno. Ali ima zrnce istine u tome.
    U svakom slučaju, tvoja filozofija je kul.
    :)))
    @fulvus - si ti sigurna da nisi dalmatinka? Mislim s obzirom na količinu grintanja? :)))
    @Ribarnica - pusa i tebi! :)))
    @gustirna - imaš pravo bolje ne nadodavat.:)))
    @čiovka - nije mi još uspilo, provat ću opet, tenks enivej! :)))
    @Katja - :)))
    @DJ - naravno, svaka prilika je dobrodošla, pa bio to i pokolj. .((
    za tebe je :)))
    @Shelly [ - čuj, jedina dobra stvar u tome je: di imam internet i sve te užasne informacije - nemam terasu. Di imam terasu - nema nikakvih vijesti! Dakle, za ispijanje boce na terasi, treba biti neki drugi razlog... bum se potrudila da ga nađem! :)))

    avatar

    10.09.2008. (13:06)    -   -   -   -  

  • fulvus

    najsigurnije nemam ni kapi dalmatinske krvi, ali pošto sam u vezi s južnjakom već 24 godine, pretpostavljam da ima veliki uticaj na mene:)))

    avatar

    10.09.2008. (14:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...