Komentari

mojpassigmund.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • blogomoljac

    Vidim da ti ljubimac voli papati Royal Canin. Ti proizvodi su inace marketinski trik, a ideja je da se hrana cak formira specijalizirano za rase i time postane pseca "gourmet gastronomija", koju ce prihvatiti kroz takav "nobel image" i oni drugi (efekt majice sa prestiznim logotipom). Jer kad neki za svoje ljubimce kupuju perzijske tepihe da na njima leze, zlatne ogrlice i skupa odjelca, a vode ih psihijatru kad od grmljavine pobjegnu pod stol ili frizeru na farbanje i parfimiranje - valda ce progutat i to ;)). Masterfoods (Pedigree Pal, Frolic, Whiskas ... itd.) je dosada imao monopol na zivotinjsku hranu drzeci 90% svjetskog trzista, pa mu je tesko bilo preoteti jedan dio. Zato Royal Canin ide sa konceptom "za bolju publiku" i one koji "vec sve imaju". U biti cista taktika i nista bolje od Masterfoods produkata, koji su vec odavno u tancine znanstveno prouceni i na tim osnovama kreirani.

    avatar

    11.08.2008. (09:41)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Uh... blago tebi. Ja još tri tjedna brojim do godišnjeg!
    Pomazi psića od mene. :)

    avatar

    11.08.2008. (09:50)    -   -   -   -  

  • MojPasSigmund

    Da imam vremena kuhao bih psu...ovako...gotova hrana je izbor...
    Royal Canine...zato što znam da ono što piše u deklaraciji stvarno i dobiješ...i ono bitnije...Skin Suport trenutno održava zdravstvene probleme moga psa u normali...
    A da je sve to skupa jedan veliki marketing...a šta danas nije marketing...

    avatar

    11.08.2008. (10:16)    -   -   -   -  

  • jja

    Bas me dirnuo ovaj post. Vas je pseonja sretan sto ima bas vas za svoju obitelj.

    avatar

    11.08.2008. (10:59)    -   -   -   -  

  • MojPasSigmund

    Treba pitati pesonju.:D

    avatar

    11.08.2008. (11:08)    -   -   -   -  

  • Fridin kutak

    joj ja jako ne volim kad moja Maslačkica ide raditi i sretna sam što mogu s njom dok ju nosorog vozi, a kad idemo po nju, jedva dočekam da ju ugledam kad izlazi iz onih vrata i žuri na parkiralište i lajem glasno sve dok ne sjedne na ono sjedalo naprijed gdje ja ne smijem, ali mi uvijek pruži ruku i nasloni se tako da ju između prozora i sjedala mogu dokučiti i polizati po obrazu... i znam da se samo pravi kako se ljuti na to ;)

    av, av tebi i Sigmundu!

    avatar

    11.08.2008. (12:08)    -   -   -   -  

  • između jave i sna

    evo, pretekla me moja vragolanka ;)
    ma mi svaki dan imamo isti ritual, dok ja u spavaćici otvaram ormar s robom, ona pomno prati što ću izvaditi jer već dobro zna kad nosim koju robu, ako je ona ofucana majica, sretno skače jer zna da ću ostati doma, ako je ležerna trenerka, trči u krug i poskakuje jer zna da ćemo u šetnju ili u trgovinu i da će ona samnom, a ako je nešto uštogljenije, pognute glave mi se gura u ruke i mazi jer zna da će me samo otpratiti autom do posla...
    volim što iz tvojih riječi osjetim koliko to je drag tvoj pas i da je zaista dio obitelji, baš kao i moja Frida u našoj...

    pozdrav

    avatar

    11.08.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Mogu zamisliti te male oke kako zabrinuto gledaju hoćete li otići bez njega :) Možda sada već zna da ga nećete ostaviti na cjedilu, a i stariji je pa više kuži stvari nego kad je bio bebica :) Još uvijek mi je neobično pričati o njoj u muškom rodu, draže mi je reći psica :)

    avatar

    11.08.2008. (13:57)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Ne mora te peci savjest sto peseku ne kuhas. U gotovoj hrani renomiranih maraka je sadrzano sve sto on treba i ti tu "izvaganost" kuhanjem i svojim receptima nikad neces postici. Zato psi hranjeni tom hranom u prosjeku zive duze i zdravije, imaju bolju dlaku i to se i primjeti. Na ta istrazivanja se puno polaze i trosi, samo sto neki misle da ce sami bolje. Nemaju sanse ;).

    avatar

    11.08.2008. (14:19)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    poznato mi je to zapinjanje na dlakavu loptu svakom koraku..ali meni je tako stalno, smiješno zapravo..moja je takva, samo se povači za "gazdama" po kući..

    avatar

    11.08.2008. (16:49)    -   -   -   -  

  • odmak

    Ma osećaju oni više nego mi mislimo.

    avatar

    11.08.2008. (19:40)    -   -   -   -  

  • The Sims 3 Sapunica

    Psi mogu osjećati strah kao i svi mi ljudi. Ali on zna da ima najbolje vlasnike koji ga vole. Psi znaju biti nemarno ostavljeni kada god se ide na more što je otužno.

    avatar

    12.08.2008. (01:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...