Komentari

broken2heart.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Olena

    Prepoznala sam se u "njoj"...iako sama već dugo dugo nisam ispisivala stranice dnevnika, i nisam naučila neke važne lekcije koje ona je... nisam naučila živjeti sama i bez ljubavi... Lijep pozdrav, priča je divna....

    avatar

    16.08.2008. (23:58)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..malena.. dusice.. da samo znas u koliko sam se recenica nasla.. i kad razmisljam, shvacam koliko si mi slicna.. koliko sam slican klinka i ja bila.. a onda odrasla pa se okretala tim svojim biljeskama poput tebe sada.. i ostanem ponekad zatecena shvacajuci koliko sam se i u ranijim tvojim tekstovima prepoznavala.. pa eto da znas da nisi sama..
    "Oni su svaki dan ispisivali i bilježili sve njene otiske, sve ono što je na srcu stajalo, ono što je njenu dušu tištilo... sve to danas stoji pismeno. I daje joj do znanja koliko je u životu uspjela sama. Podsjeća ju koliko je teško nekad bilo, koliko suza se prolilo... pa čak neke još i osjeća. Još te suze mirišu na listovima njene prošlosti. Ali isto tako, bilo je i sreće. I nju osjeća, ona joj stavlja i danas osmjeh na lice dok čita i dok ponovno prolazi kroz svoju prošlost..."

    ..saljem ti veliki pozdrav, jos veci osmijeh.. poljubac u celo, topli hugic i sam da znas da te bas vojim =)

    avatar

    21.09.2008. (17:24)    -   -   -   -  

  • ..*world in my eyes =)*...

    ,,,najdraža...tako dugo se nismo čule..ali sjetim te se puno puno..vidim da te nešto brine..iako je ovaj post već dzgo napisan--ali uvijek mi se možeš javiti..tu sam za tebe :)) ljubav...eh...to je pojam koji ni ja neznam definirati više..treba nam,a nema je..a ako i dođe propadne..i razočaraš se..bolje biti sam onda..evo ja se vratila pisanju bloga..javi se koji put..velika pusa

    avatar

    04.12.2008. (12:11)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..jos uvijek te nema u ovom svijetu.. a uvijek se iznova nadam da cu zateci nove recenice.. nadam se da si mi dobro i da to sto te nema znaci da uzivas u zivotu i nemas vremena za net..
    poljubac i zagrljaj ti ostavljam ! =)

    avatar

    11.02.2009. (09:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...