Komentari

aboutmarketing.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Taurunum

    Što reći? Tako se je hrvatska politička elita odricala jednog po jednog dijela svoga povijesnog teritorija, pače i državnog, zarad vlastitih interesa. Živim u Srijemu (u danas srbijanskom dijelu), u kome po popisu još uvijek ima Hrvata, ali zbog indolentne hrvatske politike uskoro nas neće biti.Što će biti slijedeće? Baranja? Istra? Dalmacija?

    avatar

    28.07.2008. (17:14)    -   -   -   -  

  • MarketingUzRakiju

    Što je slijedeće? Pa sudeći po ovom monstruoznom propustu HTZ-a i nadležnog ministarstva, možda nam slijedeće nestane Međimurje, Istra ili Zadar?

    Ovo je sramotno ali na sreću forumi ne šute pa se već podiže žestoka kritika ovom filmu na internertu. Išao bih i toliko daleko pa da kažem da se ovome filmu i njegovom redatelju Zrinku Ogresti treba oduzeti sve nagrade koje je ovaj nevjerijatno loš uradak pokupio po raznim natjecanjima!

    Nemojte me krivo shvatiti, slike u filmu su krasne, ali na karti koja se proteže kroz film nedostaje čitava jedna pokrajina!!!

    avatar

    28.07.2008. (22:28)    -   -   -   -  

  • G.Beba

    Spot zvuči kao nekakav strateški napad, kao da netko vreba iza ugla, glazba kao sa psiho filmova-horor, ili nekakvih despresivnih priča o djeci koja umiru od leokemije. Zemlja pusta i prazna kao da je ljudska vrsta u izumiranju, dobro da same Božije ljepote govore za sebe, a o Baranji nije vrijedno niti komentirat. Iako je ovo pod utjecajem autora i mojih osjećaja nije daleko od istine. je li to bio pokušaj simulacije ,,mističnog'' nestanka...
    G.Beba.

    avatar

    29.07.2008. (18:18)    -   -   -   -  

  • MarketingUzRakiju

    Hvala na komentaru :) ...film je večeras maknut sa stranice HTZ-a!

    avatar

    29.07.2008. (21:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...