Komentari

61.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Koraljka

    I kod nas je promet od turista slab, slab, očito dolaze škrti.
    Ovo s nasipavanjem mora, pa još dvostruko jer ne znaju šta rade je strašno. Banana.

    avatar

    28.07.2008. (11:48)    -   -   -   -  

  • Sanja ...

    Ljetne radosti, jel da...
    A ona slika nije slučajna, skupilo se nešto eurića i kupio se mali brodić, pa će slavna petorka od vale do vale...jupiiiiiii!

    avatar

    28.07.2008. (12:45)    -   -   -   -  

  • Euro

    mozda jednom i proradi ta plaza

    avatar

    28.07.2008. (15:44)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Prekrasna ti je druga slika! Odnosno, bit će kad se završe radovi :)))))))
    Imaš goste? Joj, kako je to lijepo! Pozdrav draga moja!

    avatar

    28.07.2008. (16:59)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Ma baš smo majstori za nešto sprtljat i smandrljat...
    Negdje bi suhim zlatom plaćali samo da imaju što urediti...
    Vjerujem ipak da će bar iduće sezone bljesnuti kako i zaslužuje.
    Ti ćeš svejedno naći razlog za poneku radost - je li?
    Pusa....))))))))))))))

    avatar

    28.07.2008. (17:45)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Otvorenje plaže će biti sredinom listopada :)

    avatar

    28.07.2008. (19:24)    -   -   -   -  

  • Klara

    a jadni ti naši projektanti, nikad niš ne znaju

    avatar

    29.07.2008. (00:56)    -   -   -   -  

  • skiceSlavonije

    Pozdravčić šaljem i komentar dajem...

    Što se potrošnje tiče, evo bijah u Rabu četiri dana na Rabskoj Fjeri i tako baš komentiramo posjećenost (koja je izvrsna - otvorenje Fjere po mojim procjenama pratilo je oko 25000 ljudi), cijene na Rabu (čevapčići - a valjda nam je to neki etalon za vrijednost tih jadnih 15 dkg mesa pougljenjenih do neprepoznatljivosti - 30 kn) u odnosu na (vidi vraga) Umag (55 kn - platili ljudi koji su išli na tenis) i Crikvenicu (55 - 70 kn - kolega radio u restoranu). A bio ja prije dva tjedna u Austriji - Aurach am Hongar i platili nas četvorica roštiljadu na sabljama - četiri junačke porcije (slično mješanom mesu samo sa puuuuuno više priloga i truda) 35 Eura. Toliko o našem poimanju cijena. Ma nisu turisti škrti, al nemoš ti naplatit more i sunce 30 kn, a čevape 30 kn... To više ne prolazi ni kod domaćih koji stvarno ne gledaju na svaku kunu, al ako ja čevape u mom gradu platim 20 kn, a duplo manje i lošije u Crikvenici 60 kn, pa tu već puno toga ne štima... A znam da čovjek kupuje mesu kod jednog prijatelja tu kod mene, i znam po kojoj cijeni. Ostalo je sve stvar procijene i gluposti gostiju... Šta bi se desilo kad bi mi u Slavoniji rekli da kilogram svinjetine za dalmatince košta 52 kn, a ne 30 kn kao kod nas, nebi baš bilo u redu, jel? Kilogram kulina na moru košta oko 350 kn, a istome je nabavna cijena 120 kn, ako se to zove posao, što je onda bezobraština? Dva sam dana sjedio u kafiću na plaži u kojemu se uporno vrio jedan te isti CD i to nekih latino pjesmica i napjeva (a di su tu klape, domaće zabavne stvari i sl) i to do u nedogled, a na upit da malo promijeni glazbu, hladno nam je mlada dama odgovorila da je to jedini CD koji imaju i da ako nam se ne sviđa slobodno odemo u drugi kafić (što smo i napravili - fala Bogu jer je i piće bilo povoljnije u drugom kafiću)... Po usluzi, cijenama i ponudi daleko smo mi od onoga što smatramo konkurencijom, a da imamo lijepo sunce, more i vrijeme, to stoji, ali to nije dio kojim se cijene mogu uduplati, a u nekim primjerima i utrostručiti...

    Što se arhitektonskih bisera na našim plažama tiče, bolje je ne dirati u to... Puno je gluposti napravljeno na našim plažama i puno će ih još biti napravljeno...

    Inače, lijepi pozdravi tebi i tvojima i čitamo se... Zis

    avatar

    29.07.2008. (14:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...