Komentari

61.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • suncokretica

    auuuu! Nerazumljiv mi je tvoj naslov. Znači li to da bih i ja trebala zagrijati stolicu? Ne bih. Jer. čemu sve to?Bolje bi bilo da sa djecom u 8. razredu malo više porde na profesionalnoj orjentaciji, da znaju kamo će se upisati, to je, mislim, važnije od nenaglasnica, predglasnica i subjekta i predikata. Ja zaista ne znam čemu se sve to toliko uči. Ionako smo svi to zaboravili. I 99% posto ljudi to nikad kasnije nije koristilo. Povijest i zemljopis su u redu, to ti zaista treba, ako za ništa drugo (znam da bih trebala napisati " ako ni za šta", tek da pokažem da nisam nepismena hehe) radi opće kulture. ali, subjekt i predikat i te nerazumljive riječi.....a-a.
    Ili da konačno uvedu seksualni odgoj, bonton pa i malo više tjelesnog.
    Imam još koješta reći na tu temu, ali, ručak mi šišti u ekspres loncu, kosa visi u rezancima, sve treba biti gotovo za pola sata.....žuuuuurim! :)))))

    avatar

    05.09.2008. (06:27)    -   -   -   -  

  • Ana

    Još je nama super u jaslicama obzirom na to što nas čeka poslije! Baš zbog toga mrzim školu! Kad se sjetim tih maltretiranja........prvo učimo novo, pa na kraju godine ponovo to učimo jer nas provjeravaju kao i početkom sljedeće šk.godine a onda na tamo nekoj maloj maturi tipa "po bolonji" sve ispočetka. A uz sve to treba pratiti novo gradivo. Ajme dici i nama!

    avatar

    05.09.2008. (08:38)    -   -   -   -  

  • Euro

    nadglasni pozdrav

    avatar

    05.09.2008. (10:54)    -   -   -   -  

  • tata od formata

    Ne bi se štel' mešati! Jel treba donijeti krumpira iz podruma?

    avatar

    05.09.2008. (13:56)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Blažena matematika, brojeve još nisu pokušali promijeniti.

    avatar

    05.09.2008. (15:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...