Komentari

vatrenevijesti49.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • miljenko_l

    Mnogi su korisnici interneta , ne samo na vatrogasnim portalima i blogovima iznijeli ono što ću i ja ovdje. Naime, apsurdno je, prije svega ŠTO SE DESILO DA SE KOMEMORACIJA NIJE ODRŽALA. Zar je povod za organizaciju bio dolazak političkog vrha ?? Ili odavanje počasti poginulima!!??? Tko je to zapravo inicirao "roditeljski" bojkot koji je prouzročio "neodržavanje"!?
    Konačno, nije li i sam čin polaganja vijenaca na Kornatu , u prisustvu oko tisuću ljudi isto čin komemoracije!!"?
    Utroba mi zaigra i srce se stegne kad se prisjetim kako i zašto je skončao g Alfirev.
    Najviše žalosti činjenica da se u svemu ponovno popljuvalo struku, odnosno odoru koju su časno nosili upravo naši heroji. Da se u svemu zaboravilo u ime čega su stradali. Veličaju se i istići razne druge udruge, no po pitanju vatrogastva jedino su u Tisnom učinili pravi korak isticanjem spomen obilježja na fasadi doma!
    Kulisa sa Kornata u kojoj u prvi plan iskaće "poruka" OVO NIOJE KRAJ na doprinosi ideji sječanja na heroje , već sugerira neki nastavak nekog "rata"! Pitam se koga , i sa kime!
    Konačno, da se razumijemo, ovo što napisah ni najmanje ne pere državnu vrhušku, njihovi čini njima na dušu!! Al nisu oni sve na svijetu, dečki Bog vam bio na pomoći!

    avatar

    02.09.2008. (01:25)    -   -   -   -  

  • dro

    samo da pozdravim ranger. vec dugo nisam :)

    avatar

    04.09.2008. (13:52)    -   -   -   -  

  • DVD Samobor

    Pozz od Samoboraca

    avatar

    05.09.2008. (21:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...