Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Cranberrie

    bila sam prije 2-3 godine u Fužinama na nekom seminaru - bila je zima i sve je bilo čarobno. jedino je sve bilo smrznuto i zaleđeno i samo smo se smucali do prve birtije i natrag :)) ali da, i meni se svidjelo - najviše onaj neki jaki liker od borovnica i kolači u restoranu. a šta bi se meni i svidjelo nego klopa i cuga :))) inače, ove maškare su presmješne. i inače sam za da maškare budu ljeti jer se puno ljepše možeš zamaskirati - zamisli kako bi se Aladin smrzo u zimi :))

    avatar

    29.08.2008. (16:41)    -   -   -   -  

  • Neverin

    draga Diavola, oni dečki sa zvoncima su zvončari sa Primorja najviše iz Viškova ali svako malo mijesto oko Rijeke ih ima i oni idu od mjesta do mjesta da potjeraju zle duhove i da nam vrate proljeće. Jesi li možda primjetila da ti ljudi nose vlastitu djecu od malenih nogu? Jednom na karnevalu u Rijeci sam vidio bebu kako ima majušno zvonce i obučena je u plavo bijele štrike. Ove godine sam dočekao karnevo u Dubrovniku i bio malo u depri što ne mogu sa svojim društvom na karneval u Ri ali eto u Dubeovniku su došli kao gosti baš ti zvončari s kojima sam počeo pričat pa su me prepoznali kao svojeg pa smo do sitnih sati lumpali po stradunu. Bio sam preponosan što vidim svoje ljude:)

    avatar

    29.08.2008. (16:42)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @cramberrie slažem se da je ljeto okej za maškare jer je udobnije ali jednostavno karneval se vodi tada kad se vodi kao navještaj proljeću, osim otga kao maškare smo tolko pijani da nam ni bura ništa ne može makar bili obučeni u minjave:) to je način života

    avatar

    29.08.2008. (17:01)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    A baš su face :D :D

    avatar

    29.08.2008. (18:47)    -   -   -   -  

  • Duliba

    ...svega tu ima, .......... :)))))) :)))))))))

    avatar

    29.08.2008. (21:21)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Bila proljetos u Fužinama: prekrasnooooo, jedino nije bilo likera od borovnica, sve su taman prodali, ali zato se krkalo sve u 16 veprove i slične živinice...lijepo je sjetiti se toga.

    avatar

    31.08.2008. (00:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...