Komentari

unperfectsoul.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Nina

    Pa, ja bi prije rekla da je ta cura napisala poruku....a možda je i njemu rekla nešto o tebi pa te zato nije gledao. Ima i u stvarnom životu spletkarošica itekakvih. Žao mi je što si primila tako bolnu poruku:( Nadam se da je već danas bolje. Preporučila bi ti da pročitaš knjigu "Tajna" ako već nisi. Odlična knjiga. Tajna života. Ja ću uskoro nešto o tome napisat na blogu, pa pročitaj, možda pomogne. Meni je:) Ako ga sretneš negdje na samo pitaj ga je li stvarno mislio to što je napisao. Možda stvarno čovjek nije kriv. Ako je napisao ne zaslužuje da ga uopće gledaš. Sreća je pred tobom:) Samo se smij i budi sretna i zahvalna na onome što imaš, tako da ono što nemaš, a želiš ćeš i dobiti: ) Samo misli na to:) (To je iz knjige).:)

    avatar

    24.07.2008. (14:05)    -   -   -   -  

  • prosta sam.

    oh. u potpunosti te razumijem.
    ja sam se ponadala zbog nekih sitnih znakova da bi ponovno mogla pokušat s bivšim koji me toliko vješto izmanipulirao što se tiče mojih emocija prema njemu da na kraju kad sam popustila i priznala mu što osjećam, rekao je da nikada više nećemo bit zajedno, i da je to to. ni sama sebi još uvijek ne želim priznat da me je to žestoko sjebalo jer me ljudi oko mene uvjeravaju da je sve čist fajn i da ću to preživiti, no osjećaj je ponižavajuć.
    što se tiče tebe, razumijem te, zato ti ovo pričam, ali poruke su uvijek drugačije od onog što uistinu je i bilo kako bilo, daj si vremena, a onda skupi vremena i pitaj ga direktno čemu sve to...zaslužuješ objašnjenje, uvijek.
    pozdrav

    avatar

    26.07.2008. (13:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...