Komentari

uvijekbolji.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • MANAH

    Kontrolirati vlastite misli, malo kome to pada napamet! Ispravljati se u razmišljanju..... NEgativno u pozitivno...
    Pozdrav.

    avatar

    04.09.2008. (11:55)    -   -   -   -  

  • greentea

    vidiš...ssvim slažem se s ovim razmišljanjem. godinama sam živjela u ubjeđenju da je vježbanje divna stvar koju ću ja kad tad prakticirati. kad sam probala -shvatila sam da to nije tako. početni entuzijazam splasne i sve postaje dosadna obveza koja mi ne treba u životu. bez obzira na pozitivne efekte koje bi trebalo imati-meni postaje sve besmislenije i sve veće gubljnje vremena. i odustajem. ali, KRETATI se na bilo koji svrhovit način -bicikom, šetnjom, kopati ili obavljati bilo koji fizičku aktivnost koja nije sama sebi svrha, već je put do nekog cilja....e, to je nešto drugo. zato mislim da je puno bolje živjeti u kući nego u stanu kao ja-dok orežeš živicu, pokosiš travu...eto ti vježbanja s užitkom! no, ima ljudi koji iskreno uživaju i na fitnesu, aerobiku....i to je za njih onda sasvim ok. sviđaju mi se tvoje primjedbe vezano za ovu temu. dobar post:)))))))

    avatar

    04.09.2008. (22:25)    -   -   -   -  

  • choleh

    Kretanje, da sviđa mi se jako ova definicija; Vježbanje mi je uvijek bilo tlaka i moranje, ali kretanje mi je sinonim za pokretanje stagnantne energije. A kad se energija pokrene i depra nestaje. Moje omiljeno plesanje u svakom obliku, a najdostupnije i besplatno ono po kući je s MP3-em u ušima.

    Marina Grgić

    Certified Energy Coach
    www.eftterapija.blogspotcom
    www.energycoachonline.com

    avatar

    08.09.2008. (01:37)    -   -   -   -  

  • Uvijek bolji

    @Manah: Potpuna kontrola je nemoguća, ali možeš svjesno odabrati veselije teme o kojima ćeš razmišljati, isto kao što možeš odabrati da ne gledaš depresivne vijesti na Dnevniku i da ne čitaš crnu kroniku.. Možda sam malo lošije obaviještena o događanjima na političkoj sceni i dnevnoj statistici o smrtima, ali mislim da je to ipak zdravije za mene. :)

    @greentea: Hvala! Ne zaboravimo, ako živiš u kući, uvijek ima milijun stvari koje treba popraviti, zamijeniti, počistiti, pa dok stigneš do tavana možeš opet krenuti od podruma. ;))

    @choleh: Oooo, da, ples, obožavam plesati! Nažalost, ples u paru mi baš i ne ide, što zbog moje nekoordiniranosti, što zbog dvije lijeve noge mog plesnog partnera, ali zato bilo kakvo skakanje po kući/stanu, u disku, na koncertima, čak i jazz balet i dance aerobika, odmah sam puna energije čim pomislim na to! :D

    avatar

    12.09.2008. (11:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...