Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • traženje sebe

    Ja sam Špancir najavila a vi odjavili...
    opaska...To nije brdašce nego bedemi oko starog grada...huh..dobro da smo i to sad razjasnili...

    avatar

    02.09.2008. (10:12)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Diavola, ti postaješ moj idol, imaš crviće u guzi kao i ja i svigdje te ima. Pljes, pljes, btw, po tvojoj preporuci, palim na Slapić ovaj vikend!

    avatar

    02.09.2008. (10:13)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - mala crna knjižica: da da, bedemi, ali meni je ostalo ono "ajmo na ono brdo da fotkam panorame"... ;) sjećam se tvog posta kojim najavljuješ Špancirfest, ako si zaboravila, ali javila sam se na taj post s komentarom da se nadam da ću doći do Varaždina... ;)
    - snoopyshist :)))) hvala! a malo dobre volje, bar jedan auto i slobodan vikend... ako ti kažem da smo ovaj vikend htjeli ići i do Vrbovca (jer je tamo kao bilo Hladno pivo), bilo bi previše hehe meni se u Vrbovec uopće nije išlo i na sreću našla sam podatak da Hladnog piva i Miše Kovača ipak nema za finalnu večer! ne znam što se dogodilo, jel su odustali ili šta... na sreću da nismo išli u nedjelju u Vrbovec, jer ne znam što bih s tamburašima radila ;)) što se Slapića tiče, divno je, vidjet ćeš... baš mi je drago da sam te zapalila ;))

    avatar

    02.09.2008. (10:36)    -   -   -   -  

  • elbereth

    ahahaha a vidi ga...znači ipak su stigli napravit portret
    naime gospona gradonačelnika su radila dva tipa sa mog faksa al smo mi morale ić za rijeku taman prije nego su ga krenuli crtat. stoga hvala! razveselila me fotka totalno :)))

    avatar

    02.09.2008. (14:33)    -   -   -   -  

  • Đus

    baš, danas se svašta naziva umjetnošću. iako, bila je umjetnost ono gore skuhat/speć s očima... :)

    avatar

    02.09.2008. (15:11)    -   -   -   -  

  • g

    A zakaj si ne bi probali skuhati štrukle sami doma? To bar nije neka nauka. Probat jednom dva puta i najesti se kak bog zapoveda. Napraviti veću kolićinu i višak zamrznuti ta drugi put. Neke stare kuharice bi rekle da se ne treba gnjaviti sa testom već samo delati knedle od sira (i grisa naravno). Pišem to zato jer i inaće u silnim planinarskim postovima nisam nigdje primijetio da se spominje hrana i kuhanje u planinama, domovima, skloništima bivacima . To je posebna nauka. Recimo na Zvižanu smo doćekivali Novu godinu nekih pet šest puta i shodno tome trebalo je dobro izplanirati što ćemo kuhati, jesti piti, glavno jelo, deserti slastice i ostale kerefeke. Pored svih pećenki, priloga, kolača po individualnom izboru, recimo nije bilo teško je bilo na Zavižanz naći dovnapraviti bolu og nekoliko boca šampanjca, narezanih ananasa i ostalog voća i jedini problem je bilo naći adekvatnu posudu, Prehranjivanje u planini je nauka koju treba savladati a ne igrati loto sa marginalnim prenočištima bogu iza leđa. Jezuša sa jedne od slika umjetnik je napravil iz prirodnog komada drveta takoda je skinul koru osim na nekoliko detalja i utoliko stvar i nije toliko loša. Kore ima svuda po podu. Pogledajte, posebna je zanimacija pronalaziti likove u kvrgama i drugom drveću. Ali dosta, skuhajte štrukle sami nije teško. Pozdrav G

    avatar

    02.09.2008. (15:27)    -   -   -   -  

  • Ipanema

    Joj jebemti kakva je ovo mesina. Uh, to nije trebalo biti ovdje :(
    Ostalo ok :D

    avatar

    02.09.2008. (16:02)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - elbereth - hehe eto da i ja imam nešto što ti nisi vidjela ;) što se portreta tiče, tvoji prijatelji su ga PREVIŠE uljepšali! uopće nije realističan portret hehehehe :D
    - Đus hehe da, Isusek je bio stvarno smijeh živi, nakrivo usta, oči neke čudne, brada, mila majko! ne možeš vjerovati! kao djeca da su ga na likovnom pravila :))
    - grandpa - volim kuhati, ali nažalost ne i kolače. tj. ne pravim ih uopće. slabo i jedem. imam par svojih favorita, ali jedem eventualno kad vidim na stolu i baš one koje ja volim, nikad nije bilo da kažem mami ili baki "aj mi danas napravi te i te kolače". :)) štrukle su me totalno oborile s nogu. koliko znam, prvi put sam ih u životu jela prošle godine baš tu u Varaždinu. sad sam štruklomanka :)) na Coolinarici sam čitala par recepata za štrukle, ali meni je to malo too much, nije to baš lako za napraviti. zato kupujem skupe Ledo štrukle. :x inače, ja sam počela raditi kuharicu za planinare hehehe ima u desnom stupcu jedan-dva recepta. i bila sam stvarno ambiciozna što se toga tiče, ali imam toliko drugih tema, da ovo ne stignem. no, ubacit ću :)) dobra je to ideja i stvarno čovjek treba inteligentno spremati hranu za planine. što se Isusa u drvetu tiče, svaka čast, to je trebalo isklesati, slažem se. mene je zabezeknuo onaj smiješni Isus. ovaj u drvetu je djelovao impresivno!
    - Ipanema - heh, potpuno, ali potpuno ista fotka me dočekala prošle godine kad sam došla na Špancir. prva ispucana fotka je bila fotka svinje na tom plehu. i sad dolazim opet u Varaždin i čik pogodi koja je prva ispucana fokta? opet svinjče ovaj puta u društvu nepoznate životinjske glave uf :( kako god, ako ti se ovo ne sviđa, onda ni slučajno nemoj kliknuti kad objavim post s Karlovačkih dana piva hehe... onesvjestit ćeš se one mesine, čak me mene zaprepastilo...

    avatar

    02.09.2008. (16:38)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    istina..sjecam se.. :)
    ma ja sam ljubomorna na sve koji su bili..cak i na one koji su radili pa nisu nist vidjeli..
    da vidite tu razliku prije/poslije il za vrijeme spancira znali bi o cem pricam..
    ja sam morala ucit za ispite..al ajde polozila sam ga..

    avatar

    02.09.2008. (16:43)    -   -   -   -  

  • g

    Pećena teleća glava je spcijalitet za one koji znaju o ćemu se radi, no naravno kako nema puno telećih glava nije ćesta i kao takva možda nije poznata širokim, narodnim masama. Možda joj nije mjesto na rubu tanjura da se hladi i suši ali mislim da nije dugo ćekala da netko uhvati priliku i proba nešto što se ne jede svaki dan. To se osobito odnosi na sve koji vole glodati. O aromama bolje ni ne prićati. Pozdrav G

    avatar

    03.09.2008. (00:07)    -   -   -   -  

  • Varaždinka

    nije baš bitno, al svejedno: na slici s bedema ne vide se tri nego 4 crkvena tornja ;)

    avatar

    04.09.2008. (14:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...