Komentari

perdido.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • The Sims 3 Sapunica

    Ne znam zashto, ali mislim da patish zbog djevojke koja se udaje, zar ne? Mozhda je tako najbolje. Neke ljubavi nisu sudjene da budu zajedno, neke su osudjene na propast makar su mogle biti prekrasne. Ono shto me uvijek fasciniralo da prave ljubavi jako rijetko opstanu, a da je vishe nekih prepreka koje se isprijeche zbog ovoga ili onoga pa se zhivot u ljubavi ugasi...jebi ga...

    avatar

    31.07.2008. (21:26)    -   -   -   -  

  • Labia

    ne želim nikada biti u tvojoj koži.ne želim osjetiti tu bol ali nešto mi govori da ću osjetiti neku sličnu bol.ti tu ne možeš ništa, što je tu je.bit će ti lakše ako joj priznaš što osjećaš prema njoj, pokušaj prvo razjasniti neke stvari sam sa sobom, a potom i s njom.bolje je da razgovaraš s njom, makneš si taj kamen sa srca...tada ćeš možda lakše preboliti to sve.neznam, ne želim davati glupe savjete, ti sam najbolje znaš.a kasnije vidi kako će se sve razvijati.život je nepredvidljiv.tko zna što se može još dogoditi, trenutak promijeni 5 godina života, trenutak promijeni život.

    avatar

    31.07.2008. (23:45)    -   -   -   -  

  • Djevojka sa sunčanim naočalama

    Heh..iskreno dobro sam se nasmijala kad sam pročitala tvoj komentar.
    Hvala.No ne znam kako si došao do mene i mog bloga..Pojasni mi malo...

    avatar

    01.08.2008. (00:18)    -   -   -   -  

  • Perdido

    Dominic, da, patim zbog nje. Trenutno... Već koju godinu. Zapravo, ovo je trenutni šok kada sam saznao vijest. Biti ću dobro još za dan, dva.

    Labia, niti ja želim da se ikada osjećaš kao ja ovih dana. Bezbroj sam joj puta sve rekao u lice, porukama i pozivima. Sve zna što osjećam. Zna sve moje stavove. Svašta smo mi proživjeli i to nam je okrenulo živote.

    °°Born to be his baby°°, nađoh te preko Dominicovog bloga! Vidjeh tvoje boldane komentare koji mi upali u oko ;) Voliš se isticati, ha?

    avatar

    01.08.2008. (01:06)    -   -   -   -  

  • Djevojka sa sunčanim naočalama

    Volim, naravno, zašto ne??

    avatar

    01.08.2008. (01:27)    -   -   -   -  

  • Djevojka sa sunčanim naočalama

    Konačno su se isplatili svi boldani komentari...hehe...ništa..BOLDAM JA i dalje!

    avatar

    01.08.2008. (01:34)    -   -   -   -  

  • slaven178

    ma neee... samo sam izvukao stariji post (No.100)...ima puno novih čiatelja pa sam napravio mali selection 15ak najboljih. jedan novi, jedan stari...tak sam to zamislil

    avatar

    01.08.2008. (07:57)    -   -   -   -  

  • teuta

    Meni baš nisu jasni ljudi koji pokazuju patnju za osobom koja ih ne želi, meni to ne dozvoljava karakter taj neki inat u meni. Radije bih plakala u samoći skrivena od drugih nego to dala do znanja. Sve će proći, gore stvari čovijek pretrpi. Pokušaj se pomiriti s činjenicama i nemoj si dozvoliti tolike patnje jer to nikome ne koristi a ponajmanje tebi, prijatelju. Pozdravček i cmokkkk.

    avatar

    01.08.2008. (14:14)    -   -   -   -  

  • Perdido

    °°Born to be his baby°°, samo ti boldaj...

    Slavene, nisam znao za to. Nisam baš toliko dugo bloger, pa i ne znam neke tvoje starije postove. Uglavnom nekome stariji, meni novi. Heh!

    Teuta, pa ja sam sebe ne razumijem ponekad. Danas mi je već dobro. Hvala ti na brizi i podršci.

    avatar

    01.08.2008. (15:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...