Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Dante

    Kreatori javnog mijenja u RH , što se sporta tiče, su nažalost sportski novinari. Ljudi koji sportaše "troše" brže nego ih Kostelići,Vlašići i ini stignu proizvoditi. Nogomet je najcrnja točka u sportu trenutno (ne zato kaj u drugima cvatu ruže već zato kaj su oni uglavnom pali u drugi plan - rukomet, košarka,vaterpolo). Uvijek se čudim onim polugolim mladićima koji se deru sveto ime to, a svjesni su da iza tog imena stoji institucija za export-import i da oni od tog kolača neće dobiti ama baš ništa. Možda jedino još koju frustraciju u tamo nekim pretkolima.

    avatar

    28.08.2008. (11:41)    -   -   -   -  

  • svinjce

    lijepo i osobno.
    ali mene ne frustrira što Dinamo nije kao Milan ili Inter.
    mene frustriraju druge stvari:
    - vjeronauk iliti ispiranje mozga u državnim školama
    - kante za smeće kao izvor prehrane za dio populacije
    - nefunkcioniranje države i državnog aparata
    - mlitava oporba koja radi u korist svoje štete dok dr Ivo II trlja ruke
    - odlazak Milanovića na Bleiburg
    - obrazovni sustav koji nam baš i ne daje nade za budućnost
    - medijska slika kojom dirigira HDZ
    - nedostatak socijaldemokratske vizije što i kako, ili barem jako loša artikulacija toga, jerbo se baš i ne vidi puno razlika između hdz-a i sdp-a
    - bolesno zdravstvo, i to jako bolesno

    znači, puno toga, a od vas tu i tamo koji glasić i to je to???

    avatar

    28.08.2008. (12:48)    -   -   -   -  

  • razočarani

    Zemlja znanja?
    Dok hrvatska Vlada već godinama (zasluženo) novčano nagrađuje naše sportaše za osvojena odličja na velikim međunarodnim natjecanjima, naši učenici i njihovi mentori, koji svijetom pronose hrvatsku pamet i znanje, o takvim nagradama mogu samo sanjati.

    Za osvojeno zlato, srebro ili broncu na olimpijadama znanja iz informatike, fizike, kemije ili matematike, s čime se posljednjih godina redovito vraćaju naši učenici, Ministarstvo obrazovanja ne predviđa nikakve novčane nagrade. Posljednji su primjer uspješni informatičari, četvorica mladića iz zagrebačke V. gimnazije, koji su se s 20. informatičke olimpijade iz Egipta vratili sa sva tri odličja.

    I dok sportaši od Vlade dobivaju od 208 tisuća kuna za olimpijsko zlato do 91 tisuće kuna za broncu, naši informatički genijalci od Ministarstva će dobiti – laptope.

    - Nikakve novčane naknade nisu predviđene, ali Ministarstvo redovito osigura neku simboličnu nagradu. Posljednje dvije-tri godine informatičari dobivaju laptope, a uspješne natjecatelje redovito u Ministarstvu primi ministar Dragan Primorac – kaže Duje Bonacci, glasnogovornik Ministarstva.


    (http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleTyp e/ArticleView/articleId/20272/Default.aspx)

    SDP kao najjača ...hm ne ... izraz "najjača" podrazumijeva i da se nešto radi, osim organizacije izleta na Bleiburg... dakle SDP kao najbrojnija oporbena stranka ima mogućnost ovo pitanje postaviti u Saboru i nešto promijeniti. Da ne ostane sve na jadikovanju. A imali ste to prilike učiniti i ranije.

    avatar

    28.08.2008. (23:37)    -   -   -   -  

  • on.off.lutkica

    pozdrav

    avatar

    29.08.2008. (09:21)    -   -   -   -  

  • rosa u podne

    ma pusti to prosto trčanje za kožom da se mi dotaknemo nećeg ozbiljnijeg.
    ovaj tečaj kune uništava svu našu izvoznu privredu koje baš i nema puno .em oštra svjetska konkurencija po pitanju cjene kvalitete i rokova .kad sve to zadovoljiš dođe lova (eureki ili slično ) u našu banku dobiš kuna sve manje i manje a troškovi u kunama sve veći i veći .moraš tada biti blesav pa da izvoziš.
    država na to ni da trepne okom .
    uvoznički lobi trlja ruke uvozi sve jeftinije a uveženo se sve skuplje prodaje jer nitko ne spušta cijene u kunama.
    recept za rješenje (kao superhik ) uzmi uvozniku onoliko koliko na tečaju profitira daj izcrpljenom i izcjeđenom izvozniku kao nekakvu izvoznu stimulaciju pa tako napravi koliko toliko neku ravnotežu .
    ima li tko pametan u ovoj napačenoj tužnoj domovini da to vidi.

    avatar

    29.08.2008. (23:51)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Odlično! Pozdrav... :)

    avatar

    31.08.2008. (21:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...